08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen aan de Saxion Ondernemers Award laten dit ieder jaar weer zien. Ze dagen zichzelf uit, zien kansen en creatieve oplossingen, hebben focus en gaan door ook als het even tegenzit. Iets dat wij bij EW ook elke dag nastreven en waarin wij onze collega’s motiveren. Om jonge ondernemers te helpen hun dromen om te zetten in succesvolle ondernemingen riep EW in 2009 samen met Hogeschool Saxion de Saxion Ondernemers Award in het leven. Op 1 juni werden de winnaars in een weergaloze grand finale bij Saxion Deventer bekend gemaakt.

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

The winners are…

In de categorie START!* kreeg Eli Wijfjes een kleine voorsprong door de publieksstem te winnen, ook de keuze van de jury viel op hem en daarmee werd hij de definitieve winnaar. Eli richt zich met zijn bedrijf op het begeleiden van ouders in het omzetten van ongewenst slaapgedrag naar gewenst slaapgedrag. Eli: “Ik ben erg blij met deze prijs en de stappen die ik hiermee met mijn bedrijf kan zetten.” Joris van Lith nam in de categorie GESTART! met zijn onderneming Bollux de Saxion Ondernemers Award in ontvangst. Bollux helpt online verkopers bij het vermarkten en versturen van producten voor online webwinkels. ‘Deze prijs geeft mij de mogelijkheid om mijn bedrijf verder uit te breiden.’ aldus Joris. Beide winnen een prijzenpakket van €10.000,- dat bestaat uit een startkapitaal, begeleiding van een jurylid (of iemand uit zijn of haar netwerk) en een gevarieerd aanbod van producten en diensten.

Founding partner

Samen met Hogeschool Saxion is EW de founing partner van de Saxion Ondernemers Award. Met inmiddels 11 edities is de Ondernemers Award een echt begrip geworden. Bas Cornelissen Algemeen Directeur van EW Facility Services en voormalig Saxion student: “Bij EW stimuleren wij de potentie van jonge en enthousiaste mensen, met goede ideeën en een flinke dosis ambitie. Dat is de reden voor ons om door middel van deze wedstrijd jonge ondernemers in staat te stellen hun droom van ondernemerschap waar te maken. Het is ieder jaar weer een feest om met de deelnemers te sparren, waarbij je de een helpt een idee om te zetten in werkelijkheid en de ander helpt zijn of haar bedrijf verder door te ontwikkelen en te laten groeien. Daarnaast geeft hun passie en enthousiasme mij ook altijd weer veel energie en nieuwe inzichten.”

Over de Saxion Ondernemers Award

De Saxion Ondernemers Award wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemende studenten van Saxion. Deze studenten zijn begeleid en gecoacht binnen het Centrum voor Ondernemerschap. Hier kunnen ondernemende studenten tijdens hun studie begeleiding krijgen in het starten van hun eigen bedrijf. De jury van de Saxion Ondernemers Award bestaat uit succesvolle alumni ondernemers en de laatste winnaar van de Saxion Ondernemersaward en staat onder leiding van Bas Cornelissen van EW.

*De deelnemers van de categorie START! hebben een bedrijfsidee of staan helemaal aan het begin van hun reis als ondernemer. De deelnemers van de categorie GESTART! zijn al verder gevorderd en behalen al omzet.

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team