06 april 2021

GGZ-locatie Eleos de fontein vindt in EW Facility Services een professionele partner die ontzorgt

Zeker in deze tijden van corona is geestelijke gezondheidszorg (ggz) van grote waarde. Zo ook de zorg die wordt geboden vanuit ggz-locatie Eleos de Fontein, specialist in christelijke ggz. Om zich volledig te kunnen focussen op deze belangrijke kerntaak werkt Eleos samen met professionele partners die de instelling ontzorgen op niet zorg gerelateerde taken. Recent sloot zij een samenwerking met EW Facility Services; de facilitair dienstverlener zal per 1 april aanstaande het schoonmaakonderhoud op de ggz-locatie in Bosch en Duin verzorgen.

GGZ-locatie Eleos de fontein vindt in EW Facility Services een professionele partner die ontzorgt

Communicatie

Al in het offertetraject wist EW Facility Services zich te onderscheiden met haar hospitality DNA. Vooral de proactieve en persoonlijke wijze van communiceren trok de aandacht. “Deze opdrachtgever zocht voor locatie de Fontein een kwalitatieve en betrouwbare schoonmaakpartij, die ook oog heeft voor de zorg die er op de locatie wordt geboden”, aldus Jeannot Peijen, zorgexpert binnen EW Facility Services. “Het is delicate zorg die Eleos haar cliënten biedt en van leveranciers verwacht zij dat ze dit snappen. Begrip voor de wensen en behoeften van de cliënten, een luisterend oor en waar nodig het respecteren van de christelijke cultuur, zijn van groot belang. Om dit te kunnen waarborgen zet EW Facility Services op deze locatie een leidinggevende in met een passie voor werken in de zorg en een op-en-top hospitality houding. Het team bestaat vanzelfsprekend uit ervaren en goed opgeleide schoonmakers. We zorgen voor korte communicatielijnen en Eleos heeft te maken met één aanspreekpunt voor alle operationele en tactische zaken. Zo ontzorgen wij Eleos optimaal.”

Schoonmaakprogramma op de schop

EW Facility Services heeft in haar voorstel voor Eleos het schoonmaakprogramma opnieuw vormgegeven. Zij heeft haar kenmerkende wendbaarheid doorgevoerd. Zo zijn er meer mogelijkheden voor afroep, waardoor flexibiliteit ontstaat. Peijen: “Door onze landelijke dekking kunnen wij in elke regio goed op- en afschalen. Voor Eleos werken we met een regionale flexpool van medewerkers die binnen een straal van 15 kilometer aan het werk zijn bij diverse opdrachtgevers in de segmenten zorg, kantoren en onderwijs.”

Professionaliteit, heldere communicatie en optimale flexibiliteit

Ontzorgen gaat volgens de facilitair dienstverlener verder dan het bieden van kwaliteit. Peijen: "Als ik de samenwerking met Eleos in één zin zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen dat het in de kern gaat om professionaliteit, heldere communicatie en optimale flexibiliteit. Ik ben er heel trots op dat Eleos ons deze opdracht heeft gegund en heb er alle vertrouwen in dat onze collega’s het hier fantastisch gaan doen.”

 

Anderen bekeken ook

24 maart 2023

EW’ers gaan op een leuke, inspirerende manier samen aan de slag voor het goede doel

Ontstaan tijdens corona om verbinding te houden met collega’s en dit jaar alweer de derde editie: EW was…

Lees meer
13 maart 2023

Podcast – Achter de schermen bij

Ook zo gek op podcasts? We hebben een leuk nieuwtje. Vanaf vandaag kun je luisteren naar onze EW…

Lees meer
15 februari 2023

Samenwerking St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en EW Facility Services: focus op kwaliteit en continuïteit van de schoonmaak

Schoonmaakdienstverlening in een ziekenhuis vraagt om vakmanschap en continuïteit. Hygiëne en veiligheid van de patiënten staat voorop. Precies…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op