25 november 2022

Team Amare in de finale van de Golden Service Awards

Onze collega’s van schoonmaakteam Amare staan in de finale van de Golden Service Awards en daar zij wij enorm trots op! Het team is enorm gedreven en flexibel. Ze willen het iedere dag weer beter doen voor hun opdrachtgever. Maar er is meer waarom zij iedere dag het verschil maken.

Team Amare in de finale van de Golden Service Awards

Gelijke kansen voor iedereen

Bij EW maken wij ons sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen. Iedereen mag zichzelf zijn en dat zie je terug op de werkvloer. Teams die samen plezier hebben en trots zijn op zichzelf, op hun werk en op hun opdrachtgever. Ons team bij opdrachtgever Amare in Den Haag is hier een prachtig voorbeeld van. Het Amare team bestaat uit collega’s met verschillende culturele en etnische achtergronden, waaronder ook een aantal participanten. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijk en wordt op zijn of haar krachten ingezet. Samen vormen zij sinds augustus 2021 een compleet nieuw team, maar in een jaar tijd hebben zij al een hele hechte band opgebouwd. Ze zijn zichzelf, hebben plezier en zijn trots op zichzelf, hun werk én de opdrachtgever!

Gedreven en flexibel

Bij het team is flexibiliteit troef. De dynamiek van Amare met haar verschillende gebruikers en de vele activiteiten die er plaatsvinden, vraagt om proactieve schoonmakers. Elke dag is anders door de diverse gebruikers en activiteiten die er plaatsvinden. Je kan zomaar voor een verassing komen te staan. Bijvoorbeeld een spontaan optreden in de gang. Onze collega’s signaleren en ondernemen direct actie, zodat de bezoekers van het cultuurhuis een topbeleving ervaren. Ze gaan tot het uiterste voor de opdrachtgever.

Of team Amare de titel beste schoonmaakteam van het jaar behaald zal eind november bekend worden gemaakt. Voor ons zijn ze sowieso winnaars!

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer