Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven, dat uw hotel of kantoor hygiënisch schoonhoudt en alle ruimtes tot in de puntjes verzorgt? EW Facility Services is uw multi service dienstverlener. Doordat wij onze oorsprong in de hotelwereld kennen, en inmiddels al jarenlang markteider zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening in al haar facetten in diezelfde branche, weten wij precies wat er nodig is om onze werkzaamheden uit te voeren zonder daarbij ooit gastvrijheid uit het oog te verliezen. Wij weten, net zo goed als u, dat hospitality in uw branche onontbeerlijk is voor de ultieme gastbeleving. Wij werken daar graag aan mee. Ook in uw kantoor of zorglocatie helpen wij u graag aan een hygiënisch gereinigde werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven: tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u ervoor kiest de schoonmaakwerkzaamheden door EW Facility Services uit handen te laten nemen, bent u verzekerd van een betrouwbare partner die altijd net dat stapje extra voor u zet. Of wij nu in uw hotel, kantoor of zorglocatie voor u aan de slag gaan, wij bieden altijd dienstverlening van de hoogste kwaliteit, met een grote glimlach. Doordat onze oorsprong in de hotelbranche ligt, en onze hele bedrijfsstrategie hierop is ingericht, is gastvrijheid als kernwaarde verankerd in ons DNA. Daarop selecteren wij onze mensen zorgvuldig, en leiden wij ze in op. Bovendien ondersteunen wij onze medewerkers met slimme digitale toepassingen, die ervoor zorgen dat zij meer tijd en ruimte hebben om in het contact met opdrachtgevers en hun eindgebruikers écht het verschil te maken. Op zoek naar kantoor schoonmaak in Eindhoven? Onze teams zorgen ervoor dat uw medewerkers kunnen excelleren in een schone werkomgeving. Hotel schoonmaak in Eindhoven? Onze Housekeeping Teams zorgen er niet alleen voor dat de kamers en gemeenschappelijke ruimtes hygiënisch en grondig gereinigd zijn, maar ook dat alles op zijn of haar plek ligt en tot in de kleinste details verzorgd is.

Hotel schoonmaak Eindhoven

De hotelbranche is ons thuis. Dat is het altijd al geweest. Wij weten daardoor precies hoe wij onze facilitaire dienstverlening moeten inrichten om bij te dragen aan de ultieme beleving van uw gasten, in uw hotel. Daarvoor zetten onze Housekeeping Teams net even dat stapje verder. Bijvoorbeeld door door de ogen van uw gasten te kijken. Wat zien zij, wanneer zij voor het eerst uw lobby, restaurant of een van uw kamers betreden? Niet alleen maken wij alles hygiënisch schoon, volgens de meest hoogwaardige en recente schoonmaaktechnieken, onze medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Nadat zij klaar zijn staat alles precies op zijn of haar plek: van het beddengoed en de gordijnen tot aan de badkamerbenodigdheden.

Ons Housekeeping Team, uw Housekeeping Team

Ons Housekeeping team neemt u alle zorgen betreft de schoonmaak uit handen. Natuurlijk draaien zij hun hand niet om voor de reguliere, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar ook op het gebied van de planning en controle heeft u met EW Facility Services geen enkele zorgen meer. Onze Housekeepers zijn de spil van het team, en verzorgen onder meer de aansturing, begeleiding en coaching van onze Roomattendants. Al onze medewerkers weten precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit van het hoogte belang zijn, en combineren dit met professionaliteit en beleving. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Contact

Kantoor schoonmaak Eindhoven

Ook voor schoonmaakdienstverlening in uw kantoor bent u bij EW Facility Services aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring als facilitaire dienstverlener in de hotelbranche maakt dat wij garant staan voor innovatieve concepten, die wij op basis van een strategisch partnerschap in kunnen zetten bij elke organisatie. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers op een opgeruimde en hygiënische werkplek kunnen werken aan uw primaire doel: het behalen van successen met uw organisatie.

Facilitaire dienstverlening van handyman tot Facility Host

Bent u naast een partner voor uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook op zoek naar experts die u uw specialistisch onderhoud uit handen kunnen nemen? Onze medewerkers met een VCA-diploma verzorgen graag de periodieke dieptereiniging van, bijvoorbeeld, uw medische of keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Ook voor onderhoud en bouwkundige of technische installaties kunt u bij ons terecht. Daarvoor kunt u onze Handyman Services inschakelen. Verder bieden wij Stewarding-professionals, (nacht)receptiemedewerkers en kunt u een EW Facility Services Facility Host inschakelen, die de rol van hét aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken op zich neemt. Ideaal!

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Uw schoonmaakbedrijf in Eindhoven is EW Facility Services

Kunt u niet wachten om met ons als uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam aan de reis naar ultieme gastbeleving te beginnen? Wij ook niet! Neem snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wil weten over onze overige dienstverlening op facilitair gebied, kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 2400.