Kantoorschoonmaak in Amsterdam

Bent u op zoek naar een partij waar u terechtkunt voor het schoonmaken van uw kantoor? Bij EW Facility Services bent u aan het juiste adres voor kantoorschoonmaak in Amsterdam. Onze specialisten komen bij u langs op locatie en zorgen dat uw kantoor er spik en span uitziet, zodat uw werknemers werken in een fijne omgeving en uw klanten langskomen bij een representatief kantoor. Meer weten over kantoorschoonmaak in Amsterdam? Wij vertellen u er graag meer over.

Afspraken

Geen enkele ruimte is hetzelfde en daarom komen wij in het begin altijd even langs bij u in het kantoor om te bekijken hoe de ruimte eruitziet en wat er allemaal schoongemaakt moet worden. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Hoevaak wilt u bijvoorbeeld dat we langskomen? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Contact

Gastvrijheid zit in ons DNA

Met onze dienstverlening dragen wij bij aan een positieve bijdrage aan de beleving van uw werknemers, maar ook aan de beleving van de bezoekers van uw kantoor. Een goed visitekaartje afleveren begint namelijk bij het hebben van een schone ruimte. Wij weten precies hoe we u kunnen ontzorgen. Gastvrijheid zit in ons DNA en wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee bijdragen aan een positieve beleving van uw werknemers en de bezoekers van uw kantoor.

Specialistische service

Naast dat wij reguliere schoonmaakactiviteiten uitoefenen, kunt u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van specialistische werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan reiniging van uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Doordat onze specialisten in het bezit zijn van een VCA-diploma kunnen zij voor u periodieke dieptereinigingen voor u verzorgen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Werkzaamheden kantoorschoonmaak in Amsterdam

We gaan graag met u in gesprek, bespreken uw wensen en vertalen dit naar een dienstverlening waar u helemaal tevreden mee bent. Samen met u bespreken we de werkzaamheden en stemmen wij met u af wanneer onze specialisten langskomen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wilt u graag wijzigingen doorvoeren? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Kantoorschoonmaak in Amsterdam uit handen geven?

Wilt u ook graag werken in een schone en representatieve werkomgeving? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Wanneer u besluit om ons in te schakelen als uw kantoorschoonmaak partner in Amsterdam dan zetten we altijd net dat ene stapje extra. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? U kunt het contactformulier op deze pagina invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.