12 mei 2021

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Al meerdere jaren is schoonmaakdienstverlener EW Facility Services actief binnen het zorgsegment. De ambitie om dit marktaandeel verder uit te breiden was er al maar door de coronacrisis kwam dit voor de facilitair dienstverlener in een stroomversnelling. De organisatie bood een helpende hand aan zorginstanties die door deze crisis een dringende behoefte hadden aan expertise en ondersteuning van hun schoonmaakteams. Om verdere professionele invulling te geven aan deze behoefte en de schoonmaakdienstverlening in de zorg verder uit te bouwen, benoemt EW Facility Services per 1 mei Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare.

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Hospitality als rode draad  

Peijen: “De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier ingezet voor het hotelsegment binnen EW Facility Services. Als gevolg van de coronacrisis zagen wij echter binnen dit segment een daling in de vraag naar schoonmaakdienstverlening. Hierdoor verlegde ik het laatste jaar mijn focus naar de zorgmarkt en keek ik naar de mogelijkheden om ziekenhuizen, verpleging en verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en covid-locaties te helpen met hun schoonmaakvraagstuk. Ik ontdekte dat de zorg in al haar facetten mij nauw aan het hart ligt en aanspreekt. Daarom ben ik blij om nu de overstap te maken naar het zorgsegment. Als Business Development Manager Healthcare richt ik me op het uitbreiden van ons care portfolio, waarbij we met onze schoonmaak inspelen op de vraag van zorginstellingen naar vanzelfsprekend een hygiënische omgeving en een duurzame invulling op de gebieden hospitality, flexibilisering en professionalisering.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op