Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing in een hygiënische en patiëntveilige omgeving.

Hygiëne in een zorgomgeving is meer dan gewoon schoonmaken. Het is een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit van zorg en heeft direct effect op patiëntveiligheid, beleving en tevredenheid. Het creëren en behouden van een veilige, schone omgeving voor patiënten, cliënten, medewerkers en bezoekers staat dan ook centraal in onze High-Quality-Hygiëne aanpak van schoonmaakonderhoud in zorgomgevingen. Infectiepreventie en -bestrijding maken nadrukkelijk onderdeel uit van onze basisdienstverlening. Maar de zorgmarkt verandert snel. Door de vrije zorgkeuze van patiënten is het voor zorginstellingen ook meer en meer van belang om zich positief te onderscheiden op het gebied van service, uitstraling en gastvrijheid. De patiënten komen vaak niet voor hun plezier, moeten gerust worden gesteld en zich thuis voelen. Dat zit in kleine details: een frisse geur, schoon sanitair en strak opgemaakte bedden, goed functionerende techniek en vriendelijke medewerkers.

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Naast zorg, is hygiëne een belangrijk speerpunt binnen de zorgbranche. Logisch, want er hangt veel vanaf. Aangezien schoonmaak de basis is van al onze diensten, kunnen wij stellen expert te zijn op dit gebied. In veel zorginstellingen werken wij daarbij nauw samen met uw eigen medewerkers. Wij hebben veel ervaring met samenwerking, training & begeleiding van deze mensen. Dat is in sommige gevallen ook nodig. Een open blik zorgt voor verfrissende ideeën en door kennis te delen en samen te werken kunnen er successen worden behaald. Wij geloven in samenwerking met als doel een optimale beleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

High-Quality-Hygiëne

Voor de borging van een hygiënische en patiëntveilige omgeving hanteren wij onze eigen High-Quality-Hygiëne aanpak. Omdat wij geloven dat een zorginstelling zonder infecties mogelijk moet zijn, speelt preventie in onze aanpak de hoofdrol. We starten met onze High-Quality-Hygiëne scan, waarbij één van onze infectiepreventiespecialisten aan de hand van een digitale checklist de protocollen, werkwijzen, processen en middelen en materialen in kaart brengt. Het resultaat is een op maat gemaakt High-Quality-Hygiëne plan. Dit hygiëneplan bespreken wij met de verantwoordelijken voor Infectiepreventie binnen uw instelling. In overeenstemming met hen maken we vervolgens onze werkprogramma’s voor de verschillende ruimten. Op basis van de staat en afwerking, ruimtesoort en de intensiteit van het gebruik, bepalen we de juiste taken, frequenties, middelen en materialen.

Meer diensten

Roomservice

Uw primaire focus ligt op behandeling en herstel van uw patiënt. Voor zorg ondersteunende taken en oprechte aandacht voor de patiënt blijft helaas niet altijd voldoende tijd over. Onze Roomservice medewerkers zijn ondersteunend aan uw zorgproces. Zij zijn verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, het reinigen van medische hulpmiddelen en beddenopmaak. Daarnaast hebben zij vooral aandacht voor uw patiënten in de vorm van service: eten en drinken bezorgen, planten en bloemen verzorgen, bezoek ontvangen en de kamer netjes houden. Door de optimale samenwerking tussen uw professionals en EW Facility Services ervaren patiënten en hun bezoekers een gastvrijheid die zij enorm zullen waarderen.

Meer diensten

Receptie services

De receptie vormt de ontvangst van uw zorginstelling en is daarmee direct het visitekaartje. Een belangrijke rol, die met zorg moet worden ingevuld. Dat onze receptionisten uw gasten en medewerkers op een representatieve, gastvrije manier ontvangen staat voorop. Wij selecteren & trainen onze receptionisten daarnaast op hun dienstverlenende, communicatieve, gastgerichte én oplossingsgerichte instelling. Heeft uw organisatie behoefte aan een nachtreceptie, dan leveren wij mensen met extra kennis (BHV), een uitstekende staat van dienst (VOG) en een proactieve houding. Zo zorgen wij er samen voor dat zowel de eerste als de laatste indruk onuitwisbaar zijn.

Meer diensten

Handyman services

Opname in een zorginstelling is vrijwel nooit vrijwillig. Tijdens het wachten is het daarom belangrijk om de patiënt op het gemakt te stellen. Even tv kijken of internetten is een veelgebruikte manier om te ontspannen. Dat moet daarom altijd in orde zijn. Onze ‘handymannen’ kunnen meer dan de gemiddelde klusjesman. Dat is ook nodig. Bij een professionele organisatie hoort eenzelfde uitstraling. Een organisatie in technisch perfecte conditie dus. Door Handyman services in te zetten houdt u flexibiliteit, transparantie en inzicht in uw kosten.

Onze zorg partners

Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen EW Facility Services. Wij hebben een duidelijke visie waar het gaat om gastvrijheid en kostenbeheersing.

Zorg

Tijd voor een complete patiëntbeleving? Doet u de zorg, dan doe wij de rest!