13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW Podcast ‘Achter de schermen bij’, met het thema duurzaamheid. Een nieuwe en leuke manier om dit belangrijke thema onder de aandacht te brengen bij collega’s, opdrachtgevers en andere belangstellenden!

Podcast – Achter de schermen bij

Een betere wereld voor morgen

Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een betere wereld voor morgen. Maar hoe doe je dat? Er is zoveel mogelijk dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Het is dan fijn als je bij anderen achter de schermen kan kijken. Hoe behalen zij hun duurzame doelen? Welke kennis, technologieën en financiële middelen zijn er? Met onze podcastreeks ‘Achter de schermen bij’ gaan collega’s Jeannot Peijen, Business Development Manager, en Kim Smithuis, Marketing en innovatiespecialist, met veel enthousiasme en gezelligheid in gesprek met opdrachtgevers, leveranciers en andere samenwerkingspartners. Zij vragen hen het hemd van het lijf om jou van zoveel mogelijk tips en trics te voorzien.

Aflevering 1 – Textiel een tweede leven geven

De eerste aflevering gaat over ons partnerschap met dobbi en PostNL waarmee we bij opdrachtgevers textiel inzamelen en recyclen. Afgedankte kleding vormt namelijk het grootste deel van ons afval en gaat vaak onnodig naar de verbrandingsoven. Dat moet en kan anders! Maurits, oprichter van dobbi en Kees, projectleider logistieke strategie bij PostNL vertellen je er in deze podcast meer over. Luister mee tijdens je kopje koffie, lunch of in de auto en wees geïnspireerd!

Benieuwd naar het vervolg?

Elke twee maanden brengen we een nieuwe aflevering uit en in totaal maken we 6 afleveringen. Vind je het leuk om ze allemaal te luisteren? Abonneer je dan via Spotify op onze podcastreeks via deze link.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team