09 februari 2022

Margot van Leijen gestart als Directeur Zorg

Multi service facilitair dienstverlener EW Facility Services heeft begin 2022 Margot van Leijen aangesteld als Directeur Zorg. Van Leijen heeft een lange staat van dienst binnen het bedrijfsleven en de zorgbranche. Na een studie in gezondheidswetenschappen vervulde zij de afgelopen 20 jaar diverse directieposities, onder meer bij KwadrantGroep, Assist en Hago Zorg. Als sterke business development professional opereert zij op het vlak van strategie, organisatieveranderingen en advies & begeleiding bij commerciële trajecten. Denk aan het inrichten van facilitaire- en zorgondersteunende dienstverlening in de zorg, begeleiden van in/outsourcingstrajecten en opzetten van undermanagement-constructies en partnerships.

Margot van Leijen gestart als Directeur Zorg

Dienstverlening in de zorg verdiepen en verstevigen

EW Facility Services sprak vorig jaar de ambitie uit om haar dienstverlening in de zorg verder uit te bouwen. Om hierin verdere stappen te zetten voegt de organisatie nu de functie Directeur Zorg toe. Samen met Van Leijen wil de organisatie haar dienstverlening verder verstevigen en verdiepen, om nog beter invulling te kunnen geven aan relevante vraagstukken van facilitair managers in de zorg. Van Leijen: “EW Facility Services is een pragmatisch en hands-on bedrijf. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit en altijd willen ontwikkelen. De roots liggen in de hotelwereld en daardoor zit hospitality in de genen van het bedrijf. Dat Hospitality DNA gaan we vertalen naar gastgerichtheid en welbevinden in de zorg om cliënten, bewoners en patiënten een aangenaam verblijf laten ervaren.

Opdrachtgevers transformeren tot ambassadeurs

“We gaan allereerst investeren in onze bestaande klanten in de zorg’, vervolgt Van Leijen. “Met aandacht, kwaliteit en innovaties. Van onze huidige opdrachtgevers willen we onze zorgambassadeurs maken. Vanuit dat fundament gaan we door en geven we verdere invulling aan de zorgpropositie van EW Facility Services.”

Over EW Facility Services

Al ruim dertig jaar zoekt EW Facility Services naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor haar partners. Het bijdragen aan een ultieme beleving is hierbij de drijfveer. Vanuit deze expertise staat de organisatie garant voor innovatieve facilitaire concepten die ze inzet bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met haar eigentijdse en unieke belevingsfilosofie biedt EW Facility Services zorginstanties in care en cure zorgeloze, gastvrije en kosteneffectieve facilitaire dienstverlening:

  • waarde toevoeging met 5-sterren service, gastvrijheid en hartelijkheid
  • budgetbeheersing door flexibilisering van facilitaire kosten
  • een High-Quality-Hygiëne aanpak
  • het zorgeloos uitbesteden van een multiservice dienstenpakket

Naast de zorg is EW Facility Services ook actief in de segmenten kantoren & vastgoed, onderwijs, travel, leisure en hotels.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team