14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stelden de afgelopen maanden al een aantal teamleden aan jullie voor. Vandaag stellen we Sita Charan aan jullie voor. Sita is het zonnetje van het team en zorgt naast kwaliteit en collegialiteit voor de gezellige noot.

Naam: Sita Charan
Leeftijd: 49 jaar
Nationaliteit: Surinaams
Tijd bij EW: vanaf 2021
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Sita: Ze houdt van schoonmaken, koken en kletsen.
In het kort:
Sita is geboren in Suriname. Ze is al 19 jaar in Nederland. Ze werkt vanaf 2021 bij EW. In haar vrije tijd praat ze graag met anderen en zorgt ze ervoor dat het gezellig is.

Portretreeks Amare – Sita

Voor elkaar klaarstaan

Binnen het schoonmaak team van Amare zorgt Sita vaak voor de gezellig noot. Dat ook zij net als haar collega’s de samenwerking binnen het team belangrijk vindt, laat ze gelijk weten. “Ik werk in een fijn team en kan met iedereen overweg. Door taken goed te verdelen en in te springen wanneer dat nodig is, zorgen we dat het werk af komt.” Dat je respectvol met elkaar omgaat en voor elkaar klaarstaat, hoort daar bij. “Mijn collega's helpen mij en ik help hen. We doen het samen. Dat is heel fijn en zo hoort het."

Het belang van communicatie

Sita benadrukt het belang van goede onderlinge communicatie. “Ons team is hecht geworden door goed met elkaar te praten.” Als je werkt met verschillende culturen moet je juist goed naar elkaar luisteren. En de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Ze vindt die diversiteit leuk en gezellig. “We zijn allemaal anders en kijken anders tegen dingen aan. We kunnen door onze verschillende culturen heel veel van elkaar leren. Maar we hebben ook allemaal voor hetzelfde werk gekozen. Zo anders zijn we dus ook weer niet.”

Dynamiek

Sita is gewend aan de dynamiek dat werken in een theater met zich meebrengt. Ze vindt het juist leuk om met zoveel mensen om haar heen te werken. Ze geniet van alle dingen die in het gebouw gebeuren. "Als ik aan het werk ben, gebeurt er van alles om me heen. Dat vind ik heel leuk. Bijvoorbeeld iemand die muziek aan het spelen is of een dansroutine aan het oefenen is." Sita vind plezier hebben op het werk belangrijk. “Ik heb leuke collega’s, maar ken door het werk ook best wat medewerkers van Amare. Geregeld maken we even een praatje en dat is heel gezellig. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team