Schoonmaakbedrijf Groningen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Groningen voor uw hotel? De ultieme gastbeleving wordt in een hotel niet alleen bereikt door fijne bedden, een mooi uitzicht en een overheerlijk menu in het restaurant. Daarvoor moet het geheel ook in de basis in orde zijn. Dat weet u, als horecaondernemer, maar dat weten wij als EW Facility Services zeker ook. Als uw schoonmaakbedrijf in Groningen zorgen wij ervoor dat uw gasten verblijven in een hygiënisch gereinigde omgeving, die tot in de puntjes is verzorgd. Dat doen onze Housekeeping Teams met oog voor detail en met een glimlach op het gezicht. Doordat ons schoonmaakbedrijf in Groningen oorsprong kent in de hotelbranche weten onze medewerkers dat hospitality in uw branche altijd voorop staat, en daarom combineren wij gastvrijheid met betrokkenheid, professionaliteit en oog voor detail.

Wij bieden alles aan op het gebied van schoonmaak in Groningen

Onze core business is schoonmaak in Groningen. Of u nu op zoek bent naar een hotel schoonmaakbedrijf in Groningen, of kantoor schoonmaakbedrijf in Groningen: wij zorgen ervoor dat alle ruimtes hygiënisch schoon en tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo bekijken onze Housekeeping Teams elke kamer, de lobby en het restaurant alsof zij degenen zijn die daar gaan verblijven. Door de ruimtes door de ogen van uw gasten te bekijken, weten zij precies waar ze op moeten letten en wat er in het oog springt. Zo zorgen zij er niet alleen voor dat alles hygiënisch gereinigd wordt, maar ook dat alle storende factoren netjes worden opgeruimd. Is het bed strak genoeg opgemaakt, hangen de gordijnen recht en zijn de badkamerbenodigdheden die u als hotel beschikbaar stelt netjes gerangschikt? Natuurlijk is onze eerste prioriteit het hygiënisch en grondig reinigen van elke ruimte, maar ons oog voor detail maakt dat er in uw hotel niets op de basis valt aan te merken. Uw gasten kunnen daardoor optimaal genieten van de hotelervaring die u hen te bieden heeft.

Flexibel zonder zorgen

Naast het centraal stellen van de gastbeleving, is ook de flexibilisering van de kosten uniek voor schoonmaakbedrijf in Groningen. Bovendien weet u zeker dat, wanneer u uw hotel schoonmaak in Groningen door ons uit handen laat nemen, u echt geen omkijken heeft naar deze dienstverlening. Naast de standaard werkzaamheden die u mag verwachten van een schoonmaakbedrijf in Groningen, worden ook de aansturing, de planning en de nodige begeleiding u uit handen genomen. Al onze medewerkers zijn getraind op gastvrijheid en representativiteit in de hotelbranche en werken graag mee aan het creëren van de ultieme hotelervaring van uw gasten.

Facility service Groningen

Ook voor andere werkzaamheden die onder facility service in Groningen vallen, kunt u bij ons aankloppen. Wij kunnen bijvoorbeeld ook het specialistisch onderhoud voor u uit handen nemen. Onze hiervoor speciaal opgeleide medewerkers nemen deze processen graag van u over, zodat u hiervoor niet op zoek hoeft te gaan naar een andere gegadigde. Dit scheelt u tijd. Deze tijd kunt u zelf beter besteden aan de primaire processen binnen uw bedrijf. Ontdek wat ons schoonmaakbedrijf in Groningen nog meer te bieden heeft een lees snel verder!

Contact

Breed inzetbaar facilitair bedrijf Groningen

Daarnaast zijn wij ook breed inzetbaar als facilitair bedrijf in Groningen. Ook voor uw klein onderhoud en zelfs technische en bouwkundige installaties kunt u bij EW Facility Services als facilitair bedrijf terecht, dankzij onze Handyman services. Wanneer u kiest voor de basis service bent u verzekerd van een excellente uitvoering van klein onderhoud. Daarnaast hebben wij werknemers die VOP & VP gecertificeerd zijn, en daarmee technische en bouwkundige installaties voor u uit kunnen voeren. In de spoelkeuken zorgen onze stewarding medewerkers voor de verzorging, het onderhoud en het opslaan van alle keukenbenodigdheden. Het resultaat? Perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen. Met een Facility Host van EW Facility Services heeft u één persoon in huis, die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Als direct aanspreekpunt een ideale ondersteuning bij het managen van de klantbeleving. Verder bieden wij oplossingen op het gebied van sanitaire supplies en de verzorging van de (nacht)receptie. Zo ziet u maar, wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Groningen.

Successen behalen met hét schoonmaakbedrijf in Groningen

Sinds onze start als schoonmaakbedrijf in Groningen hebben wij ons werkgebied langzaam maar zeker steeds verder uitgebreid. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw kantoor schoonmaak in Groningen bent u bij ons daardoor ook aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een opgeruimde werkplek. Want die is onmisbaar voor het neerzetten van de allerbeste resultaten. Een schoon en geordend bureau biedt u de mogelijkheid om u volledig te focussen op wat er echt toe doet: successen behalen met uw organisatie! En dat begint dus bij een goed schoonmaakbedrijf in Groningen.

Mogelijkheden schoonmaakbedrijf in Groningen

Benieuwd naar wat EW Facility Services als schoonmaakbedrijf in Groningen voor uw hotel of kantoor kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.