Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam begrijpen wij als geen ander dat een schone omgeving waarin alles tot in de kleinste details verzorgd is bijdraagt aan een prettige omgeving. Wij nemen u alle zorgen op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden in Rotterdam uit handen. Dat doen wij met een glimlach op ons gezicht, want wat wij ook weten is dat hospitality voorop staat. Onze medewerkers combineren gastvrijheid met betrokkenheid, professionaliteit en een oog voor detail.

Hospitality in elke vezel

EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij op het gebied van facility een positieve bijdrage leveren. Gastvrijheid is als kernwaarde verankerd in ons DNA, al vanaf dag één. Dat betekent dat al onze medewerkers gastbewust en gastvrij zijn: zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Dit extra stapje zetten zij graag. Om de medewerkers te blijven ontwikkelen, zet EW Facility Services hoog in op persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. U kunt hiervan profiteren; onze teams zijn niet alleen goed getraind, maar ze weten ook precies hoe zij zich graag voor u inzetten. Dit ziet u terug in de schoonmaakwerkzaamheden in uw omgeving.

Contact

Verzorgd tot in de puntjes

Wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden in Rotterdam door ons uit handen laat nemen, bent u ervan verzekerd dat deze facilitaire dienstverlening u bolledig uit handen wordt genomen. De dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook de planning en de controle wordt door ons verzorgd. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Al onze medewerkers zijn zich bewust van het feit dat gastvrijheid en representativiteit in de hotelbranche en kantoorbranche voorop staan.

Schoonmaak als onderdeel van de beleving

De combinatie van tot in de puntjes verzorgde schoonmaak en onze gastvrije medewerkers maakt ons als schoonmaakbedrijf in Rotterdam dé partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Facilitaire dienstverlening draait om beleving, dat is onze overtuiging. Een schone omgeving is essentieel voor een prettige ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat onze facility services positief bijdragen aan de totaalervaring van uw gasten, op onmisbare wijze.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Heeft u naast facilitaire dienstverlening op het gebied van reguliere schoonmaakactiviteiten ook behoeften op het gebied van specialistisch onderhoud, bijvoorbeeld betreffende uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen? Wij kunnen de periodieke dieptereinigingen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook technische achteruitgang wordt voorkomen.

Een breed pakket aan dienstverlening

Onze service stopt niet bij de schoonmaak en specialistische service. Bij EW Facility Services kunt u tevens terecht voor diensten op het gebied van stewarding. Onze deskundige medewerkers zorgen vanuit de spoelkeuken voor perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen. Op zoek naar een Handyman die voor u klein onderhoud en allerhande werkorders verzorgd? Ook deze specialisten hebben wij in huis. Bij ons kunt u zelfs terecht voor VOP & VP gecertificeerde mensen, die in staat zijn technische en bouwkundige installaties uit te voeren. Verder bieden wij oplossingen op het gebied van Sanitaire Supplies en de verzorging van de (nacht)receptie. Voor al onze diensten geldt dat hospitality en flexibiliteit voorop staan.

Schoonmaakwerkzaamheden in Rotterdam uit handen geven

Bent u benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u besluit ons als schoonmaakbedrijf in Rotterdam in te schakelen bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje meer doen, en dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.