Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven, dat uw hotel of kantoor hygiënisch schoonhoudt en alle ruimtes tot in de puntjes verzorgt? EW Facility Services is uw dienstverlener voor verschillende services. Tientallen jaren geleden zijn wij als schoonmaakbedrijf in Eindhoven gestart met het schoonmaken van hotels. Hierdoor weten wij dat de gasten altijd voorgaan. Onze collega’s zullen dan ook nooit een gast in de weg lopen, gasten wel altijd begroeten en helpen waar zij kunnen. Vanuit onze passie voor facilitaire dienstverlening en hospitality, hebben wij onze medewerkers getraind tot uitstekende schoonmakers. Dit doen wij met een hart voor gastvrijheid. Verwacht meer van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven en ga voor niets minder dan het allerbeste resultaat.

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven waar je meer van mag verwachten

Wanneer u ervoor kiest de schoonmaakwerkzaamheden door ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven: EW Facility Services, uit handen te laten nemen, dan bent u verzekerd van een betrouwbare partner die altijd net dat stapje extra voor u zet. Of wij nu in uw hotel, kantoor of zorglocatie aan de slag gaan, wij bieden altijd dienstverlening van de hoogste kwaliteit. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met een grote glimlach. Doordat onze oorsprong in de hotelbranche ligt, en onze hele bedrijfsstrategie hierop is ingericht, is gastvrijheid een onmisbaar onderdeel van onze werkwijze. Daarop selecteren wij onze mensen zorgvuldig en hierin leiden wij ze ook op.

Bovendien ondersteunen wij onze medewerkers met slimme digitale toepassingen, die ervoor zorgen dat zij meer tijd en ruimte hebben om in het contact met opdrachtgevers en hun eindgebruikers écht het verschil te maken. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Onze teams zorgen ervoor dat uw medewerkers kunnen excelleren in een schone werkomgeving. Bent u specifiek op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Onze Housekeeping Teams zorgen er niet alleen voor dat de kamers en gemeenschappelijke ruimtes hygiënisch en grondig gereinigd worden, maar ook dat alles op zijn plek ligt en tot in de kleinste details is verzorgd.

Hotel schoonmaak Eindhoven

Voor vragen over de hotel schoonmaak in Eindhoven kunt u altijd contact met ons opnemen. De hotelbranche is ons thuis. Dat is het altijd al geweest. Wij weten daardoor precies hoe wij onze facilitaire dienstverlening moeten inrichten om bij te dragen aan de ultieme beleving van uw gasten, in uw hotel. Daarvoor zet onze hotel schoonmaak in Eindhoven net dat stapje meer. Niet alleen maakt ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven alles hygiënisch schoon, volgens de meest hoogwaardige en recente schoonmaaktechnieken, maar onze medewerkers zorgen er ook voor dat alles tot in de perfectie klopt.

Contact

Onze Housekeeping in Eindhoven

U vindt bij ons ook housekeeping in Eindhoven. Ons Housekeeping team neemt u alle zorgen betreft de schoonmaak uit handen. Onze Housekeepers zijn de spil van het team, en verzorgen onder meer de aansturing, begeleiding en coaching van onze Roomattendants. Onze housekeeping in Eindhoven weet precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit ontzettend belangrijk zijn, en combineren dit met professionaliteit en beleving. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staat ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Eindhoven

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Eindhoven? Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers ontvangen kunnen worden in een schone ontvangsthal, dat uw medewerkers kunnen werken aan een schoon bureau en dat de toiletten hygiënisch worden gereinigd. Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven biedt u alles op het gebied van hygiëne en facilitaire dienstverlening.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Voor een regulier schoonmaakbedrijf in Eindhoven houdt het meestal op bij de algemene schoonmaakwerkzaamheden. Wij vallen niet onder de noemer ‘regulier’, maar staan bekend als innovatief en allround schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Onze dienstverlening gaat verder waar dat van overige bedrijven stopt. Wij bieden bijvoorbeeld Stewarding-professionals, (nacht)receptiemedewerkers en kunt u een EW Facility Services Host inschakelen. Hij of zij zal de rol van aanspreekpunt met betrekking tot alle facilitaire zaken op zich nemen. Ideaal!

Uw schoonmaakbedrijf in Eindhoven is EW Facility Services

Kunt u niet wachten om, met ons als uw schoonmaakbedrijf in Eindhoven, aan de reis naar de ultieme gastbeleving te beginnen? Wij ook niet! Neem snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wil weten over onze overige dienstverlening op facilitair gebied, kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 2400.