Schoonmaakbedrijf Utrecht

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Utrecht dat haar oorsprong kent in de hotelbranche, zijn wij doordrongen van het feit dat de gastenbeleving centraal moet staan. Een schone omgeving waarin alles tot in de kleinste details is verzorgd draagt bij voor de beleving. Met EW Facility Service als partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Utrecht weet u zeker dat dit in orde is. Onze teams laten zich karakteriseren door betrokkenheid, professionaliteit en oog voor detail. Maar zeker ook door gastvrijheid, wat een kernwaarde is in onze organisatie.

De basis in orde

Onze focus ligt altijd op de schoonmaakdienstverlening, in al haar facetten. Dat betekent in de eerste plaats schone ruimtes. Tijdens de schoonmaak letten onze teams op alle details. Dit doen zij door zich in uw gasten te verplaatsen. Wat valt hen op wanneer zij uw lobby, restaurant of werkplek betreden? Zo zorgen zij er niet alleen voor dat elke ruimte keurig gereinigd wordt, maar ook dat alles keurig op zijn plek ligt of hangt. Op deze manier behandelen ze elke ruimte minutieus en kunt u ervan verzekerd zijn dat de schoonmaakwerkzaamheden kwalitatief worden uitgevoerd. Net dat stapje verder, dat is wat wij graag voor u doen.

Een positieve bijdrage

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Dit doen we door zeven dagen per week gastbewust en vooral gastvrij te zijn. Dit extra stapje zetten zij graag, doordat EW Facility Services hoog inzet op persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Daar plukt u de vruchten van; onze teams zijn goed getraind en weten precies hoe zij met gasten om moeten gaan en zich graag voor u inzetten. Wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden door ons uit handen laat nemen, bent u ervan verzekerd dat deze facilitaire dienstverlening tot in de puntjes is verzorgd. De dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook de planning en de controle nemen wij voor onze rekening. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Al onze medewerkers werken graag mee aan het creëren van de ultieme hotelervaring voor uw gasten.

Specialistische service

Naast de reguliere schoonmaakactiviteiten biedt EW Facility Services ook facilitaire dienstverlening op het gebied van specialistisch onderhoud. Wij hebben kunnen de periodieke dieptereiniging van uw keukenapparatuur of bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook de technische achteruitgang van uw apparatuur wordt voorkomen.

Contact

Facilitaire dienstverlening op verschillend gebieden

Maar EW Facility Services heeft u nog meer te bieden. U kunt bij ons ook terecht voor andere facilitaire dienstverleningen. Zo zorgen onze deskundige stewarding-medewerkers vanuit de spoelkeuken voor perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen. Op zoek naar een Handyman die voor u klein onderhoud en allerhande werkorders verzorgd? Ook deze specialisten hebben wij in huis. Bij ons kunt u zelfs terecht voor VOP & VP gecertificeerde mensen, die in staat zijn technische en bouwkundige installaties uit te voeren. Verder bieden wij oplossingen op het gebied van Sanitaire Supplies en de verzorging van de (nacht)receptie. Voor al onze diensten geldt dat professionaliteit, hospitality en flexibiliteit voorop staan.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Schoonmaakwerkzaamheden in Utrecht uit handen geven

Bent u benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u besluit ons als schoonmaakbedrijf in Utrecht in te schakelen bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje extra doen. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via telefoonnummer 026-445 24 00. We gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden voor de ultieme beleving van uw gasten, medewerkers en u als opdrachtgever.