Hotelschoonmaak

EW Facility Services is dé hospitality expert in de schoonmaakbranche. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving en vinden hospitalityvaardigheden minstens zo belangrijk als goede schoonmaaktechnieken. Onze medewerkers blinken uit in gastvrijheid en vormen in alle opzichten een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Het schoonmaken van uw hotel zien wij als een combinatie van uitstekende hygiëne en perfecte Hospitality.

De kernwaarden van EW Facility Services

In elke situatie streven wij vijf cruciale kernwaarden na:

  • Gastvrij
  • Ondernemend
  • Eigenzinnig
  • Samen
  • Mensgericht

Aan deze kernwaarden ontlenen wij onze identiteit. Ze vormen de basis van onze bedrijfscultuur en het onderscheidend vermogen van EW Facility Services. Niet alleen focussen we ons op hygiëne en schoonmaaktechnieken, ook kijken we naar persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Op die manier worden niet alleen het plezier van de mensen in het werk, maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever aanzienlijk verhoogd.

Contact

Onze filosofie

Onze filosofie is ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de pijlers Hospitality, Operational Excellence en Flexibilisering. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, flucturerende bezoekersaantallen en een performance van 7 dagen per week en 24 uur per dag staan in de hospitalitybranche centraal. Onze complete bedrijfsstrategie is er vanaf dag één op gericht om het maximale uit deze aspecten te halen. We geloven in het feit dat facilitaire dienstverlening alles te maken heeft met beleving. Met onze dienstverlening dragen we positief bij aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers en daarmee aan de totale dienstverlening van onze opdrachtgevers. Hoe dit eruit ziet?

Filosofie

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Ik vertel u graag meer over onze werkwijze en onze visie op de beste manier van het schoonmaken van uw hotel. Vul ons contactformulier in op deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 026-4452400.

Jeannot Peijen
Specialist Hotels

Hotelschoonmaak en hospitality

Een overnachting in een schone en nette hotelkamer draagt bij aan een plezierig verblijf van uw gasten. Voor de optimale beleving van uw gasten zetten wij graag een stap extra. Onze deskundige en gespecialiseerde vakmensen zijn vriendelijk, servicegericht en hebben altijd een glimlach op hun gezicht. Hierdoor voelen uw gasten zich meteen fijn en welkom in uw hotel.

Van Groningen tot Maastricht

Voor het uitvoeren van onze diensten komen wij door heel Nederland: van Groningen tot Maastricht en van Haarlem tot Enschede. Met onze korte lijnen, heldere communicatie, gespecialiseerde medewerkers en optimaal ingerichte systemen & processen, zijn wij het verlengstuk van uw organisatie. Zie ons als uw partner. Voordat wij een samenwerking aangaan, gaan wij eerst met elkaar in gesprek en horen we graag van u wat de kernwaarden zijn van uw hotel. Wij communiceren dit met onze specialisten, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen gaan in uw bedrijf.

Tot in de detail

Een fijn verblijf zit in de details. Kleine dingen maken het verschil en zorgen ervoor dat een gast vaker bij u terugkomt of positief praat over uw hotel. Onze specialisten staan voor u paraat en dragen bij aan de totale beleving van uw gasten. Hier zetten we ons voor de volle 100% in en dat ziet u zeker terug in het resultaat. Wij zorgen ervoor dat u op ons kunt bouwen. Om dit te waarborgen, voeren we periodieke kwaliteitscontroles uit, zodat we zeker weten dat de afspraken daadwerkelijk worden nagekomen.

Een flexibele instelling

We zien in de praktijk dat de behoefte aan flexibilisering steeds groter wordt. Bijna onze gehele dienstverlening is flexibel ingesteld en daarom weten wij goed hoe we moeten inspelen op onverwachte situaties. Verder geldt dat wij op operationeel vlak de dienstverlening zo inrichten dat deze helemaal aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers. We kijken daarbij verder dan enkel hotel schoonmaak. Samen met u gaan we op zoek naar een facilitaire dienstverlening die het beste aansluit bij uw wensen en de wensen van uw gasten. Uiteraard doen we dit tegen zo laag mogelijke totaalkosten.