Wat is hospitality?

Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality zit in onze genen. Hospitality (ook wel gastvrijheid genoemd) is een ware trend, maar het is veel meer dan dat. Hospitality is een woord met een enorme lading, waar steeds meer betekenis aan wordt gegeven. Hospitality is een verandering van het deoxyribonucleic acid (DNA) van een organisatie en bedrijfscultuur. Bedrijven die hospitality op de juiste wijze inzetten, maken het verschil en veroveren het hart van hun klant.

 

Elke organisatie is uniek, een standaard oplossing of concept voor hospitality is er niet. In grote lijnen worden gedrag, service en omgeving dusdanig op elkaar afgestemd, zodat er een optimale beleving ontstaat. Tegenwoordig verwacht een gast namelijk meer dan alleen een vriendelijke glimlach en goede service en is een mooi hotel of een fijne werkplek niet meer genoeg. Het gaat om het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Een plek waar mensen aangenaam verrast worden. Zorgen voor dat “extra koekje bij de koffie”.

Gedrag en uitstraling vormen een essentieel onderdeel van de totale beleving. De klant, gast of medewerker welkom laten voelen is hierbij het sleutelwoord. Iemand welkom laten voelen zit hem naast het bieden van een prettige omgeving in oprechtheid, de manier van aanspreken, uitstraling van medewerkers en het tonen van gemeende interesse. Hospitality moet door de aderen van de gehele organisatie stromen.

Wat is hospitality?

Meer waarde en meerwaarde creëren

Op de vraag: “Wat is hospitality?” dekt de volgende definitie de lading het meest. “Hospitality is meer waarde en meerwaarde creëren met oprechte gastvrijheid.” Dit heeft alles te maken met het centraal stellen van de klant en op het juiste moment inspelen op zijn of haar wensen en behoeften. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een grote rol.

De hospitality factor van EW Facility Services

Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality zit in onze genen. Wat we zeggen en wat we doen is altijd gebaseerd op het creëren van gastvrijheid. Dat zit in ons hart en in ons hoofd. In elk opzicht vormen onze medewerkers een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Zij zijn altijd representatief gekleed, besteden veel aandacht aan het begroeten van gasten, handelen proactief en werken met oog voor detail. Het gedrag en de uitstraling van onze medewerkers vormt een belangrijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Er wordt getraind in schoonmaaktechnieken, evenals hospitality vaardigheden. Belangrijke thema’s voor EW Facility Services zijn daarin persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Dit verhoogt de resultaten voor u als opdrachtgever en tevens het plezier in het werk van onze medewerkers.

Onze filosofie waarin wij beleving centraal stellen, uitvoering flexibel maken en integrale oplossingen bieden is te allen tijde toepasbaar wanneer u belevingswaarde wilt toevoegen aan facilitaire dienstverlening. In welke mate dan ook! Onze jarenlange ervaring op het gebied van hospitality staat garant voor innovatieve concepten.

Hospitality in ons DNA

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze dienstverlening een positieve bijdrage leveren aan de beleving van gasten, bezoekers en medewerkers. Creating Hospitality is wie we zijn, waar we voor staan en waar we onze mensen zorgvuldig op selecteren. Hospitality zit in het DNA van onze organisatie. Door beleving centraal te stellen, uitvoering flexibel te maken en integrale oplossingen te bieden weten wij ons te onderscheiden.

Wij hebben vele behoeften vanuit de markt succesvol ontwikkeld naar innovatieve belevingsconcepten toepasbaar in hotel, kantoren-, leisure- en zorgmarkt. Dankzij jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving, kunnen wij ons met recht de hospitality expert in de schoonmaakbranche noemen!

Succesvol

Een hospitalityconcept is pas succesvol indien er onderscheidend vermogen wordt gecreëerd. Hospitality wordt vaak onderschat. Van echte gastvrijheid is pas sprake indien het in de cultuur verweven zit en de hele organisatie gastvrijheid ademt. En dat is precies het geval bij EW Facility Services!

Wil jij de beste versie van jezelf laten zien?