Schoonmaakdienstverlening

Altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor het beste resultaat.

Een schoonmaakpartner die bijdraagt aan een hygiënische én gastvrije omgeving waarbij de beleving van uw medewerkers, gasten, bewoners of cliënten centraal staat? Die partij, dat zijn wij. Onze organisatie is in 1990 opgericht met de visie om de behoefte van de eindgebruikers centraal te zetten en dáár de schoonmaakdienstverlening op in te richten. Met een onderscheidende hospitality-aanpak en professionele uitstraling weten wij een gastvrije ervaring en een positieve beleving te creëren. Het is wie we zijn, waar we voor staan en wat we jou garanderen. Met goed opgeleide medewerkers en een gastvrije en proactieve houding, realiseren we samen met jou de ultieme gastbeleving.

Schoonmaakdienstverlening

Datagestuurd schoonmaken

Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al! Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Immers, in een hotel is de bezetting iedere dag anders. Hierdoor hebben wij jaarrond te maken met sterk wisselende bezettingsgraden. Deze jarenlang opgebouwde ervaring zorgt ervoor dat wij vooraf goed kunnen inschatten welke capaciteit je nodig heeft. Wij zetten onze sensordata in, om met feiten ondersteund te worden en om jou te adviseren. Transparant zoals je van een betrouwbare partner mag verwachten. Zo kunnen we efficiënter werken door slimmere schoonmaakroutes, nóg beter resultaatgericht schoonmaken en aanwezig zijn op het juiste moment.

Verandert de behoefte in uw pand? Dan sluiten wij hier direct op aan, uiteraard met behoud van kwaliteit. Hierbij kan je denken aan het op- en afschalen van het schoonmaakteam en jouw kosten die hier parallel aan lopen of het inzetten van een facility host die jou extra ondersteunt tijdens georganiseerde activiteiten of bij onvoorziene calamiteiten. Altijd zichtbaar om dat veilige gevoel te geven voor die optimale beleving.

Voordelen van datagestuurd schoonmaken
Wij kunnen onze data ook inzetten voor de ketensamenwerking. Denk bijvoorbeeld aan jouw cateraar die slimmer inkoopt. En we dragen ook nog eens bij aan  duurzaamheidsuitdagingen en onze duurzaamheidsambities. Waarom zouden we het licht laten branden in lege ruimtes of op lege verdiepingen? En wist je dat onze sensoren meer kunnen dan alleen bewegingen meten? Zoals binnenklimaat, fijnstof, VOC (vluchtige organische stoffen), lichtintensiteit en barometrische druk. Ook deze data stellen we graag aan jou beschikbaar in een handig dashboard. Dat is nog eens flexibiliteit en samenwerken!

Benieuwd naar de stappen om over te gaan tot datagestuurd schoonmaken? Kijk dan hier.

Duurzaam schoonmaken

Wij hebben grote duurzaamheidsambities. Of het nu gaat om gestabiliseerd ozonwater of het inzetten van een exoskelet. Duurzaamheid heeft een strategische plek binnen EW Facility Services ingenomen. Om ons duurzame karakter kracht bij te zetten verbinden wij ons aan vijf Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Lees er hier meer over.

Een schone werkplek werkt zoveel lekkerder.
Rutger Verstegen Manager New Business

Meer informatie nodig?