12 mei 2021

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Al meerdere jaren is schoonmaakdienstverlener EW Facility Services actief binnen het zorgsegment. De ambitie om dit marktaandeel verder uit te breiden was er al maar door de coronacrisis kwam dit voor de facilitair dienstverlener in een stroomversnelling. De organisatie bood een helpende hand aan zorginstanties die door deze crisis een dringende behoefte hadden aan expertise en ondersteuning van hun schoonmaakteams. Om verdere professionele invulling te geven aan deze behoefte en de schoonmaakdienstverlening in de zorg verder uit te bouwen, benoemt EW Facility Services per 1 mei Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare.

EW Facility Services richt pijlen op zorg en benoemt Jeannot Peijen tot Business Development Manager Healthcare

Hospitality als rode draad  

Peijen: “De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier ingezet voor het hotelsegment binnen EW Facility Services. Als gevolg van de coronacrisis zagen wij echter binnen dit segment een daling in de vraag naar schoonmaakdienstverlening. Hierdoor verlegde ik het laatste jaar mijn focus naar de zorgmarkt en keek ik naar de mogelijkheden om ziekenhuizen, verpleging en verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en covid-locaties te helpen met hun schoonmaakvraagstuk. Ik ontdekte dat de zorg in al haar facetten mij nauw aan het hart ligt en aanspreekt. Daarom ben ik blij om nu de overstap te maken naar het zorgsegment. Als Business Development Manager Healthcare richt ik me op het uitbreiden van ons care portfolio, waarbij we met onze schoonmaak inspelen op de vraag van zorginstellingen naar vanzelfsprekend een hygiënische omgeving en een duurzame invulling op de gebieden hospitality, flexibilisering en professionalisering.

Anderen bekeken ook

28 maart 2023

Partnership Boerhaave Medisch Centrum & EW Facility Services draait om kwaliteit en gastvrijheid

Boerhaave Medisch Centrum (hierna Boerhaave genoemd) is de grootste kliniek van Nederland op het gebied van plastische chirurgie.

Lees meer
24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was…

Lees meer
13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op