30 november 2022

Maar liefst twee EW-winnaars bij uitreiking Golden Service Awards

Ook dit jaar vonden de Golden Service Awards plaats. Een landelijke competitie die opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector erkent, uitlicht en beloont. In vier categorieën worden prijzen uitgereikt; die van beste schoonmaker, beste leidinggevende, beste glazenwasser en beste team. Schoonmaaktoppers worden genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dicht bij de schoonmakers staan en een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. Twee finalisten van dit jaar werken bij onze organisatie: Maureen Hermens, in de race voor beste leidinggevende, en het schoonmaakteam van Amare. Afgelopen dinsdag 29 november vond dan eindelijk de ontknoping plaats: zowel Maureen als het Amare-team wonnen in hun categorie de felbegeerde titel. Een prachtig resultaat, niet alleen voor de winnaars maar ook voor alle collega’s die zichtbaar en onzichtbaar elke dag een waardevolle prestatie leveren.

Maar liefst twee EW-winnaars bij uitreiking Golden Service Awards

Maureen wint titel Leidinggevende van het jaar

Maureen stuurt meerdere locaties aan in Midden-Nederland. De titel ‘Leidinggevende van het jaar’ is haar op het lijf geschreven. Wat Maureen kenmerkt is haar mensgerichte aanpak, waardoor zij teams creëert die fijn samenwerken en hun uiterste best doen om het op locatie perfect op orde te maken. Maar haar echte gave zit in de rust die zij uitstraalt en die zij altijd kan bewaren. Maureen bereidt haar zaken enorm goed voor en je zult haar niet gauw overvallen met een onverwachte uitvraag. Dit overzicht en haar flexibiliteit zijn goud waard op de dynamische locaties waar zij werkt, zoals NOS en BNNVARA. De jury van de Golden Service Awards zag dit ook: “Haar stijl van leiding geven is gericht op de mens. Persoonlijk contact en sociaal betrokken staan op nummer één. Maureen heeft de ambitie om verder te groeien en voor EW een toegevoegde waarde te zijn”. Voor Maureen kwam de winst als een positieve verrassing: “Ik ben enorm blij en kom nooit woorden te kort, maar weet nu even niet wat ik moet zeggen.”

Amare wint titel Schoonmaakteam van het jaar

Sinds augustus 2021 zijn wij met een compleet nieuw team gestart bij het cultuurhuis Amare in Den Haag. Binnen een jaar is er een zeer hecht team met veel gezelligheid ontstaan. Dit team bestaat uit collega’s met verschillende culturele en etnische achtergronden. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijk en wordt op zijn of haar krachten ingezet. Ook hier is flexibiliteit troef. De dynamiek van Amare met haar verschillende gebruikers en de vele activiteiten die er plaatsvinden, vraagt om proactieve schoonmakers. Ze signaleren en ondernemen direct actie, zodat de bezoekers van het cultuurhuis een topbeleving ervaren.

Dit viel ook de jury op: “De samenwerking is uitstekend. Het team helpt elkaar. Denkt niet ‘mijn taak is klaar’ en ik ga naar huis. Problemen worden in het team besproken en opgelost. Er is een veilige werkomgeving, waar iedereen de vrijheid voelt zich uit te spreken.” Het team was enorm verrast en met een grote glimlach werd de award in ontvangst genomen. En opdrachtgever Amare? Die was net zo blij! Voor ons het bewijs van een goed partnerschap.

Waardevol

Onze finalisten maken, net als al onze collega’s en andere toppers binnen de schoonmaakbranche, dagelijks het verschil. Ze laten zien dat zij passie hebben voor het schoonmaakvak en leveren iedere dag weer een topprestatie. We zijn trots op deze betrokkenheid!

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer