Schoonmaakbedrijf Groningen

De ultieme gastenbeleving wordt in een hotel niet alleen bereikt door fijne bedden, een mooi uitzicht en een overheerlijk menu in het restaurant. Daarvoor moet het geheel ook in de basis in orde zijn. Dat weet u, als horecaondernemer, maar dat weten wij als EW Facility Services zeker ook. Als uw schoonmaakbedrijf in Groningen zorgen wij ervoor dat uw gasten verblijven in een hygiënisch gereinigde omgeving, tot in de puntjes verzorgd. Dat doen onze Housekeeping Teams met oog voor detail en met een glimlach op het gezicht. Doordat EW Facility Services haar oorsprong kent in de hotelbranche weten onze medewerkers dat hospitality in uw branche altijd voorop staat, en daarom combineren wij gastvrijheid met betrokkenheid, professionaliteit en oog voor detail.

Uw schoonmaakbedrijf in Groningen

Onze core business is de schoonmaakdienstverlening, in al haar facetten. Of u nu op zoek bent naar hotel schoonmaal in Groningen, of kantoor schoonmaak in Groningen: wij zorgen ervoor dat alle ruimtes hygiënisch schoon en tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo bekijken onze Housekeeping Teams, wanneer zij in uw hotel aan de slag gaan, elke kamer, de lobby en het restaurant, alsof zij degenen zijn die er gaan verblijven. Door de ruimte door de ogen van uw gasten te bezien, weten zij precies waar ze op moeten letten en wat er in het oog springt. Zo zorgen zij er niet alleen voor dat alles hygiënisch gereinigd wordt, maar ook dat alle storende factoren netjes worden opgeruimd. Is het bed strak genoeg opgemaakt, hangen de gordijnen recht, en zijn de badkamerbenodigdheden die u als hotel beschikbaar stelt netjes gerangschikt? Natuurlijk is onze eerste prioriteit het hygiënisch en grondig reinigen van elke ruimte, maar ons oog voor detail maakt dat er in uw hotel niets op de basis valt aan te merken. U gasten kunnen daardoor optimaal genieten van de hotelervaring die u hen te bieden heeft.

Flexibel zonder zorgen

Naast het centraal stellen van de gastbeleving, is ook de flexibilisering van de kosten wat EW Facility Services uniek maakt, en uw perfecte schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Bovendien weet u zeker dat, wanneer u uw hotel schoonmaak in Groningen door ons uit handen laat nemen, u echt geen omkijken naar deze dienstverlening heeft. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden wordt ook de aansturing, de planning en de nodige begeleiding u uit handen genomen. Al onze medewerkers zijn doordrongen van het feit dat gastvrijheid en representativiteit in de hotelbranche voorop staan en werken graag mee aan het creëren van de ultieme hotelervaring van uw gasten.

Specialistische service

Zijn alleen de reguliere schoonmaakwerkzaamheden niet genoeg? Wij kunnen ook het specialistisch onderhoud voor u uit handen nemen. Onze medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-diploma, nemen graag de periodieke dieptereinigingen van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen voor hun rekening. Daarna voldoet uw apparatuur weer aan de meest recente regelgeving en kunt u technische achteruitgang voorkomen.

Contact

Van Handyman tot aan een Facility Host

Ook voor uw klein onderhoud en zelfs technische en bouwkundige installaties kunt u bij EW Facility Services terecht, dankzij onze Handyman services. Wanneer u kiest voor de basis service bent u verzekerd van een excellente uitvoering van klein onderhoud en allerhande werkorders. Daarnaast hebben wij werknemers die VOP & VP gecertificeerd zijn, en daarmee technische en bouwkundige installaties voor u uit kunnen voeren. In de spoelkeuken zorgen onze stewarding medewerkers voor de verzorging, het onderhoud en het opslaan van alle keukenbenodigdheden. Het resultaat? Perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen. Met een Facility Host van EW Facility Services heeft u één persoon in huis, die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Als direct aanspreekpunt een ideale ondersteuning bij het managen van de klantbeleving. Verder bieden wij oplossingen op het gebied van sanitaire supplies en de verzorging van de (nacht)receptie.

Kantoor schoonmaak Groningen

Sinds onze start als facilitaire dienstverlener in de hotelbranche hebben wij ons werkgebied langzaam maar zeker steeds verder uitgebreid. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw kantoor schoonmaak in Groningen bent u bij ons daardoor tevens aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een opgeruimde werkplek, die u de mogelijkheid biedt volledig te focussen op wat er echt toe doet: successen behalen met uw organisatie.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Ook uw schoonmaakbedrijf in Groningen?

Benieuwd naar wat EW Facility Services als schoonmaakbedrijf in Groningen voor uw hotel of kantoor kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.