12 juli 2023

Portretreeks team Amare – Muhumud

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van het jaar. Totaal verrast en met een grote glimlach namen zij de award in ontvangt. Maar hoe word je eigenlijk schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stellen de komende maanden graag een aantal teamleden aan jullie voor. Ze delen kort met ons hoe zij samen met hun collega’s dagelijks het verschil maken.

Vandaag stellen we Muhumud Mahadey aan jullie voor. Dagelijks is hij met een grote glimlach bij Amare aan het werk.

Naam: Muhumud Mahadey
Leeftijd: 44 jaar
Nationaliteit: Somalisch
Tijd bij EW: Bijna 2 jaar
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Muhumud: Hij danst, kijkt graag voetbal en houdt van lekker eten, maar kan ook erg van slapen genieten.
In het kort:
Muhumud is geboren in Somalië en woont al 14 jaar in Nederland. Hij werkt al bijna 2 jaar bij EW. Muhumud is een van de Social Return krachten. Bij team Amare is hij helemaal op zijn plek.

Portretreeks team Amare – Muhumud

Trots op zijn team

Als je Muhumud ziet, dan zie je ook zijn grote glimlach. Hij geniet van zijn werk en vindt het ‘echt heel leuk’ om bij Amare te werken. “Ik ben trots op mijn team. Wij zijn altijd bereid om elkaar te helpen. We zoeken elkaar vaak op om hulp te bieden en er is ook altijd tijd voor een grapje tussendoor." Nieuwe teamleden worden met veel enthousiasme verwelkomd en geholpen zodat ze snel hun plek binnen het team vinden en kunnen bijdragen aan het succes van het team. “Onze samenwerking is erg belangrijk voor ons succes. Samen zorgen we dat het bij Amare schoon is.”

Waardevolle feedback

Als Social Returner heeft Muhumud extra ondersteuning nodig. Dat gaat bij het team van Amare respectvol. Hij wordt niet anders behandelt dan de rest en vindt de extra ondersteuning en check juist prettig. Muhumud: “Ik vind het fijn als mijn collega’s en leidinggevenden mij tips geven wat ik misschien beter kan doen en/of waar ik op moet letten. Ik wil graag leren en het helpt mij om te groeien en mijn werk nog beter te doen.” Voor hem is deze feedback erg waardevol. Toen ze Schoonmaakteam van het jaar werden, was hij enorm blij. “Zo mooi, dat hebben we samen als team gedaan.”

Anderen bekeken ook

07 maart 2024

Diversiteit in de spotlight op Internationale Vrouwendag

Voor Janneke Verkerk, algemeen directeur van EW, werd haar persoonlijke reis naar succes gekenmerkt door vastberadenheid en doelgerichtheid.

Lees meer
29 augustus 2023

Over leuke opdrachtgevers gesproken…

Blog – Maureen Hermens – Ambulant Objectleider EW Facility Services Als Ambulant Objectleider ben ik verantwoordelijk…

Lees meer
02 augustus 2023

Portretreeks Amare – Augustina

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team