18 november 2022

Onze media expert Maureen in de finale van de GSA Awards!

Onze collega Maureen Hermens is Ambulant Objectleider en verantwoordelijk voor locaties in en rondom Hilversum, waaronder de NOS en BNNVARA. Dit maakt haar tot schoonmaakexpert binnen de mediabranche. Als leidinggevende weet ze haar teams tot één geheel te smeden die tot het uiterste gaan, met als resultaat tevreden opdrachtgevers. Niet voor niets staat zij dan ook dit jaar in de finale van de Golden Service Awards.

Onze media expert Maureen in de finale van de GSA Awards!

Flexibel meebewegen

Door haar ervaringen op het mediapark weet Maureen flexibel mee te bewegen met haar opdrachtgevers. Maureen: “Bij de NOS en BNNVARA is geen dag hetzelfde. Op medialocaties zijn er vaak drukke dagen met opnames. Het uitvoeren van verstorende werkzaamheden is dan niet handig, dus passen we onze werkzaamheden daar op aan.” Voor Maureen geldt: Een goede voorbereiding is het halve werk. Onverwachte uitvragen brengen haar dan ook niet gauw van haar stuk. “Zijn we op andere momenten nodig dan onze reguliere werktijden? Dan passen we dit in. Zo hebben we bijvoorbeeld tijdens de verkiezingen in Amerika ook ’s nachts schoongemaakt.’’

Mensgericht communiceren

Maureen stuurt gemêleerde teams aan met verschillende culturen en nationaliteiten. Ze heeft door haar mensgerichte aanpak hier hechte teams van weten te maken. “Het creëren van een teamgevoel is voor mij belangrijk. We doen het namelijk samen. Open communicatie en weten wat iedereen nodig heeft, speelt hierbij een belangrijke rol. De één heeft behoefte aan directe sturing, bij de ander draait het om het dagelijkse persoonlijke praatje.” Maureen kent haar medewerkers. Ze communiceert helder en duidelijk, zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en weet verwachtingen goed te managen. Iets wat haar teamleden, leidinggevende en opdrachtgevers waarderen.

Of Maureen daadwerkelijk de titel ‘beste leidinggevende van het jaar” in de wacht sleept, wordt eind november duidelijk. Voor ons is ze sowieso een winnaar!

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer