Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

De schoonmaak van uw hotel en kantoor laat u niet over aan zo maar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Daar schakelt u EW Facility Services voor in. Onze jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving maakt dat wij als geen ander weten dat hospitalityvaardigheden minstens zo belangrijk zijn als hoogwaardige schoonmaak. Wij hebben beiden voor u in huis. Onze medewerkers stralen gastvrijheid uit, doen net dat stapje extra om u als opdrachtgever positief te verrassen. We staan voor u klaar voor schoonmaakwerkzaamheden in de hotelbranche, kantoorbranche, high traffic branche en de zorgbranche. Besteed uw schoonmaakwerkzaamheden in Amsterdam uit aan EW Facility Services, en u weet zeker dat een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met perfecte hospitality.

Uw schoonmaakwerkzaamheden tot in de puntjes verzorgd

EW Facility Services zorgt ervoor dat alle hotel en kantoor schoonmaakwerkzaamheden tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij weten niet alleen wat de juiste en meest moderne schoonmaaktechnieken zijn en hoe deze toe te passen, maar ook op welke details er gelet moet worden. Met ruim 30 jaar ervaring in de hotelbranche zijn onze medewerkers gastbewust en blinken ze uit in gastvrijheid. Onze medewerkers zetten net dat extra stapje doordat wij als werkgever persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden nooit uit het oog verliezen. Dat werkt door in de werkzaamheden voor uw hotel en kantoor.

Ook de schoonmaak is beleving

De combinatie van tot in de puntjes verzorgde schoonmaak en onze gastvrije medewerkers maakt ons als schoonmaakbedrijf in Amsterdam dé partner voor in de hotelbranche en kantoorbranche. Net als in de vrijetijdssector staat bij ons de beleving centraal. Facilitaire dienstverlening ís beleving, dat is onze overtuiging. In het verlengde daarvan zijn wij ervan overtuigd dat onze facility services positief bijdragen aan de beleving van gasten en bezoekers, maar ook zeker aan die van medewerkers en opdrachtgevers. Wij weten precies hoe we u kunnen ontzorgen. Dat komt doordat onze oorsprong in de hotelbranche ligt en onze gehele bedrijfsstrategie, van backoffice tot opleidingsbeleid, hierop ingericht is. Gastvrijheid is verankerd in ons DNA. Het is wie zij zijn, waar we voor staan en waar wij onze mensen zorgvuldig op selecteren. Én waar wij onze medewerkers voor opleiden, in onze eigen Hospitality Academy.

Contact

Specialistische service

Heeft u naast facilitaire dienstverlening op het gebied van reguliere schoonmaakactiviteiten ook behoeften op het gebied van specialistisch onderhoud, bijvoorbeeld betreffende uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen? Wij hebben medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-diploma en daarmee periodieke dieptereinigingen voor u kunnen verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook technische achteruitgang wordt voorkomen.

EW Facility Services: meer dan alleen schoonmaak

Naast hospitality stroomt ook flexibilisering door ons bloed. Dat betekent niet alleen dat onze dienstverlening zo is ingericht dat wij de operationele invulling op locatie zo in kunnen richten dat de inzet precies past bij wat er gevraagd wordt, maar ook dat u bij ons voor meer terechtkunt dan alleen uw hotel schoonmaak in Amsterdam. We gaan ook graag voor u aan de slag met uw kantoor schoonmaak in Amsterdam. Samen met ketenpartners zoeken wij actief naar een integrale facilitaire dienstverlening die aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers en hun gasten of eindgebruikers. U kunt bijvoorbeeld tevens bij ons terecht voor diensten op het gebied van Stewarding, Handyman services, Specialistisch onderhoud, Sanitaire supplies en de verzorging van (nacht)Receptie. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken wat uw hotel, kantoor of high traffic locatie nodig heeft voor de ultieme beleving van gasten, medewerkers en u als opdrachtgever. Onze filosofie ligt hieraan ten grondslag. Dit ziet er als volgt uit.

Filosofie

De schoonmaak van uw hotel, kantoor, high traffic of zorglocatie in Amsterdam uit handen geven?

Bent u benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen? Ik ga hierover graag met u in gesprek. Wanneer u besluit ons als schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te schakelen bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje extra doen. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier op deze pagina invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.