24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om de verwachtingen van zijn gasten te overtreffen. EW Facility Services is sinds 2017 de schoonmaakpartner van het hotel. De samenwerking kenmerkt zich door het gevoel van een echte partnerschap met heldere communicatie gericht op het bieden van een vijfsterren gastbeleving. Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst richten EW en The Hague Marriott Hotel ook de komende jaren zich op gezamenlijke groei. Sting Mulders, Operations Manager The Hague Marriott Hotel: “Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Iedere dag zetten we een stap om het nog beter te doen.”

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Meer dan alleen schoon

Het kwaliteitsniveau, de flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen deden in 2017 The Hague Marriott Hotel besluiten de schoonmaakdienstverlening aan EW toe te vertrouwen. De flexibiliteit, kwaliteit, het proactieve schoonmaakteam en de hospitality filosofie, in combinatie met een goede samenwerking, vormt de basis voor de voortzetting van de samenwerking. Sting Mulders: “Ik ben heel tevreden over het schoonmaakteam. Ze gaan verder dan alleen zorgen dat alle ruimtes schoon zijn. Er is een goede band met de collega’s binnen het hotel. Daarnaast maken ze onze gasten ook op andere manieren blij.” Janneke Verkerk, Algemeen Directeur EW Facility Services vult aan: “Die extra stap zetten, gastvrijheid en bijdragen aan de vijfsterren gastbeleving zit diepgeworteld in het DNA van onze collega’s. Fijn om te zien dat dit door The Hague Marriott Hotel ook zo ervaren wordt.”

Toekomst

In de samenwerking kijken The Hague Marriott Hotel en EW continue naar mogelijkheden om het iedere dag nog een beetje beter te doen, zowel op het gebied van kwaliteit als ook op duurzaamheid. Zo werd van traditionele schoonmaakmiddelen overgestapt op schoonmaken met gestabiliseerd ozonwater. Beter voor het milieu en onze collega’s. Ook werden de schoonmaakcollega’s breder opgeleid om flexibeler in te kunnen spelen op drukke periodes en werd een transparant communicatiekanaal geïmplementeerd, waardoor het team snel kan reageren op vragen. Janneke Verkerk: “De komende jaren zijn gericht op borging, bewaking en doorontwikkelen van onze dienstverlening bijvoorbeeld door een slimmere inzet van turn over tijdens lage en hoge seizoenen. Daarnaast richten we ons op het introduceren van innovaties en verder intensiveren van onze samenwerking om te anticiperen op de veranderende behoeften van gasten en hun beleving.” Sting Mulders: “De afgelopen jaren hebben EW en The Hague Marriott Hotel elkaar steeds beter leren kennen. We weten van elkaar wat de verwachtingen zijn en wat we aan elkaar hebben. De komende jaren blijven we scherp naar de dienstverlening kijken. Er zullen uitdagingen zijn, maar dat gaat beide kanten op. We willen samen verbeteren zodat we gasten een fantastisch verblijf in ons hotel bieden.”

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Voor The Hague Marriott Hotel zijn mensen heel belangrijk: "Zorg goed voor je medewerkers en zij zullen goed voor de klanten zorgen” is hierin hun filosofie, dat geldt ook voor het schoonmaakteam. Als blijk van waardering voor de schoonmaakcollega’s van EW en ter inspiratie voor anderen, ondertekende General Manager van The Hague Marriott Hotel, André Aaij onlangs de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak. André Aaij: “De code staat voor een eerlijke en nette behandeling van de schoonmaakmedewerkers in alle opzichten. Een focus die wij als The Hague Marriott Hotel al jaren intern hanteren door hen overal bij te betrekken en als onderdeel van óns team aan te duiden!” Janneke Verkerk ziet het als een mooie erkenning voor de schoonmaakmedewerkers van EW: “Wat The Hague Marriott hotel voor onze collega’s een fijne werkplek maakt, is dat er geen onderscheid tussen EW en de collega’s van het hotel wordt gemaakt. Ze maken naast EW ook onderdeel uit van de Marriott ‘familie’. Dat is voor zowel onze collega’s als de collega’s van Marriott het fundament waarop onze samenwerking prettig verloopt.”

The Hague Marriott Hotel en EW kijken uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking.

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team