12 mei 2021

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Al meerdere jaren is schoonmaakdienstverlener EW Facility Services actief binnen het zorgsegment. De ambitie om dit marktaandeel verder uit te breiden was er al maar door de coronacrisis kwam dit voor de facilitair dienstverlener in een stroomversnelling. De organisatie bood een helpende hand aan zorginstanties die door deze crisis een dringende behoefte hadden aan expertise en ondersteuning van hun schoonmaakteams. Om verdere professionele invulling te geven aan deze behoefte en de schoonmaakdienstverlening in de zorg verder uit te bouwen, benoemt EW Facility Services per 1 mei Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare.

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Hospitality als rode draad ย 

Peijen: โ€œDe afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier ingezet voor het hotelsegment binnen EW Facility Services. Als gevolg van de coronacrisis zagen wij echter binnen dit segment een daling in de vraag naar schoonmaakdienstverlening. Hierdoor verlegde ik het laatste jaar mijn focus naar de zorgmarkt en keek ik naar de mogelijkheden om ziekenhuizen, verpleging en verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en covid-locaties te helpen met hun schoonmaakvraagstuk. Ik ontdekte dat de zorg in al haar facetten mij nauw aan het hart ligt en aanspreekt. Daarom ben ik blij om nu de overstap te maken naar het zorgsegment. Als Business Development Manager Healthcare richt ik me op het uitbreiden van ons care portfolio, waarbij we met onze schoonmaak inspelen op de vraag van zorginstellingen naar vanzelfsprekend een hygiรซnische omgeving en een duurzame invulling op de gebieden hospitality, flexibilisering en professionalisering.

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiรซne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op