Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Kantoorschoonmaak

EW Facility Services werkt vanuit een integrale visie op de schoonmaakdienstverlening. We streven vijf belangrijke kernwaarden na om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een echte beleving te bieden in de vorm van facilitaire dienstverlening. Bij de schoonmaak van kantoren houden we ons dus niet alleen bezig met de beste schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne, maar koppelen we schoonmaak ook aan beleving. Hospitality zit in ons DNA!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees verder en/of vraag hiernaast ons magazine aan.

Ons magazine ontvangen? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt hem direct.

De kernwaarden van EW Facility Services

De kernwaarden die de rode draad vormen in onze werkwijze zijn gastvrij, ondernemend, eigenzinnig, samen en mensgericht. Bij EW Facility Services zijn we betrokken en geloven we in wat we doen. We zijn ons ervan bewust dat gedrag, houding en uitstraling van invloed zijn op de beleving van de medewerker of gast van onze opdrachtgever. Wat we beloven, maken we waar en we beseffen dat onze aandacht voor details de kwaliteit van onze dienstverlening bepaalt. Kortom: EW Facility Services is en doet anders!

Kantoren schoonmaken met onze Facility Host

Schoonmaken is meer dan hygiëne en een goede techniek. Voor het schoonmaken van kantoren bieden wij u de Facility Host waarmee we u ondersteunen in het managen van uw klantbeleving. Onze Facility Host staat in direct contact met u, uw medewerkers en gasten en draagt positief bij aan hun schoonmaakbeleving. Dankzij veelvuldige interactie, verbeteracties en adequaat inspelen op actuele vragen zijn wij eventuele klachten een stap voor. Continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een verhoging van de hospitality binnen uw organisatie zijn de directe resultaten van een Facility Host.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Ik vertel u graag meer over onze werkwijze en onze visie op de beste manier van het schoonmaken van uw kantoor. Vul ons contactformulier in op deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 026-4452400.

Rutger Verstegen
Salesmanager

Door heel Nederland

Een schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje voor uw klanten en partners: het draagt ook nog eens bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw werknemers. Daarom is het belangrijk dat uw kantoor en de werkplekken van uw werknemers goed worden schoongemaakt. Onze medewerkers komen door heel Nederland om uw kantoor schoon te maken. Daarbij maakt het niet uit of u een klein kantoor heeft of een groot pand: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Kwaliteitsinspecties

Wij hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wanneer u ons inschakelt, gaan we eerst met u in gesprek en bespreken wij uw wensen. Hoe vaak wilt u bijvoorbeeld dat er wordt schoongemaakt? Om kwaliteit te kunnen waarborgen voeren wij regelmatig kwaliteitsinspecties uit. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de werkzaamheden zo goed mogelijk worden verricht.

Flexibele dienstverlening

Wij zijn gewend om te denken vanuit flexibiliteit. Dit houdt in dat wij mee bewegen met organisatie. Een drukke periode? Geen probleem voor ons. Wij schakelen extra personeel in of werken langer door. Wij begeleiden mensen op hoog niveau en brengen ze niet alleen de belangrijkste technieken bij, maar trainen ze ook in hospitality.

Social Responsibility

Als facilitair dienstverlener vinden wij dat we een voorbeeldfunctie hebben voor het milieu. Dit uit zich op verschillende manieren. Allereerst zorgen we voor een goede voorlichting en opleiding van onze werknemers. Zo weten ze precies hoe ze te werk moeten gaan. Daarnaast werken we enkel en alleen met eco-vriendelijke producten, materialen en machines die in harmonie zijn met het milieu. Wij kunnen dit aantonen doordat wij in het bezit zijn van het ISO 14001 certificaat; een belangrijke standaard op het gebied van milieumanagement.