02 augustus 2023

Portretreeks Amare – Augustina

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van het jaar. Totaal verrast en met een grote glimlach namen zij de award in ontvangt. Maar hoe word je eigenlijk schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stellen de komende maanden graag een aantal teamleden aan jullie voor. Ze delen kort met ons hoe zij samen met hun collega’s dagelijks het verschil maken.

Vandaag stellen we Augustina Mensah aan jullie voor. Geboren in Ghana en sinds maart een van de vaste gezichten van het team bij Amare. Als nieuwe collega werd ze gelijk in Amare ‘familie’ opgenomen.

Naam: Augustina Mensah
Leeftijd: 54 jaar
Nationaliteit: Ghanees
Tijd bij EW: 5 maanden
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Augustina: Ze vindt het leuk om te zingen
In het kort:
Augustina is geboren in Ghana. Ze werkt sinds maart bij EW en vindt het leuk om te zingen.

Portretreeks Amare – Augustina

We zijn één team

Je zou het niet zeggen, maar Augustina werkt nog maar kort binnen het schoonmaakteam van Amare. Ze is al helemaal opgenomen binnen het team en gaat iedere dag met veel plezier naar haar werk. Augustina: “Ik sta iedere dag om 5 uur op. Dat had ik vroeger nooit gekund, maar nu gaat dit zonder problemen. Ik heb namelijk iedere dag gewoon zin om naar mijn werk te gaan.” Ze is erg tevreden. "Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, maar het voelt hier anders. Ik werk op een mooie locatie, maar nog belangrijker, ik voel me echt thuis in het team. We communiceren goed met elkaar, leren van elkaar en zorgen samen dat Amare schoon is en blijft. Kom je voor het eerst werken, dan wordt je gelijk in het team opgenomen en helpen ze je waar nodig.” Ook wat betreft haar relatie met de medewerkers van Amare, heeft Augustina alleen maar goede dingen te zeggen. "Ze zijn erg aardig, zeggen gedag en maken soms een praatje."

Mooie omgeving

Als Augustina bij Amare binnenstapt is ze nog dagelijks onder de indruk. "Ik vind het gebouw echt prachtig. Het is groot en indrukwekkend. Een feest om schoon te houden.” Augustina verveelt zich hier nooit en maakt ook flink wat stappen: “Er is hier altijd wat te doen. Ik vind die dynamiek heel leuk. En dat niet alleen, ik ben ook al heel wat kilo’s kwijtgeraakt.”, zegt ze lachend.

Anderen bekeken ook

07 maart 2024

Diversiteit in de spotlight op Internationale Vrouwendag

Voor Janneke Verkerk, algemeen directeur van EW, werd haar persoonlijke reis naar succes gekenmerkt door vastberadenheid en doelgerichtheid.

Lees meer
29 augustus 2023

Over leuke opdrachtgevers gesproken…

Blog – Maureen Hermens – Ambulant Objectleider EW Facility Services Als Ambulant Objectleider ben ik verantwoordelijk…

Lees meer
19 juli 2023

Sparren en stoom afblazen

Maureen Hermens is ambulant objectleider van 17 locaties. En 17 locaties betekent ook het aansturen van minimaal 17…

Lees meer