17 oktober 2022

Team Amare en Maureen in de finale van de Golden Service Awards

De finalisten van de Golden Service Awards zijn bekend. Vol trots kunnen wij zeggen dat we weer collega’s in de finale hebben staan. Onze collega’s van schoonmaakteam Amare maken kans op de titel beste schoonmaakteam van het jaar. Objectleider Maureen Hermens is in de running voor de titel beste leidinggevende van het jaar. Een mooie prestatie want per categorie werden slechts 3 finalisten geselecteerd. Benieuwd naar onze finalisten?

Team Amare en Maureen in de finale van de Golden Service Awards

Maureen Hermens - Objectleider

Maureen is een bijzonder flexibele leidinggevende en behaalt altijd goede resultaten. Maar haar echte gave zit in de rust die zij uitstraalt en die zij altijd kan bewaren. Ze zegt niet snel ‘nee’ en blijft altijd vriendelijk en rustig. Maureen bereidt haar zaken namelijk enorm goed voor. Je zult haar dan ook niet gauw overvallen met een onverwachte uitvraag. Het is altijd in te passen of op te lossen. En heeft ze een overdracht van een pand? Dan geeft zij de nieuwe verantwoordelijke een volledig draaiboek over de locatie. Maureen gaat innovatie of projecten niet uit de weg. Daarnaast is zij er echt voor haar collega’s. Daarom is ze bijvoorbeeld ook lid geworden van de Ondernemingsraad. Op deze manier kan ze meepraten over de ontwikkelingen in het bedrijf.

Schoonmaakteam stichting Amare – Den Haag

Sinds aug 2021 zijn we met een compleet nieuw team als schoonmaakpartner gestart bij Amare. Binnen een jaar is er een zeer hecht team met veel gezelligheid ontstaan. Het team is een mix van verschillende nationaliteiten. Daarnaast werken er ook zes participanten. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijk en wordt op zijn of haar krachten ingezet. De inzet van participanten vraagt meer begeleiding en energie, maar dit pakken ze goed op. Ieder teamlid is trots om bij Amare te werken. Niet alleen vanwege het nieuwe gebouw, maar ook door de diverse gebruikers van het pand en de activiteiten die er plaatsvinden. Het is een enorm gedreven en flexibel inzetbaar team. Ze willen het echt heel goed schoon houden voor de bezoekers en medewerkers. Dat is bij dit grote pand niet altijd even makkelijk. Als er een keer iets niet helemaal naar wens is van de opdrachtgever trekken ze zich dat aan en lossen ze het meteen op.

De finale

Het wordt een spannende tijd voor onze finalisten. De komende weken gaat de jury bij hen op bezoek en eind november worden de winnaars bekend gemaakt.

De Golden Service Awards worden in Nederland sinds 2002 uitgereikt en hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en het imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform.

Anderen bekeken ook

23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer
02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer