10 mei 2023

Portretreeks team Amare – Jani du Toit

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van het jaar. Totaal verrast en met een grote glimlach namen zij de award in ontvangt. Maar hoe word je eigenlijk schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stellen de komende maanden graag een aantal teamleden aan jullie voor. Ze delen kort met ons hoe zij samen met hun collega’s dagelijks het verschil maken.

Vandaag stellen wij Jani aan jullie voor. Een jaar geleden kwam zij vanuit Zuid Afrika naar Nederland. Ze voelt zich helemaal thuis bij team Amare.

Naam: Jani du Toit
Leeftijd: 30 jaar
Nationaliteit: Zuid-Afrikaans
Tijd bij EW: 6 maanden
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Jani: Ze is heel creatief en schildert en knutselt graag
In het kort: Jani is geboren in Zuid-Afrika en verhuisde vanwege haar studie naar Nederland. Ze woont nu 1 jaar in Nederland en werkt sinds 6 maanden bij EW. Jani werkt bij Amare veelal de avonddiensten, maar ze is ook geregeld op de dag aanwezig. 

Portretreeks team Amare – Jani du Toit

Een tweede familie

Toen Jani 6 maanden geleden aan de slag ging bij Amare, stapte ze in een warm bad. Ze voelt zich helemaal op haar plek binnen het team en weet precies waarom haar collega’s het ‘Schoonmaakteam van het jaar’ zijn geworden. Jani: “Het team voelt als een familie waarin iedereen voor elkaar en de opdrachtgever klaarstaat. We hebben een sterke band. We beschouwen het als onze taak om alles schoon en opgeruimd te houden, zelfs als iets nèt is schoongemaakt en opnieuw vuil wordt. En dat gebeurt nog weleens bij Amare. Er komen hier tenslotte veel mensen. Daarbij is er de hele dag, ook in de avond, iemand aanwezig om ervoor te zorgen dat alles schoon blijft.” De dynamiek bij Amare zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. “Ik geniet van de drukte bij Amare. Er is altijd iets te doen en er is veel variatie in werkzaamheden!”

Samen sterk

Jani waardeert de betrokkenheid en sterke punten van haar collega's. “Onze individuele krachten samen maken ons een sterk team. We vullen elkaar aan. Ook al werken we op verschillende plekken of tijdstippen bij Amare, we werken als een team samen en helpen elkaar wanneer dat nodig is.” Haar leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het creëren van een hecht team. “Onze leidinggevenden zijn er echt voor ons. Je bent niet zomaar iemand die er werkt, je wordt echt gezien. Er wordt naar je geluisterd, je wordt begrepen en ondersteund. Dat is echt heel fijn. Je weet wat je moet doen, maar kunt altijd bij ze terecht voor vragen of andere zaken. Het zorgt er niet alleen voor dat we beter in ons werk worden, maar ook beter in ons werk wíllen zijn.”

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team