Schoonmaakbedrijf Amsterdam

De schoonmaak van uw locatie omvat meer dan enkel het dagelijkse onderhoud. Voor ons als schoonmaakbedrijf betekent onze facilitaire dienstverlening een totaalbeleving voor uw medewerkers, gasten, bewoners of cliënten waarbij rekening wordt gehouden met de unieke behoefte van uw locatie. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Amsterdam weten we als geen ander hoe belangrijk een passende aanpak is. Iedere branche kent namelijk andere uitdagingen. Echter staat het voor ons buiten kijf dat gastvrijheid de grootste gemene deler is als het aankomt op schoonmaakdienstverlening. Creating Hospitality is dan ook onze merkbelofte. Vanuit deze expertise staan wij garant voor innovatieve facilitaire concepten die we inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid, betrouwbaarheid en duurzame oplossingen, waarbij wij u totaal ontzorgen.

Diverse branches in Amsterdam

EW Facility Services is opgericht in 1990 en kent haar oorsprong in hotelschoonmaak. Dit heeft ons gemaakt tot de facilitaire hospitality expert van vandaag. Wij snappen als geen ander dat we met onze facilitaire dienstverlening een belangrijke rol spelen in het positief beïnvloeden van de beleving van uw gebouwgebruikers. Wij stellen dan ook alles in het werk om dit dag in dag uit te bereiken. Hierbij houden we bovendien rekening met de unieke aspecten van de diverse branches waarin we actief zijn. Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam leveren wij onze diensten onder meer in de sectoren zorg, kantoren & vastgoed, onderwijs, travel, leisure en hotels – waarbij we actief op zoek gaan naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor u.

De performance van onze mensen speelt een belangrijke rol in de borging van onze dienstverlening. Wij geloven in het credo ‘happy people = happy customers’ en zijn ervan overtuigd dat tevreden collega’s uiteindelijk de succesfactor zijn voor een excellente schoonmaakkwaliteit en de juiste flexibiliteit. Met onze Hospitality Academy bieden wij de schoonmaakmedewerkers van ons Schoonmaakbedrijf Amsterdam een breed aanbod van opleidingen om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke waarden voor EW Facility Services.

Contact

EW Facility Services: uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele, wendbare, betrouwbare en duurzame partner voor de schoonmaak van uw locatie(s)? Een partner waarmee u samen streeft naar het creëren van de ultieme gastbeleving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij is een flexibele instelling diepgeworteld in alle lagen van onze organisatie. Vanuit onze oorsprong in hotelschoonmaak is dagelijks inspelen op wisselende bezettingsgraden voor ons heel normaal. Samen met onze opdrachtgevers bekijken we nauwkeurig het gebruik van ruimtes op dagbasis en passen hier onze frequenties, werkzaamheden en tijdstippen op aan. Daarbij zijn onze automatiseringssystemen optimaal ingericht om variabel te factureren. Hierdoor kunnen wij het kostenpatroon maximaal relateren aan bezetting en eventueel hieraan gerelateerde inkomsten.

Zijn wij het schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat u zoekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.