25 november 2022

Team Amare in de finale van de Golden Service Awards

Onze collega’s van schoonmaakteam Amare staan in de finale van de Golden Service Awards en daar zij wij enorm trots op! Het team is enorm gedreven en flexibel. Ze willen het iedere dag weer beter doen voor hun opdrachtgever. Maar er is meer waarom zij iedere dag het verschil maken.

Team Amare in de finale van de Golden Service Awards

Gelijke kansen voor iedereen

Bij EW maken wij ons sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen. Iedereen mag zichzelf zijn en dat zie je terug op de werkvloer. Teams die samen plezier hebben en trots zijn op zichzelf, op hun werk en op hun opdrachtgever. Ons team bij opdrachtgever Amare in Den Haag is hier een prachtig voorbeeld van. Het Amare team bestaat uit collega’s met verschillende culturele en etnische achtergronden, waaronder ook een aantal participanten. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijk en wordt op zijn of haar krachten ingezet. Samen vormen zij sinds augustus 2021 een compleet nieuw team, maar in een jaar tijd hebben zij al een hele hechte band opgebouwd. Ze zijn zichzelf, hebben plezier en zijn trots op zichzelf, hun werk én de opdrachtgever!

Gedreven en flexibel

Bij het team is flexibiliteit troef. De dynamiek van Amare met haar verschillende gebruikers en de vele activiteiten die er plaatsvinden, vraagt om proactieve schoonmakers. Elke dag is anders door de diverse gebruikers en activiteiten die er plaatsvinden. Je kan zomaar voor een verassing komen te staan. Bijvoorbeeld een spontaan optreden in de gang. Onze collega’s signaleren en ondernemen direct actie, zodat de bezoekers van het cultuurhuis een topbeleving ervaren. Ze gaan tot het uiterste voor de opdrachtgever.

Of team Amare de titel beste schoonmaakteam van het jaar behaald zal eind november bekend worden gemaakt. Voor ons zijn ze sowieso winnaars!

Anderen bekeken ook

31 mei 2023

Portretreeks team Amare – Shabnam

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer
trainers Anke en Trudy
25 mei 2023

Verbinding, betrokkenheid en het beste uit jezelf én je werk halen

Bij EW Facility Services draait het om mensen. Wij willen graag dat onze collega’s lekker in hun vel…

Lees meer
16 mei 2023

Juist wat je niet zegt, maakt indruk

Maureen Hermens is ambulant objectleider van 17 locaties. En 17 locaties betekent ook het aansturen van minimaal 17…

Lees meer