19 november 2021

Kennis delen, samenwerken en fun dat is DT op de werkvloer

Onlangs was het weer zover: DT op de werkvloer. Traditioneel een dag die in het teken staat van het delen van kennis en ervaring over de dienstverlening op locatie, maar zeker ook een dag die draait om samenwerken en fun! Deze dag is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam, vaak komt het directieteam namelijk volop ideeën terug.

Kennis delen, samenwerken en fun dat is DT op de werkvloer

Goed streng, maar altijd met een glimlach

Maar liefst 10 DT leden gingen op pad om onder leiding van schoonmaakcollega’s op diverse locaties aan de slag te gaan. Van wisselen van handdoekrollen, stofzuigen, toiletten schoonmaken tot en met het weghalen van spinnenwebben met een ragebol, geen stap werd overgeslagen. Regio Directeur, Jacqueline van Rossum: “Dit jaar nam Fatima mij bij het Instituut Fysieke Veiligheid onder haar hoede. Wat een passie heeft zij voor het vak. Ze kent de locatie als geen ander. Het was hard werken, maar we hebben ook heel veel gelachen. Een ding is zeker: Fatima je bent een wereld buddy! Goed streng, maar altijd met een grote glimlach en veel humor.”

Het servicegevoel van een hotel

Als echte kenner van de hotelbranche ging Directeur New Business segment Hotels Frans de Beer dit keer in een voor hem wat minder bekende branche aan het werk namelijk bij Ikea Duiven. En hoe anders je het misschien zou verwachten qua hospitality was dit zeker niet het geval. “Het was mooi om te zien hoe ons team bij Ikea het servicegevoel van een hotel laat zien. Gastgericht werden vragen van klanten beantwoord, ook als ze niet tot hun vakgebied behoorden. Zo zie je maar dat kennis delen en van elkaar leren mooie resultaten laat zien. We kunnen nog zoveel meer van elkaar leren. En dan heb ik het niet alleen over hoe je een schrobzuigmachine bedient. Wat ik overigens wel echt te gek vond om te doen!”

Dagschoonmaak werkt

HR Directeur Maaike trok naar het mooie Utrecht en ging bij het hoofdkantoor van de NS aan de slag. “Wat een fijne sfeer is er binnen het team. Ze stralen echt uit dat ze het samen doen. En laten zien dat dagschoonmaak werkt! Contact en een vriendelijke lach voor de medewerkers verhoogt niet alleen de beleving van de schoonmaak, maar maakt het werk voor onze collega’s ook leuker. Gastvrij werd ik ontvangen en vol geduld leerden Myrna en Döne mij de fijne kneepjes van het vak. Of dat probeerden ze in ieder geval. Ik weet wel, zo’n handdoekrol vervangen is zo makkelijk nog niet 😉”.

Professioneel schoonmaken doe je niet zomaar even

Key Account Directeur Albert van Schooneveld ging aan het werk bij DLL in Eindhoven. “Elke keer ervaar ik weer dat professioneel schoonmaken echt een vak is dat je niet zomaar even doet. Deze keer mocht ik meewerken (of wellicht meer in de weg lopen) bij DLL. Om 5 uur ging de wekker om op tijd bij de dagstart van 6:45 uur te zijn. Daarna namen Luisa, Isatu, Mona en Guido mij onder hun hoede. Wat mij het meeste opviel was de snelheid van werken, vriendelijkheid en de trots om hun domein spik en span te krijgen. Ook de opdrachtgever gaf aan zeer tevreden te zijn. Team DLL bedankt voor jullie tijd en de hartelijke ontvangst.”

Een ding is zeker. Het was weer een geslaagde DT op de werkvloer! Benieuwd naar de ervaringen van de directieleden van EW Facility Services? Klik op de afbeelding en bekijk het videoverslag.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team