28 juli 2023

Tweede aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

Samen impact maken met social return

Onze opdrachtgever Amare is in Den Haag het huis voor cultuur, educatie en ontmoeting en is het eerste duurzame cultuurcomplex van Nederland. Binnen dit duurzame podium is sociale duurzaamheid volledig verweven in alles dat de organisatie doet. In educatie, programmering en programma’s zoals ‘Open Amare’ en ‘Nice to meet you’, maar ook met de inzet van personeel door middel van social return. Samen met Leonie Smit, Development & Relatiebeheer Manager bij Amare, en Edwin Eijsackers, mede-eigenaar van Teamwerk, gaan onze collega’s Jeannot Peijen en Kim Smithuis in deze tweede podcast in op de impact die je kunt maken met social return. Luister lekker tijdens je kopje koffie, lunch of in de trein mee!

Tweede aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

Podcastreeks over duurzaamheid

Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een betere wereld voor morgen. Maar hoe doe je dat? Er is zoveel mogelijk dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Het is dan fijn als je bij anderen achter de schermen kan kijken. Hoe behalen zij hun duurzame doelen? Welke kennis, technologieën en financiële middelen zijn er? Met onze podcast reeks ‘Achter de schermen bij’ gaan collega’s Jeannot Peijen, Business Development Manager, en Kim Smithuis, Innovatiespecialist, met veel enthousiasme en gezelligheid in gesprek met opdrachtgevers, leveranciers en andere samenwerkingspartners. Zij vragen hen het hemd van het lijf om jou van zoveel mogelijk tips en trics te voorzien.

Aflevering 1 – Textiel een tweede leven geven

De eerste aflevering gaat over ons partnerschap met dobbi en PostNL waarmee we bij opdrachtgevers textiel inzamelen en recyclen. Afgedankte kleding vormt namelijk het grootste deel van ons afval en gaat vaak onnodig naar de verbrandingsoven. Dat moet en kan anders! Maurits, oprichter van dobbi en Kees, projectleider logistieke strategie bij PostNL vertellen je er in deze podcast meer over.

Alle afleveringen volgen?

In totaal maken we 6 afleveringen. Vind je het leuk om ze allemaal te luisteren? Abonneer je dan via Spotify op onze podcastreeks via deze link.

Social return: maak er samen een succes van

Voor Amare is het vanzelfsprekend dat ze iedereen een kans geeft om er te werken. Dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit laatste gebeurt ook in samenwerking met ons. En met succes! Welke factoren zijn bepalend voor dit succes? Daarover meer in dit artikel.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met ons team