08 september 2023

Portretreeks Amare – Maria

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stelden de afgelopen maanden al een aantal teamleden aan jullie voor. Vandaag stellen we Maria Do Santo Lima aan jullie voor. Geboren in Kaapverdië en sinds 15 maanden een van de vaste gezichten van het team bij Amare. Ze heeft een fijne samenwerking met haar collega’s en Amare.

Naam: (Lima) Maria Do Santo Lima
Leeftijd: 63 jaar
Nationaliteit: Kaapverdiaans
Tijd bij EW: 7 jaar
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Lima: Ze zou graag vrijwilligerswerk willen doen.
In het kort:
Lima is geboren in Kaapverdië. Ze werkt al 7 jaar bij EW en werkt sinds 15 maanden bij Amare.

Portretreeks Amare – Maria

Fijne samenwerking

Maria waardeert de samenwerking binnen haar team. “We werken heel fijn samen. Als we in de ochtend beginnen met werken heeft iedereen zijn eigen taak en plek, maar is het nodig dan helpen we elkaar. Het geeft me een prettig gevoel om deel uit te maken van het Amare-team. Het is echt fijn om hier te zijn.” Bij Amare is Maria betrokken bij diverse schoonmaaktaken. Ze is flexibel in te zetten op alle plekken in het gebouw, maar meestal is zij verantwoordelijk voor de toiletten. Naast het fijne gevoel binnen haar team, voelt ze zich ook gewaardeerd door opdrachtgevers binnen Amare en hun medewerkers. Ze voelt zich welkom, zelfs wanneer ze niet direct zichtbaar is. "Het doet me goed als ik rondloop met mijn schoonmaakkar en mensen me begroeten. Soms ben ik zo lekker bezig dat ze alweer voorbij zijn voordat ik terug kan groeten. Het geeft me echt een thuisgevoel, en dat is heel fijn."

Dynamische omgeving

Met meer dan duizend bezoekers op zijn tijd kan het heel druk zijn. Maria haar leidinggevenden Sharita en Radj houden dan heel goed in de gaten of ze hulp nodig heeft. "Als het erg druk is, bellen ze me en laten ze weten dat ze iemand hebben gestuurd om me te helpen. Dat voorkomt dat ik in de stress schiet. Ze houden echt rekening met mij en mijn collega’s. Het is daarom heel fijn om met hen te werken." De samenwerking met haar collega's en de zorgzame houding van het team maken het werken bij Amare waardevol voor Maria. Ze kijkt uit naar haar pensioen, maar voor nu geniet ze van de tijd die ze doorbrengt in deze dynamische omgeving met haar geweldige team.

Schoonmaakmedewerker Lima aan het werk

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team