Facility Host

Één aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken.

Één persoon die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Die zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau en optimale hospitality. Dat is een Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. Een perfecte ondersteuning bij het managen van de klantbeleving. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al jouw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met jou, jouw medewerkers en jouw gasten. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Facility Host

Wat doet een Facility Host

De Facility Host is jouw aanspreekpunt voor schoonmaak- en service werkzaamheden. Door het inzetten van een facility host zorgt je voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een extra beleving binnen jouw organisatie.

Hoe doen wij dat?

Wij stellen de Facility Host voor minimaal 25% vrij van schoonmaaktaken. Zo kan de Facility Host een positief effect realiseren op de ervaringen van jouw medewerkers en gasten. Naast dagelijks schoonmaakonderhoud, servicewerkzaamheden en nalooprondes is de Facility Host beschikbaar voor ad-hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten en calamiteiten. Het assisteren van onze objectleiding bij het aansturen van medewerkers op vakinhoud, houding en gedrag behoort eveneens tot het takenpakket. Een Facility Host is daarnaast zichtbaar op de werkvloer en direct aanspreekpunt voor jou en jouw medewerkers en gasten. In onze Hospitality Academy trainden wij het afgelopen jaar onze Facility Hosts op het werken met de anderhalve meter maatregel. Natuurlijk mét behoud van onze servicegerichte houding.

Wat kenmerkt onze Facility Host?

Wij vinden communicatie en flexibiliteit een van de belangrijkste eigenschappen van onze Facility Host. Bij het selecteren onze Facility Hosts houden wij hier dan ook sterk rekening mee. Essentiële competenties zijn klantgerichtheid, proactiviteit en een sterk signalerend en communicerend vermogen.

De ultieme gastbeleving is ons hoogst haalbare doel.
Fenna van Ginkel Manager New Business

Meer informatie nodig?