17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop. Een schone bioscoop draagt bij aan deze beleving. Voor hun theaters zocht Pathé een professionele schoonmaakpartner met focus op kwaliteit, flexibiliteit en hospitality. Zij vertrouwen het schoonmaakonderhoud toe aan EW Facility Services voor de locaties Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Breda, Tilburg Centrum, Tilburg Stappegoor, Groningen, Leeuwarden en Zwolle.

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Samen voor de beste kwaliteit

Sjoerd Dijkstra, Commercieel Directeur EW Facility Services: “EW, met veel ervaring in de hospitality sector, begrijpt als geen ander hoe je met schoonmaak bijdraagt aan de beleving van de bioscoopbezoekers. Een open en heldere communicatie en duidelijke afspraken tussen Pathé en de facilitair dienstverlener zijn hierbij essentieel.” Daarvoor worden verschillende initiatieven geïnitieerd zoals bijvoorbeeld gezamenlijke trainingen voor schoonmaakcollega’s van EW en Service Employees van Pathé. Tussen de schoonmaakcollega’s van EW en Service Employees van Pathé draait het in zijn totaliteit om een nauwe samenwerking. De EW schoonmaakcollega’s zorgen ervoor dat de theaters schoon zijn wanneer de zalen opengaan voor publiek. Vervolgens houden de Service Employees van Pathé de zalen, het sanitair en de foyers gedurende de dag en avond netjes. Door inzicht in elkaars taken en dezelfde trainingen en schoonmaakinstructies zorgen beide organisatie samen voor een continue hoge schoonmaakkwaliteit én een optimale beleving in de theaters.

MVO & duurzaamheid

Bij beide organisatie nemen MVO en duurzaamheid een belangrijke plek in. Allebei staan ze voor een betere wereld van morgen voor het milieu, bezoekers, medewerkers en de wereld om ons heen. Dat betekent dat Pathé bijdraagt aan een beter milieu in en om zijn theaters, bioscoopbezoek toegankelijk maakt voor iedereen én een goede en inclusieve werkplek biedt voor zijn medewerkers. EW sluit met haar visie op MVO en duurzaamheid hier naadloos op aan. Naast het bieden van een veilige werkomgeving voor iedereen gericht op sociale duurzaamheid, richt de facilitair dienstverlener zich met haar schoonmaakdienstverlening bij Pathé ook op het verlagen van haar impact op het milieu door bijvoorbeeld de inzet van gestabiliseerd ozonwater, biobased schoonmaakmiddelen, refurbished werkwagens en - machines en 100% recyclebare microvezeldoeken. Sjoerd Dijkstra: “Ons streven: een CO2 neutrale dienstverlening bieden.”

Beide organisaties kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Op de foto van links naar rechts:
Staand: Albert van Schooneveld (Key Account Directeur, EW Facility Services), Dave Vos (Manager Calculatie, EW Facility Services), Jacqueline van Rossum du Chattel-Maas (Regio Directeur, EW Facility Services), Hasan Karadirek (SLA Manager, Pathé Theaters B.V.), Richard van Velzen (Facility Manager, Pathé Theaters B.V.), Daniëlle van Herten (Rayonmanager, EW Facility Services)

Zittend: Nico Vertommen (Director Facilities, Pathé Theaters B.V.), Janneke Verkerk (Algemeen Directeur, EW Facility Services)

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team