Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Kantoorschoonmaak

EW Facility Services werkt vanuit een integrale visie op de schoonmaakdienstverlening. We streven vijf belangrijke kernwaarden na om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een echte beleving te bieden in de vorm van facilitaire dienstverlening. Bij de schoonmaak van kantoren houden we ons dus niet alleen bezig met de beste schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne, maar koppelen we schoonmaak ook aan beleving. Hospitality zit in ons DNA!

De kernwaarden van EW Facility Services

De kernwaarden die de rode draad vormen in onze werkwijze zijn gastvrij, ondernemend, eigenzinnig, samen en mensgericht. Bij EW Facility Services zijn we betrokken en geloven we in wat we doen. We zijn ons ervan bewust dat gedrag, houding en uitstraling van invloed zijn op de beleving van de medewerker of gast van onze opdrachtgever. Wat we beloven, maken we waar en we beseffen dat onze aandacht voor details de kwaliteit van onze dienstverlening bepaalt. Kortom: EW Facility is en doet anders!

Ons magazine ontvangen? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt hem direct.

Kantoren schoonmaken met onze Facility Host

Schoonmaken is meer dan hygiëne en een goede techniek. Voor het schoonmaken van kantoren bieden wij u de Facility Host waarmee we u ondersteunen in het managen van uw klantbeleving. Onze Facility Host staat in direct contact met u, uw medewerkers en gasten en draagt positief bij aan hun schoonmaakbeleving. Dankzij veelvuldige interactie, verbeteracties en adequaat inspelen op actuele vragen zijn wij eventuele klachten een stap voor. Continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een verhoging van de hospitality binnen uw organisatie zijn de directe resultaten van een Facility Host.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Ik vertel u graag meer over onze werkwijze en onze visie op de beste manier van het schoonmaken van uw kantoor. Vul ons contactformulier in op deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 026-4452400.

Rutger Verstegen
Salesmanager