31 mei 2023

Portretreeks team Amare – Shabnam

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van het jaar. Totaal verrast en met een grote glimlach namen zij de award in ontvangt. Maar hoe word je eigenlijk schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stellen de komende maanden graag een aantal teamleden aan jullie voor. Ze delen kort met ons hoe zij samen met hun collega’s dagelijks het verschil maken.

Vandaag stellen wij Shabnam aan jullie voor. Ze kwam naar Nederland voor haar studie en haar ouders wonen ook hier. Buiten zijn en genieten van de natuur maakt haar gelukkig.

Naam: Shabnam Sharma
Leeftijd: 28 jaar
Nationaliteit: Indiaas
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Shabnam: Ze heeft een passie voor koken. Ze neemt ook vaak wat lekkers mee voor haar collega’s.
In het kort: Shabnam is geboren in India. Ze is al bijna 3 jaar in Nederland. Ze kwam naar Nederland voor haar studie en haar ouders wonen ook hier. Buiten zijn en genieten van de natuur maakt haar gelukkig.

Portretreeks team Amare – Shabnam

Teamwork

Bij Amare voelt Shabnam zich helemaal op haar gemak. Ze heeft een leuk team, kan met iedereen opschieten en straalt altijd positiviteit uit. Zie je Shabnam dan zie je ook haar grote glimlach. Wat zo fijn is aan haar team? Shabnam: "Iedereen doet zijn werk goed en we kunnen goed met elkaar opschieten. We zijn allemaal gelijk en we helpen elkaar om het werk af te krijgen. Kan bijvoorbeeld iemand niet komen werken dan neemt een andere collega het over. We lossen het dan samen op.” Ze leert ook veel van haar collega’s en leidinggevenden. "We zijn er voor elkaar, luisteren goed naar elkaar en leren veel van elkaar. Dat is heel fijn."

Dynamiek

Shabnam geniet van de dynamiek bij Amare en vindt het leuk dat er altijd iets gebeurt. Voor haar is drukte geen probleem. "Het is hier nooit saai, er gebeurt altijd wel iets. Soms is het heel druk, maar we zorgen altijd samen dat Amare goed schoongemaakt wordt." Haar leidinggevenden helpen daar goed bij. “Ik leer veel van ze en ze verdelen het werk goed. Is er extra hulp nodig? Dan zorgen ze daarvoor.”

Heel erg trots

Ze was heel blij toen haar team benoemd werd tot schoonmaakteam van het jaar. “Ik ben trots dat ik bij dit team hoor. We werken goed samen en behandelen Amare als ons eigen huis en dat willen we goed schoonhouden."

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Klaar om gezamenlijk de ultieme gastbeleving te creëren binnen uw organisatie?

Neem contact op met ons team