17 maart 2021

Kinepolis kiest ook voor nieuw te openen locatie in Leidschendam voor EW Facility Services

In oktober 2020 ging EW Facility Services in première met haar dienstverlening bij Kinepolis Haarlem. Anticiperen op wisselende bezettingen zonder aan kwaliteit te verliezen stond hierbij aan de basis. Na een succesvolle start, moest de bioscoop helaas na 2 maanden zijn deuren weer sluiten en kreeg de samenwerking een andere dimensie. Juist die flexibiliteit waarbij ingespeeld wordt op de ontwikkelingen in de markt en de open communicatie tussen beide organisaties, maakt dat Kinepolis ook voor haar nieuw te openen locatie in de ‘Mall Of The Netherlands’ in Leidschendam voor EW Facility Services kiest als haar schoonmaakpartner.

Kinepolis kiest ook voor nieuw te openen locatie in Leidschendam voor EW Facility Services

Schoonmaak op maat

De huidige corona-situatie met bijbehorende overheidsmaatregelen versterkt de behoefte aan een heldere visie op wendbaarheid. Een lage bezettingsgraad of zelfs sluiting zorgt immers voor een lagere vervuilingsgraad. EW Facility Services onderscheidt zich door maximale flexibiliteit met behoud van kwaliteit. Judith Otten, Rayonmanger bij EW Facility Services: “Onze ervaringen bij Kinepolis Haarlem vertalen wij door naar Kinepolis Leidschendam. Doordat wij continu met elkaar blijven communiceren, zeker ook op operationeel niveau, kunnen wij ook hier een dienstverlening op maat aanbieden. Meebewegen met bezettingsgraden, inspelen op extra hygiënemaatregelen, maar ook aanpassen op de huidige situatie waarbij de bioscoop gesloten is. Als de bioscopen straks weer open gaan, hopen wij onze samenwerking verder te intensiveren.”

Bas van Oosterwijck, National Manager Experience Kinepolis Nederland vult aan: “Wij zijn erg te spreken over de flexibiliteit en kwaliteit van EW Facility Services. Inspelen op de dynamiek binnen onze organisatie gaat feilloos. Op het moment dat er bij onze locatie in Haarlem last minute schoongemaakt moest worden door bijvoorbeeld werkzaamheden in een van de zalen, pakten zij dit direct op. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in onze samenwerking bij Kinepolis Leidschendam."

Samen gaan voor “The ultimate movie experience”

Onder de leiding van Rayonmanager Judith Otten wordt EW Facility Services bij Kinepolis Leidschendam verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, de stoelreiniging, het vloeronderhoud en de glasbewassing. Ook de opleverschoonmaak neemt de organisatie voor haar rekening. “Het gaat net als bij Kinepolis Haarlem om een nieuwbouw locatie. Voor ons de ultieme kans om vanaf de start onze visie op schoonmaak gekoppeld aan hospitality vorm te geven. Samen met Kinepolis gaan we voor een uitermate positieve bioscoop ervaring voor de bezoekers. Oftewel ‘the ultimate movie experience’.”

Anderen bekeken ook

24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was…

Lees meer
13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW…

Lees meer
15 februari 2023

Samenwerking St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en EW Facility Services: focus op kwaliteit en continuïteit van de schoonmaak

Schoonmaakdienstverlening in een ziekenhuis vraagt om vakmanschap en continuïteit. Hygiëne en veiligheid van de patiënten staat voorop. Precies…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op