Kantoorschoonmaak in Zwolle

Fijn werken, dat kan alleen als de werkomgeving schoon is en representatief. Bent u op zoek naar een partij die u helpt bij kantoorschoonmaak in Zwolle? EW Facility Services staat voor u klaar en neemt uw zorgen maar al te graag uit handen. Gastvrijheid is al vanaf onze start als kernwaarde verankerd in ons DNA. Dit houdt in dat wij onze schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren met een glimalchn op ons gezicht. Laat uw kantoorschoonmaak dus over aan EW Facility Services en wij ontzorgen u op het gebied van kantoorschoonmaak in Zwolle.

Facilitaire dienstverlening

Onze belangrijkste eigenschap is gastvrijheid. Het is wie we zijn, waar we voor staan en waar wij onze mensen zorgvuldig op selecteren. Wij zetten altijd dat ene stapje extra, waardoor onze medewerkers uitblinken in gastvrijheid. Wij dragen niet alleen een steentje bij aan schone ruimtes, maar zijn ook  zeven dagen per week, 24 uur per dag, gastbewust en vooral gastvrij.

Contact

Specialistisch onderhoud

Naast dat wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, kunt u ons ook inschakelen als u  specialistische onderhoudswerkzaamheden wilt uitbesteden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijf die de periodieke dieptereiniging van keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen voor u kan uitvoeren? Onze VCA-gediplomeerde medewerkers voeren dit uit waarvoor uw apparatuur en voorzieningen weer aan de meest recente regelgeving voldoen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

EW Facility Servives inschakelen voor kantoorschoonmaak in Zwolle

Wij zetten ons voor de volle 100% in voor kantoorschoonmaak in Zwolle. Klinkt goed? Neem dan snel contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, en zouden graag ook voor u graag net dat stapje extra zetten. Ook wanneer u meer wilt weten over onze aanvullende dienstverlening kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of te bellen naar tel. 026-445 24 00.