02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen

Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van de Gemeente Utrecht voor een kenniscommunity over duurzaamheid, groeide uit tot het behalen van de gouden status van de Milieuthermometer Zorg en de ondertekening van de Green Deal 3.0. Marian Wiarda, Manager Service Centrum, van de Forensische Zorgspecialisten, begeleidde dit gehele traject en is nog steeds dagelijks bezig met duurzaamheid. De certificering van de Milieuthermometer en de ondersteuning van de Gemeente Utrecht en de Provincie Utrecht hebben haar geholpen om de duurzaamheidsdoelen van de zorginstelling te bereiken.

In deze aflevering van de podcast ‘Achter de schermen bij’ gaat Marian Wiarda dieper in op het proces en deelt zij haar ervaringen met ons. Ook bespreekt ze de uitdagingen die ze ziet om met De Forensische Zorgspecialisten in 2050 ‘Paris proof’ te zijn. Een ding is voor haar zeker: het succes van het behalen van je duurzaamheidsdoelen hangt af van de positie die duurzaamheid in de strategie van een organisatie inneemt. Marian Wiarda: “Als je duurzaamheid bij mensen neerlegt die mogen handelen, kun je grote stappen maken.” Luister lekker tijdens je kopje koffie, lunch of in de trein mee!

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

Podcastreeks over duurzaamheid

Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een betere wereld voor morgen. Maar hoe doe je dat? Er is zoveel mogelijk dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Het is dan fijn als je bij anderen achter de schermen kan kijken. Hoe behalen zij hun duurzame doelen? Welke kennis, technologieën en financiële middelen zijn er? Met onze podcast reeks ‘Achter de schermen bij’ gaan collega’s Jeannot Peijen, Business Development Manager, en Kim Smithuis, Innovatiespecialist, met veel enthousiasme en gezelligheid in gesprek met opdrachtgevers, leveranciers en andere samenwerkingspartners. Zij vragen hen het hemd van het lijf om jou van zoveel mogelijk tips en trics te voorzien.

Alle afleveringen volgen?

In totaal maken we 6 afleveringen. Vind je het leuk om ze allemaal te luisteren? Abonneer je dan via Spotify op onze podcastreeks via deze link.

Anderen bekeken ook

24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer