16 november 2021

NIEUW: Facilitaire innovaties overzichtelijk op één plek

Het Innovatie Lab van EW Facility Services

Wij zijn blij om te zien dat er veel innovaties zijn die onze facilitaire branche vooruithelpen. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid, ondernemerschap en onze continue drive om onze dienstverlening door te ontwikkelen vinden wij het belangrijk nieuwe innovaties te omarmen. Deze behoefte merken wij eveneens bij onze opdrachtgevers. Innovaties die ons helpen om slimmer of duurzamer te werken en die bijdragen aan het verbeteren van maatschappij, milieu en het welzijn van mensen. Om hier invulling aan te geven lanceerden wij begin oktober ons Innovatie Lab.

NIEUW: Facilitaire innovaties overzichtelijk op één plek

Een platform met waardevolle innovaties, overzichtelijk weergegeven op één plek. Je vindt hier informatie over de innovaties zelf en de aanschaf ervan. Tegelijkertijd bieden we organisaties de kans om nieuwe innovaties toe te voegen die van waarde zijn voor jou als facilitair professional.

Flagships als living lab

Om nieuwe facilitaire toepassingen in de praktijk te ervaren, maken wij gebruik van flagships als zogenoemde ‘living labs’. Per segment hebben wij minimaal één flagship: samenwerkingen met opdrachtgevers die onze drang om continu te zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden delen. Hierbij draait het om testen, ervaren en kennis delen. Wij, en daarmee onze opdrachtgevers, krijgen inzicht in het gebruik van een innovatie. De flagships ervaren direct de toegevoegde waarde van een innovatie op hun locatie en laten zien dat zij vooruitstrevend zijn op thema’s als duurzaamheid, robotisering en hygiëne & beleving. Dat levert een mooie ‘win-win’ op.

De PixioDispenser bij Topaz Revitel

Een recent aangesloten flagship is zorglocatie Topaz Revitel in Leiden. Hier testten wij de afgelopen weken de PixioDispenser. De ideale tool om te communiceren met bezoekers en klanten tijdens het desinfecteren van de handen. Naast dat de PixioDispenser een mooi modern design heeft, is het een echte eyecatcher door de mogelijkheid om bedrijfsfilms, slideshows, advertenties of een productaanbod te presenteren op het touchscreen display. Keltoum Abed, objectleider van EW Facility Services bij Topaz Revitel: “De PixioDispenser heeft dezelfde spontane en gastvrije uitstraling als de medewerkers van EW Facility Services. De tool helpt ons in het creëren van een fijne & veilige omgeving. Wij krijgen veel complimenten hierover en zijn er daarom erg blij mee!”. Ook Topaz Revitel is enthousiast en overweegt om deze innovatie voor structureel gebruik aan te schaffen.

Implementatie Ecobot 40 Vacuum bij DAS

Een ander voorbeeld is de pilot van de Ecobot Vacuum 40 bij het kantoor van DAS, onze flagship in het Kantoren & Vastgoed segment. De resultaten van de pilot waren zo positief dat er inmiddels een zelfstandige stofzuigcobot wordt ingezet op deze locatie.

Neem een kijkje!

In de toekomst staan nog veel mooie innovatieve pilots en implementaties op de planning. Daarnaast voegen wij geregeld nieuwe innovaties toe aan ons Innovatie Lab. Houd daarom dit platform in de gaten en neem regelmatig een kijkje!

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer