Schoonmaakbedrijf Den Haag

De ultieme hotelbeleving ontstaat niet wanneer de basis niet in orde is. Daarom is het belangrijk dat uw gasten in een hygiënisch schone omgeving kunnen slapen, ontmoeten, werken en ontspannen. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Den Haag weet EW Facility Services precies wat er nodig is om dit te bereiken. Doordat wij onze oorsprong kennen in de hotelbranche zijn wij de juiste facilitaire dienstverlener om uw hotel schoonmaak in Den Haag voor onze rekening te nemen. Net als voor u staat voor ons de gastenbeleving centraal. Hospitality is onze kernwaarde. Onze Housekeeping teams zijn betrokken, professioneel en hebben oog voor de kleinste details. Zij zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw hotel tot in de puntjes verzorgd is, en verliezen daarbij nooit uit het oog dat in uw branche gastvrijheid centraal staat.

De gast centraal bij uw schoonmaakbedrijf in Den Haag

Onze Housekeeping teams hebben het talent om zich in uw gasten te kunnen verplaatsen. Wanneer zij een kamer, de lobby of bijvoorbeeld het restaurant van uw hotel betreden nemen zij de ruimte eerst eens goed in zich op. Wat zien ze? Waar letten de gasten op? Zo zorgen zij er niet alleen voor dat de betreffende ruimte na afloop grondig en hygiënisch gereinigd is, maar ook dat er op geen enkel detail iets aan te merken valt. Ligt of staat alles op z’n plek? Hangen de gordijnen recht? Is het bed strak opgemaakt? Onze teams zorgen ervoor dat niets de ultieme hotelbeleving in de weg kan staan. Elke ruimte wordt minutieus onder handen genomen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw gasten optimaal kunnen genieten. Net dat stapje verder, dat is wat EW Facility Services voor u doet.

Schoonmaak, begeleiding en coaching

Wanneer u de schoonmaak van uw hotel door ons laat verzorgen, weet u zeker dat u naar deze facilitaire dienstverlening geen omkijken meer heeft. Wij nemen u niet alleen de schoonmaak uit handen, maar verzorgen naast de dagelijkse werkzaamheden ook de planning en de controle. Onze Housekeepers hebben de logistieke leiding en sturen onze Roomattendants aan. Verder zorgen zij voor de nodige begeleiding en verzorgen ze de coaching van onze medewerkers. Samen met u werken wij graag aan de ultieme hotelervaring voor uw gasten.

Uitgebreide service

Naast de schoonmaakwerkzaamheden zelf, de dagelijkse leiding en de nodige logistiek eromheen, heeft EW Facility Services u nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van specialistisch onderhoud. In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer het uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen betreft, voldoet de reguliere schoonmaak niet. Onze medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-diploma, kunnen dan de periodieke dieptereiniging van uw apparatuur voor hun rekening nemen. Zo zorgen zij ervoor dat uw apparaten weer aan de scherpste en meest recente regelgeving voldoet. Bovendien wordt de technische achteruitgang van uw apparatuur met deze werkzaamheden voorkomen. Ook voor kantoor schoonmaak in Den Haag, of de schoonmaak van uw zorglocatie, is EW Facility Services uw juiste partner.

Contact

Nog meer facilitaire dienstverlening

Schoonmaakactiviteiten en specialistisch onderhoud vormen onze core business, maar wist u dat u voor nog veel meer facilitaire dienstverlening bij ons terechtkunt? Zo leveren wij de specialisten op het gebied van stewarding, die ervoor zorgen dat alles in de spoelkeuken op rolletjes loopt. De taken die daarbij horen, zoals het verzorgen, onderhouden en opslaan van alle keukenbenodigdheden nemen zij voor hun rekening. Ook voor basis en technical handyman services bent u aan bij EW Facility Services aan het juiste adres. Zij nemen u klein onderhoud en allerhande werkorders uit handen. Onze VOP & VP gecertificeerde medewerkers kunnen tevens technische en bouwkundige installaties voor u uitvoeren. Ook voor uw (nacht)receptie en sanitaire supplies kunt u bij ons terecht. Zoekt u een specialist die over al uw facilitaire zaken waakt en het hoge kwaliteitsniveau bewaakt? Uw Facility Host vindt u bij ons.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Uw schoonmaakbedrijf Den Haag is EW Facility Services

Bent u benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wanneer u besluit EW Facility Services uw hotel schoonmaak in Den Haag te laten verzorgen, bent u verzekerd van een partner die altijd net dat stapje meer doet. Ook wanneer u op zoek bent naar meer informatie over onze andere diensten kunt u het contactformulier invullen of bellen via tel. 026 445 2400.