10 mei 2023

Portretreeks team Amare – Jani du Toit

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van het jaar. Totaal verrast en met een grote glimlach namen zij de award in ontvangt. Maar hoe word je eigenlijk schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding is zeker, bij Amare draait het om teamwerk. We stellen de komende maanden graag een aantal teamleden aan jullie voor. Ze delen kort met ons hoe zij samen met hun collega’s dagelijks het verschil maken.

Vandaag stellen wij Jani aan jullie voor. Een jaar geleden kwam zij vanuit Zuid Afrika naar Nederland. Ze voelt zich helemaal thuis bij team Amare.

Naam: Jani du Toit
Leeftijd: 30 jaar
Nationaliteit: Zuid-Afrikaans
Tijd bij EW: 6 maanden
Rol binnen het Amare team: schoonmaak collega
Wat je moet weten over Jani: Ze is heel creatief en schildert en knutselt graag
In het kort: Jani is geboren in Zuid-Afrika en verhuisde vanwege haar studie naar Nederland. Ze woont nu 1 jaar in Nederland en werkt sinds 6 maanden bij EW. Jani werkt bij Amare veelal de avonddiensten, maar ze is ook geregeld op de dag aanwezig. 

Portretreeks team Amare – Jani du Toit

Een tweede familie

Toen Jani 6 maanden geleden aan de slag ging bij Amare, stapte ze in een warm bad. Ze voelt zich helemaal op haar plek binnen het team en weet precies waarom haar collega’s het ‘Schoonmaakteam van het jaar’ zijn geworden. Jani: “Het team voelt als een familie waarin iedereen voor elkaar en de opdrachtgever klaarstaat. We hebben een sterke band. We beschouwen het als onze taak om alles schoon en opgeruimd te houden, zelfs als iets nèt is schoongemaakt en opnieuw vuil wordt. En dat gebeurt nog weleens bij Amare. Er komen hier tenslotte veel mensen. Daarbij is er de hele dag, ook in de avond, iemand aanwezig om ervoor te zorgen dat alles schoon blijft.” De dynamiek bij Amare zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. “Ik geniet van de drukte bij Amare. Er is altijd iets te doen en er is veel variatie in werkzaamheden!”

Samen sterk

Jani waardeert de betrokkenheid en sterke punten van haar collega's. “Onze individuele krachten samen maken ons een sterk team. We vullen elkaar aan. Ook al werken we op verschillende plekken of tijdstippen bij Amare, we werken als een team samen en helpen elkaar wanneer dat nodig is.” Haar leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het creëren van een hecht team. “Onze leidinggevenden zijn er echt voor ons. Je bent niet zomaar iemand die er werkt, je wordt echt gezien. Er wordt naar je geluisterd, je wordt begrepen en ondersteund. Dat is echt heel fijn. Je weet wat je moet doen, maar kunt altijd bij ze terecht voor vragen of andere zaken. Het zorgt er niet alleen voor dat we beter in ons werk worden, maar ook beter in ons werk wíllen zijn.”

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team