Schoonmaakbedrijf Utrecht

Een schoonmaakbedrijf in Utrecht en hospitality? Vanwaar die combinatie zult u wellicht denken. Gastvrijheid draait om meer dan een deur die open staat en een goede maaltijd. Het zit nu juist in die details. Die blijven veel gasten bij en zullen zij het langst herinneren aan hun beleving bij uw bedrijf. Een schone omgeving waarin alles tot in de kleinste details is verzorgd draagt bij aan deze ervaring. Met EW Facility Service als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht weet u zeker dat dit in orde is. Onze teams laten zich karakteriseren door betrokkenheid, professionaliteit en oog voor detail. Maar zeker ook door gastvrijheid, wat een kernwaarde is binnen onze organisatie. Hierin verschilt ons schoonmaakbedrijf in Utrecht van de andere schoonmaak aanbieders.

Schoonmaakdienst Utrecht, met de nadruk op dienstverlening

Onze schoonmaakdienst in Utrecht legt de focus altijd op de schoonmaakdienstverlening, in breedste zin van het woord. Dat betekent in de eerste plaats schone ruimtes. Tijdens de schoonmaak letten onze teams op alle bijzonderheden. Dit doen zij door in de schoenen te gaan staan van uw gasten of medewerkers. Wat valt hen op wanneer zij uw bedrijf binnenlopen? Door op deze manier te werk te gaan behalen wij altijd het hoogst haalbare resultaat. Met EW Facility Services als schoonmaakbedrijf in Utrecht, weet u zeker dat uw bedrijf er altijd tip top uitziet.

Schoonmaakbedrijf Utrecht met een passie voor hospitality

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Utrecht met passie voor hospitality. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij met onze facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Dit doen we door zeven dagen per week ons gastvrij op te stellen. Dit extra stapje zetten onze medewerkers met gemak, doordat EW Facility Services hoog inzet op persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Daar plukt u de vruchten van; onze teams zijn goed getraind en weten precies hoe zij met gasten om moeten gaan. Wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden door ons uit handen laat nemen, bent u ervan verzekerd dat dit perfect uitgevoerd zal worden. Wij bespreken graag met u welke werkzaamheden wij nog meer voor u uit handen kunnen nemen. Omdat wij u zoveel mogelijk willen ontlasten, kunnen wij ook de verantwoordelijkheid dragen voor de planning. Dit scheelt uw medewerkers veel gedoe en is voor ons een kleine moeite.

Contact

Schoonmaakbedrijf in Utrecht met facilitaire dienstverlening

Naast de reguliere schoonmaakactiviteiten biedt ons schoonmaakbedrijf in Utrecht ook facilitaire dienstverlening die verder gaat. Wij zorgen er namelijk voor dat uw apparatuur niet verwaarloosd wordt. Door onze gecertificeerde medewerkers blijven uw apparaten intact. Onderhoud is hierbij van groot belang en mag dan ook niet overgeslagen worden. Zorg dat u dit niet vergeet en schakel de hulp in van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht.

Wij gaan verder waar andere schoonmaak bedrijven in Utrecht stoppen

U kunt veel schoonmaak bedrijven in Utrecht vinden, maar zoals EW Facility Services is er maar één. Dat komt doordat ons bedrijf kijkt wat uw organisatie nodig heeft. Hierin zijn wij erg flexibel. Neem daarom gerust contact met ons op om uw verwachtingen kenbaar te maken. Dan kunnen wij samen kijken welke dienstverlening het beste aansluit op uw wensen. Dit kan een klusjesman zijn die voor u klaar staat wanneer dat nodig is, of een team dat helpt in de afwas van de keuken. Onze collega’s vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Kies dus voor een schoonmaakbedrijf in Utrecht die begrijpt wat er komt kijken bij hospitality en welke ondersteuning u hierin nodig heeft. Wij doen er alles aan om onze bijdrage te leveren binnen uw hotel, restaurant, bedrijfspand of zorginstelling.

Ga de samenwerking aan met hét schoonmaakbedrijf van Utrecht

Wij nodigen u uit om een samenwerking aan te gaan met hét schoonmaakbedrijf van Utrecht en daarvoor contact op te nemen met een van onze collega’s. Wanneer u besluit ons als schoonmaakbedrijf in Utrecht in te schakelen bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje extra doen. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via telefoonnummer 026-445 24 00. We gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden voor de ultieme beleving van uw gasten, medewerkers en u als opdrachtgever.