08 september 2023

Portretreeks Amare – Maria

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stelden de afgelopen maanden al een aantal teamleden aan jullie voor. Vandaag stellen we Maria Do Santo Lima aan jullie voor. Geboren in Kaapverdië en sinds 15 maanden een van de vaste gezichten van het team bij Amare. Ze heeft een fijne samenwerking met haar collega’s en Amare.

Naam: (Lima) Maria Do Santo Lima
Leeftijd: 63 jaar
Nationaliteit: Kaapverdiaans
Tijd bij EW: 7 jaar
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Lima: Ze zou graag vrijwilligerswerk willen doen.
In het kort:
Lima is geboren in Kaapverdië. Ze werkt al 7 jaar bij EW en werkt sinds 15 maanden bij Amare.

Portretreeks Amare – Maria

Fijne samenwerking

Maria waardeert de samenwerking binnen haar team. “We werken heel fijn samen. Als we in de ochtend beginnen met werken heeft iedereen zijn eigen taak en plek, maar is het nodig dan helpen we elkaar. Het geeft me een prettig gevoel om deel uit te maken van het Amare-team. Het is echt fijn om hier te zijn.” Bij Amare is Maria betrokken bij diverse schoonmaaktaken. Ze is flexibel in te zetten op alle plekken in het gebouw, maar meestal is zij verantwoordelijk voor de toiletten. Naast het fijne gevoel binnen haar team, voelt ze zich ook gewaardeerd door opdrachtgevers binnen Amare en hun medewerkers. Ze voelt zich welkom, zelfs wanneer ze niet direct zichtbaar is. "Het doet me goed als ik rondloop met mijn schoonmaakkar en mensen me begroeten. Soms ben ik zo lekker bezig dat ze alweer voorbij zijn voordat ik terug kan groeten. Het geeft me echt een thuisgevoel, en dat is heel fijn."

Dynamische omgeving

Met meer dan duizend bezoekers op zijn tijd kan het heel druk zijn. Maria haar leidinggevenden Sharita en Radj houden dan heel goed in de gaten of ze hulp nodig heeft. "Als het erg druk is, bellen ze me en laten ze weten dat ze iemand hebben gestuurd om me te helpen. Dat voorkomt dat ik in de stress schiet. Ze houden echt rekening met mij en mijn collega’s. Het is daarom heel fijn om met hen te werken." De samenwerking met haar collega's en de zorgzame houding van het team maken het werken bij Amare waardevol voor Maria. Ze kijkt uit naar haar pensioen, maar voor nu geniet ze van de tijd die ze doorbrengt in deze dynamische omgeving met haar geweldige team.

Schoonmaakmedewerker Lima aan het werk

Anderen bekeken ook

24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team