14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve competitie voor iedereen die bij EW werkt. Doel van het event is verbinding met elkaar en samen strijden voor het goede doel. Dat EW collega’s van een (sportieve) uitdaging houden is bekend, maar EW on tour gaat verder dan dat. Hiermee wordt ook geld opgehaald voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. Dit jaar is samen maar liefst €10.468,13 opgehaald.

 

EW on tour – Samen voor het goede doel

Gedragscodes

EW On Tour stond dit jaar in het teken van de vijf gedragscodes van EW ‘Wij zien er verzorgd uit’, ‘Wij zorgen voor een prettige werkomgeving’, ‘Wij tonen initiatief’, ‘Wij zijn collegiaal’ en ‘Wij zijn ambitieus’. De 4 regio teams en team hoofkantoor konden onder andere punten verdienen met een opgeruimde werkplek, vlogs van gesprekken met elkaar en de opdrachtgever om elkaar beter te leren kennen, het organiseren van een gezamenlijke lunch, een kennisquiz en samen bewegen tijdens de ochtendstart. Enthousiast deden onze collega’s en ook een aantal opdrachtgevers mee. Op het  interne communicatieplatform H.appy stond de Social Wall vol met foto en video’s van de EW on tour week. Regio Zuid-West kwam dit keer als winnaar uit de bus

Samen voor het goede doel

Ook in 2024 gaat EW met team EW for Life naar Italië voor de Stelvio for Life. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Stelvio for Life. Het onderzoek dat de stichting steunt sluit aan op de strategie van EW: voor al onze opdrachtgevers een passende (schoonmaak)oplossing. Bij dit onderzoek wordt namelijk door het DNA van de patiënt in kaart te brengen, een behandeling op maat geboden. Met de opdrachten van EW on tour is hiervoor een bedrag van €10.468,13 opgehaald. Daarnaast zijn 4 wildcards weggegeven aan collega’s die graag de uitdaging met team EW for Life aangaan, maar voor wie het ophalen van sponsorgelden minder makkelijk te realiseren is.

We kijken nu al uit naar de EW on tour editie in 2025.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer