Kantoorschoonmaak in Utrecht

Wilt u graag kiezen voor kantoorschoonmaak in Utrecht? EW Facility Services zorgt voor een schone en een representatieve werkomgeving waarin alles tot in de kleinste details is verzorgd. Naast dat de medewerkers ons voor de volle 100% inzetten met het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, doen ze dit ook nog eens met een glimlach op hun gezicht. Gastvrijheid behoort tot een belangrijke kernwaarde in ons bedrijf en dit willen we ook graag uitstralen.

Een positieve bijdrage

Persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden van onze medewerkers: dat is waar wij veel waarde aan hechten. Daarom stimuleren we dit altijd. Dit is niet alleen positief voor onze medewerkers en ons bedrijf, maar ook zeker voor u als opdrachtgever. Onze teams zijn goed getraind en weten precies hoe zij de werkzaamheden moeten uitvoeren om u en uw medewerkers tevreden te stellen.

Contact

Complete ontzorging

Wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden van uw kantoor in Utrecht door ons uit handen laat nemen, bent u ervan verzekerd dat deze facilitaire dienstverlening tot in de puntjes is verzorgd. Daarbij hoeft u niet alleen te denken aan het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook nemen wij de planning en de controle voor onze rekening. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Naast de reguliere schoonmaakactiviteiten biedt EW Facility Services ook facilitaire dienstverlening op het gebied van specialistisch onderhoud. Wij hebben kunnen de periodieke dieptereiniging van uw keukenapparatuur of bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook de technische achteruitgang van uw apparatuur wordt voorkomen.

Kantoorschoonmaak in Utrecht uit handen geven

Wilt u ons inschakelen als partner voor kantoorschoonmaak in Utrecht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via telefoonnummer 026-445 24 00. We gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.