Schoonmaakdienstverlening

Altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor het beste resultaat.

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit al bijna 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor duurzame en innovatieve hospitality concepten. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij de schoonmaakbeleving van uw medewerkers en gasten.

Schoonmaakdienstverlening
Een schone werkplek werkt zoveel lekkerder.
Rutger Verstegen Salesmanager

Hoe zetten wij onze schoonmaakdienstverlening in?

Schoonmaken is meer dan alleen het verwijderen van vuil. Althans in ons geval. Wij hechten veel waarde aan goed opgeleid, gastvrij personeel en maken schoon met oog voor de omgeving en het milieu. Om die laatste te kunnen beschermen maken wij sinds enige tijd daar waar mogelijk ook gebruik van de speciale ozontechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om koud leidingwater eenvoudig om te zetten in gestabiliseerd ozonwater. Hiermee worden chemische reinigingsmiddelen verminderd én daarnaast maakt het alles streeploos schoon. Dat geeft pas echt een opgeruimd gevoel. Het team van EW Facility Services is pas tevreden als u dat ook bent. Onze schoonmaakdienstverlening behelst het reinigen van algemene ruimtes, speciale ruimtes en sanitair in kantoren, hotels, zorglocaties en high traffic.

Wat maakt onze schoonmaakdienstverlening anders?

Onze mensen maken schoon met oog voor detail en zijn zeer flexibel. Dit komt voort uit het feit dat wij van oorsprong een schoonmaakorganisatie voor de hotelbranche zijn. Dat maakt onze manier van werken in andere branches op zijn zachtst gezegd uniek. Wij zijn gewend om vanuit flexibiliteit te werken. Niet de standaard 9-5 mentaliteit, maar juist mee kunnen bewegen met organisaties. Is er sprake van drukke periodes? Dan zetten we extra mensen in of gaan we langer door. Zijn er rustige dagen? Dan werken we wat korter. Dat is voor ons geen probleem. We begeleiden de medewerkers op hoog niveau. We trainen ze in werkmethodieken, maar vooral ook in hospitality. Ze worden part of the team in plaats van ‘de schoonmaker’. Beleving speelt hierbij een belangrijke rol.

Meer informatie nodig?

    Tijd om te laten zien waar uw organisatie echt voor staat?