18 november 2022

Onze media expert Maureen in de finale van de GSA Awards!

Onze collega Maureen Hermens is Ambulant Objectleider en verantwoordelijk voor locaties in en rondom Hilversum, waaronder de NOS en BNNVARA. Dit maakt haar tot schoonmaakexpert binnen de mediabranche. Als leidinggevende weet ze haar teams tot één geheel te smeden die tot het uiterste gaan, met als resultaat tevreden opdrachtgevers. Niet voor niets staat zij dan ook dit jaar in de finale van de Golden Service Awards.

Onze media expert Maureen in de finale van de GSA Awards!

Flexibel meebewegen

Door haar ervaringen op het mediapark weet Maureen flexibel mee te bewegen met haar opdrachtgevers. Maureen: “Bij de NOS en BNNVARA is geen dag hetzelfde. Op medialocaties zijn er vaak drukke dagen met opnames. Het uitvoeren van verstorende werkzaamheden is dan niet handig, dus passen we onze werkzaamheden daar op aan.” Voor Maureen geldt: Een goede voorbereiding is het halve werk. Onverwachte uitvragen brengen haar dan ook niet gauw van haar stuk. “Zijn we op andere momenten nodig dan onze reguliere werktijden? Dan passen we dit in. Zo hebben we bijvoorbeeld tijdens de verkiezingen in Amerika ook ’s nachts schoongemaakt.’’

Mensgericht communiceren

Maureen stuurt gemêleerde teams aan met verschillende culturen en nationaliteiten. Ze heeft door haar mensgerichte aanpak hier hechte teams van weten te maken. “Het creëren van een teamgevoel is voor mij belangrijk. We doen het namelijk samen. Open communicatie en weten wat iedereen nodig heeft, speelt hierbij een belangrijke rol. De één heeft behoefte aan directe sturing, bij de ander draait het om het dagelijkse persoonlijke praatje.” Maureen kent haar medewerkers. Ze communiceert helder en duidelijk, zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en weet verwachtingen goed te managen. Iets wat haar teamleden, leidinggevende en opdrachtgevers waarderen.

Of Maureen daadwerkelijk de titel ‘beste leidinggevende van het jaar” in de wacht sleept, wordt eind november duidelijk. Voor ons is ze sowieso een winnaar!

Anderen bekeken ook

26 januari 2023

Hoogwaardige kwaliteit en gastvrijheid centraal in schoonmaakdienstverlening EW Facility Services bij WTC The Hague

WTC The Hague is dé hotspot voor ondernemers. Het is een plek waar werken en ontspannen samenkomt en…

Lees meer
06 januari 2023

Hotelschool The Hague vindt in EW een innovatieve partner met gevoel voor hospitality

Tussen Hotelschool The Hague (HTH) en EW Facility Services is er meer dan een goede match. Beide hechten…

Lees meer
19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie…

Lees meer