Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Kantoren schoonmaken

EW Facility Services biedt meer dan alleen kantoren schoonmaken. Wij werken vanuit een integrale visie op de schoonmaakdienstverlening. We streven vijf belangrijke kernwaarden na om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een echte beleving te bieden in de vorm van facilitaire dienstverlening. Bij de schoonmaak van kantoren houden we ons dus niet alleen bezig met de beste schoonmaaktechnieken en uitstekende hygiëne, maar koppelen we schoonmaak ook aan beleving en gastvrijheid. Want doordat wij kantoren schoonmaken kunnen medewerkers en gasten aan een schone tafel plaatsnemen voor die ene belangrijke meeting. Of krijgen uw bezoekers direct een goede eerste indruk wanneer zij uw pand binnenwandelen. Kantoren schoonmaken is meer dan hygiëne en orde. Het is uw visitekaartje en het heeft invloed op veel belangrijke momenten. Verwelkom samen met EW Facility Services uw gasten en faciliteer de optimale werkomgeving voor uw medewerkers. Hospitality zit in ons DNA!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees verder of vraag ons magazine aan.

Ons magazine ontvangen? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt hem direct.

Hét schoonmaakbedrijf voor uw kantoor

Bij ons vindt u hét schoonmaakbedrijf voor uw kantoor. De kernwaarden binnen onze werkwijze zijn: gastvrijheid, ondernemend, eigenzinnig, samen en mensgericht. Bij EW Facility Services zijn we betrokken en geloven we in wat we doen. Kantoren schoonmaken is onze passie en dat is terug te zien in de kwaliteit die wij consequent leveren. We zijn ons ervan bewust dat gedrag, houding en uitstraling van invloed zijn op de beleving van de medewerker of gast van onze opdrachtgever. Wat we beloven, maken we waar en we beseffen dat onze aandacht voor details de kwaliteit van onze dienstverlening bepaalt.

Wanneer wij kantoren schoonmaken kijken wij altijd om ons heen. Komt er iemand binnen dan groeten wij diegene vriendelijk. Laat iemand bijvoorbeeld iets vallen, dan helpen wij diegene door hem of haar hierop te attenderen. Want waar andere schoonmaakbedrijven stoppen, zetten wij de extra stap. Kortom: EW Facility Services is en doet anders!

Gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren

Al 30 jaar is EW Facility Services actief binnen de schoonmaak van kantoren. Hierdoor begrijpen wij precies wat uw bedrijf nodig heeft. Doordat wij al geruime tijd meedraaien binnen deze branche, zien wij kansen en weten wij deze ook te benutten binnen ons werk. Wij zijn onder andere gefocust op duurzaamheid en hoe wij dit kunnen integreren binnen de schoonmaak van kantoren. Denk bijvoorbeeld aan minder schadelijke schoonmaakmiddelen, minder waterverspilling en het recyclen van producten.

Bent u ook steeds meer bezig met het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen? Vergeet dan zeker niet een proces zoals de schoonmaak. Door een samenwerking aan te gaan met EW Facility Services kunt u belangrijke stappen zetten richting de toekomst. Wij denken graag met u mee over duurzame alternatieven, zonder in te leveren op kwaliteit van ons werk. Zo zorgen wij dat de manier waarop wij kantoren schoonmaken waarde vergrotend wordt voor iedere organisatie.

Kantoorpanden schoonmaken met onze Facility Host

Voor kantoorpanden schoonmaken is meer nodig dan schoonmaakmiddel en een stofdoek. Vooral bij de grotere panden vraagt dit om veel aandacht en een stuk management. Daarom bieden wij u: de Facility Host. Hiermee ondersteunen wij u in het managen van uw klantbeleving. Onze Facility Host staat in direct contact met u, uw medewerkers en gasten en draagt positief bij aan hun schoonmaakbeleving. Dankzij veelvuldige interactie, verbeteracties en adequaat inspelen op actuele vragen, zijn wij eventuele klachten een stap voor. Continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een verhoging van de hospitality binnen uw organisatie zijn de directe resultaten van een Facility Host. U kunt hierdoor snel schakelen en wij kunnen de kwaliteit van onze werkzaamheden nog beter waarborgen. Want uw kantoren optimaal schoonmaken, dat is onze prioriteit.

Wij helpen u bij uw kantoren schoonmaken

Dus bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij de schoonmaak van uw kantoren? Bekijk dan de rest van onze website voor meer informatie. U vindt hier bijvoorbeeld onze visie en werkwijze. Zo krijgt u alvast een beter beeld van onze organisatie en hoe wij kantoren schoonmaken. Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Vul ons contactformulier in op deze pagina en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U mag natuurlijk ook altijd bellen naar het volgende telefoonnummer: 026-4452400.

Door heel Nederland

Een schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje voor uw klanten en partners: het draagt ook nog eens bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw werknemers. Daarom is het belangrijk dat uw kantoor en de werkplekken van uw werknemers goed worden schoongemaakt. Onze medewerkers komen door heel Nederland om uw kantoor schoon te maken. Daarbij maakt het niet uit of u een klein kantoor heeft of een groot pand: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Kwaliteitsinspecties

Wij hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wanneer u ons inschakelt, gaan we eerst met u in gesprek en bespreken wij uw wensen. Hoe vaak wilt u bijvoorbeeld dat er wordt schoongemaakt? Om kwaliteit te kunnen waarborgen voeren wij regelmatig kwaliteitsinspecties uit. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de werkzaamheden zo goed mogelijk worden verricht.

Flexibele dienstverlening

Wij zijn gewend om te denken vanuit flexibiliteit. Dit houdt in dat wij mee bewegen met organisatie. Een drukke periode? Geen probleem voor ons. Wij schakelen extra personeel in of werken langer door. Wij begeleiden mensen op hoog niveau en brengen ze niet alleen de belangrijkste technieken bij, maar trainen ze ook in hospitality.

Social Responsibility

Als facilitair dienstverlener vinden wij dat we een voorbeeldfunctie hebben voor het milieu. Dit uit zich op verschillende manieren. Allereerst zorgen we voor een goede voorlichting en opleiding van onze werknemers. Zo weten ze precies hoe ze te werk moeten gaan. Daarnaast werken we enkel en alleen met eco-vriendelijke producten, materialen en machines die in harmonie zijn met het milieu. Wij kunnen dit aantonen doordat wij in het bezit zijn van het ISO 14001 certificaat; een belangrijke standaard op het gebied van milieumanagement.