20 mei 2021

Thialf en EW Facility Services verlengen succesvolle samenwerking

Al sinds 2002 werkt schaatsstadion Thialf samen met EW Facility Services. Gepassioneerde collega’s van de facilitair dienstverlener zorgen dagelijks voor het schoonmaakonderhoud van het gehele complex en zetten zich in op het moment dat er evenementen plaatsvinden. Thialf heeft er wederom voor gekozen de samenwerking met EW Facility Services voort te zetten. Hospitality, wendbaarheid en betrouwbaarheid vormen ook de komende jaren de basis van deze langdurige partnership.

Thialf en EW Facility Services verlengen succesvolle samenwerking

Bruisende omgeving
Thialf is het toneel van (inter)nationale schaatsevents op topniveau. Dat vraagt professionaliteit, wendbaarheid en een gastvrije instelling van haar partners. Belangrijke pijlers die bij EW Facility Services in haar dienstverlening centraal staan. Marcel Brugge: “Normaal gesproken bruist het bij Thialf en is een bezoek een echte beleving. Met onze dienstverlening kunnen wij hier perfect aan bijdragen. Het afgelopen jaar ging dat op een iets andere manier, maar juist dan zie je hoe wendbaar we met z’n allen zijn. Kijk bijvoorbeeld naar het EK Allround & Sprint, de World Cups en de WK Afstanden die in januari en februari bij Thialf plaatsvonden. Vijf weken lang gingen wij met Thialf en de schaatsers in een bubbel. Met succes, want niemand raakte besmet met het coronavirus. Iets waar we enorm trots op zijn."

Luisteren is key
Luisteren en heldere communicatie is volgens Marcel Brugge key voor de langdurige samenwerking. Marcel: “Wij hebben met Thialf korte lijnen en ons contact is laagdrempelig. Alles is onderling bespreekbaar en we houden elkaar op de hoogte van de stand van zaken. Daarin vormen we echt een team. Marc Winters, directeur Thialf, onderschrijft dit. “De dynamiek van onze organisatie vraagt om maatwerk. Tijdens de drukke schaatsperiodes en de vele evenementen door het jaar heen verwachten wij andere zaken van partners dan tijdens reguliere momenten. EW Facility Services beweegt hierin goed met ons mee samen met onze mensen. Wij kunnen erop vertrouwen dat alles volgens afspraak gerealiseerd wordt.” Marcel vult aan: “Per dag en evenement kijken we naar de behoefte en wensen van Thialf. We denken mee en adviseren bijvoorbeeld over in te zetten mensen, middelen en looproutes. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaal inzetten.”

“Wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking met EW Facility Services en kijken uit naar de komende jaren.”, aldus Winters.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer