Hotelschoonmaak

EW Facility Services is dé hospitality expert in de schoonmaakbranche. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving en vinden hospitalityvaardigheden minstens zo belangrijk als goede schoonmaaktechnieken. Onze medewerkers blinken uit in gastvrijheid en vormen in alle opzichten een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Het schoonmaken van uw hotel zien wij als een combinatie van uitstekende hygiëne en perfecte Hospitality.

De kernwaarden van EW Facility Services

In elke situatie streven wij vijf cruciale kernwaarden na:

  • Gastvrij
  • Ondernemend
  • Eigenzinnig
  • Samen
  • Mensgericht

Aan deze kernwaarden ontlenen wij onze identiteit. Ze vormen de basis van onze bedrijfscultuur en het onderscheidend vermogen van EW Facility Services. Niet alleen focussen we ons op hygiëne en schoonmaaktechnieken, ook kijken we naar persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Op die manier worden niet alleen het plezier van de mensen in het werk, maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever aanzienlijk verhoogd.

Contact

Onze filosofie

Onze filosofie is ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de pijlers Hospitality, Operational Excellence en Flexibilisering. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, flucturerende bezoekersaantallen en een performance van 7 dagen per week en 24 uur per dag staan in de hospitalitybranche centraal. Onze complete bedrijfsstrategie is er vanaf dag één op gericht om het maximale uit deze aspecten te halen. We geloven in het feit dat facilitaire dienstverlening alles te maken heeft met beleving. Met onze dienstverlening dragen we positief bij aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers en daarmee aan de totale dienstverlening van onze opdrachtgevers. Hoe dit eruit ziet?

Filosofie

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Ik vertel u graag meer over onze werkwijze en onze visie op de beste manier van het schoonmaken van uw hotel. Vul ons contactformulier in op deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 026-4452400.

Patrick van Meeuwen
Key Account Directeur