10 september 2021

Zorgnetwerk Nederland en EW Facility Services slaan de handen ineen

Zorgnetwerk Nederland is hét netwerk voor zorgbestuurders, -beslissers en -beïnvloeders die het anders, slimmer en beter (willen) doen. Aan dit netwerk de taak om na te denken over de zorgsector van vandaag en morgen. De leden kenmerken zich door een verlangen naar innovatie. Ze geloven in de waarde van welzijn en preventie, zijn ondernemend en zoeken intensief naar nieuwe kansen om hun dienstverlening te optimaliseren. Samen vooruitgang in de sector versnellen is de gezamenlijke ambitie. EW Facility Services heeft de eer om zich vanuit deze gedeelde visie te mogen aansluiten bij het netwerk door op te treden als een van de partners voor het aankomende event ‘Studio Health & Care 2021’ op 6 oktober.

Zorgnetwerk Nederland en EW Facility Services slaan de handen ineen

Geen onbekende

EW Facility Services is geen onbekende in de care & cure omgeving. Al ruim 10 jaar bedient de schoonmaakdienstverlener diverse ziekenhuizen, zorg- en revalidatiehotels, verpleging en verzorgingstehuizen, privéklinieken en GGZ-locaties. Met haar eigentijdse en unieke belevingsfilosofie biedt EW Facility Services zorgeloze, gastvrije en kosteneffectieve facilitaire dienstverlening, waarin de behoeften van patiënten, cliënten, bezoekers en medewerkers centraal staan.

Wendbaar & innovatief

De zorgorganisatie van de toekomst voldoet aan alle regels, heeft focus op kostenbeheersing én realiseert een optimale klant- en patiëntbeleving. Dat vraagt om een facilitaire partner die continu zoekt naar nieuwe manieren om de dienstverlening te verbeteren. Denk aan innovaties op het gebied van digitalisering, het creëren van de ultieme gastvrijheid en het maken van duurzame keuzes ten aanzien van mens, milieu en maatschappij. Voor EW Facility Services vormen deze pijlers een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en zij geeft daar vanuit haar DNA invulling aan. Dat de schoonmaakprofessional nu als partner mag aansluiten bij het vernieuwende concept Studio Health & Care 2021 laat zien dat dit niet alleen mooie woorden zijn, maar dat deze visie wordt erkend en volgens de organisatie van toegevoegde waarde is.

Studio Health & Care

Dit jaar partneren EW Facility Services en Zorgnetwerk tijdens Studio Health & Care op 6 oktober. Een evenement bedoeld voor iedereen die aan het roer wil staan van verandering in de zorg. Diederik Gommers is als inspirator een van de hoofdacts van het evenement en samen met menig zorgprofessional kijkt EW Facility Services uit naar een educatieve dag. Volgend jaar breiden de partijen hun samenwerking uit en zal de facilitair dienstverlener tijdens de vele events die worden georganiseerd als partner optreden.

vlnr: Rick Reefman (Manager Operations & Partnerships Zorgnetwerk Nederland), Bas Cornelissen (Algemeen Directeur EW Facility Services), Albert van Schooneveld (Key Account Directeur EW Facility Services), Jeannot Peijen (Business Development Manager)

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op