11 januari 2021

EW Facility Services nieuwe schoonmaakpartner DLL

EW Facility Services is sinds 4 januari 2021 de nieuwe schoonmaakpartner van DLL in Eindhoven, een internationale vendor finance organisatie en dochteronderneming van de Rabobank Groep. Deze gunning volgt op een offertetraject voor schoonmaak, glasbewassing en sanitaire supplies. De aanbesteding bestond uit een prekwalificatie en offertefase; hierin was DLL met name op zoek naar een ‘out of the box’ voorstel met oplossingen die passen bij de schoonmaakvisie van vandaag én de toekomst. EW Facility Services wist met haar oplossingen DLL te verrassen.

EW Facility Services nieuwe schoonmaakpartner DLL

Inzet robotica

“Leuk om te zien was dat DLL heel erg op zoek was naar innovatie op het gebied van schoonmaak en dan specifiek de inzet van robotica”, aldus Huib van Bommel, Salesmanager EW Facility Services. Door jaarlijks te investeren in het uitvoeren van diverse pilots en het implementeren van innovaties, geeft EW Facility Services invulling aan de behoefte van DLL. Zo helpt de facilitair dienstverlener DLL om blijvend te innoveren op schoonmaak en de andere gegunde facilitaire diensten. Schoonmaken met gestabiliseerd ozonwater, de inzet van een robotstofzuiger en een aantal innovatieve voorstellen rondom duurzaamheid waren bijvoorbeeld onderdeel van de offerte. Erik van Esch, Technisch Coördinator bij DLL: “EW Facility Services was in staat om samen met ons te kijken naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen de schoonmaakbranche. Deze vertaalden zij naar de juiste oplossingen voor onze samenwerking.”

Prijs per pandbewoner

Nu de bezetting op kantoren geen vast gegeven meer is en thuiswerken onder invloed van corona de norm is geworden, is het wendbaar inrichten van de schoonmaakdienstverlening steeds vaker een eis in offertetrajecten. Huib van Bommel: “Ook bij DLL zagen we de behoefte om schoonmaak flexibel in te richten en optimaal mee te bewegen met de bezetting van het kantoor. We geven hier invulling aan met ons concept ‘Clean&pay-per-use.’ We stemmen de inzet van onze schoonmaak af op het gebruik van het kantoor en opdrachtgevers betalen alleen voor de schoonmaak die daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Zo lopen de schoonmaak en bijbehorende kosten één op één samen met de actuele bezetting.” Erik van Esch vult aan: “Door grote betrokkenheid en pro activiteit weet EW Facility Services met dit concept wendbaar in te spelen op de nieuwe situatie bij DLL.”

Totaalconcept

Bovendien had DLL sterk behoefte aan een partner die breder ontzorgt en een totaalconcept kan bieden op het gebied van facilitaire zaken. Huib van Bommel licht toe: “Wij zijn gewend om aanpalende diensten te integreren in onze dienstverlening en werken hiervoor samen met verschillende partners op het gebied van glasbewassing, ongediertebestrijding en afvalverwerking. De coördinatie, communicatie en facturatie van de diensten ligt dan volledig bij ons, net als de kwaliteitsbewaking van de diverse diensten.” Binnen het contract met DLL vallen naast schoonmaak op dit moment glasbewassing en sanitaire supplies. Op termijn bestaat de mogelijkheid ook afvalverwerking, buitenonderhoud en gladheidsbestrijding toe te voegen.

Duurzame samenwerking

De opstart verliep soepel en de samenwerking tot nu toe belooft veel goeds voor de toekomst. Huib van Bommel: “DLL en EW Facility Services passen als organisaties goed bij elkaar. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme naar onze samenwerking.” Erik van Esch sluit af met de woorden: “EW Facility Services begrijpt onze wensen en behoeften, levert kwaliteit en heeft aandacht voor het eigen personeel. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een langdurig succesvol partnership tegemoet gaan!”

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op