Schoonmaak kantoren

EW Facility Services werkt vanuit een integrale visie op de schoonmaakdienstverlening. We streven vijf belangrijke kernwaarden na om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een echte beleving te bieden in de vorm van facilitaire dienstverlening. Bij de schoonmaak van kantoren houden we ons dus niet alleen bezig met de beste schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne, maar koppelen we schoonmaak ook aan beleving. Hospitality zit in ons DNA!

Onze kernwaarden

De kernwaarden die de rode draad vormen in onze werkwijze zijn betrokkenheid, gastbewustheid, professionaliteit, oog voor detail en eigenzinnigheid. Bij EW Facility Services zijn we betrokken en geloven we in wat we doen. We zijn ons ervan bewust dat gedrag, houding en uitstraling van invloed zijn op de beleving van de medewerker of gast van onze opdrachtgever. Wat we beloven, maken we waar en we beseffen dat onze aandacht voor details de kwaliteit van onze dienstverlening bepaalt. Kortom: EW Facility is en doet anders!

Kantoren schoonmaken met onze Facility Host

Schoonmaken is meer dan hygiëne en een goede techniek. Voor het schoonmaken van kantoren bieden wij u de Facility Host-dienst waarmee we u ondersteunen in het managen van uw klantbeleving. Onze Facility Host staat in direct contact met u, uw medewerkers en gasten en draagt positief bij aan hun schoonmaakbeleving. Dankzij veelvuldige interactie, verbeteracties en adequaat inspelen op actuele vragen zijn wij eventuele klachten een stap voor. Continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een verhoging van de hospitality binnen uw organisatie zijn de directe resultaten van een Facility Host.

Meer weten?

Bent u op zoek naar beleving voor de schoonmaak van uw kantoren? Bel dan naar 026-445 24 00 of vul het contactformulier in. Met EW Facility Services kiest u voor de hoogst haalbare hospitality factor!