Schoonmaakbedrijf Zwolle

Of u nu werkzaam bent in het hotelwezen, een zakelijke omgeving of een zorglocatie: uw professionele schoonmaakbedrijf in Zwolle is EW Facility Services. Doordat onze oorsprong in de hotelbranche ligt, weten wij precies hoe wij hygiënische en grondige reiniging kunnen combineren met een flinke dosis hospitality. Gastvrijheid is al vanaf onze start als kernwaarde verankerd in ons DNA, en dat betekent dat wij de beleving van de eindgebruiker, of het nu uw hotelgasten, kantoormedewerkers of cliënten zijn, altijd centraal stellen. Met een oog voor detail en een glimlach op het gezicht maken onze medewerkers uw werkomgeving grondig en hygiënisch schoon. Bovendien heeft u met een partner als EW Facility Services ook naar de planning en controle geen omkijken meer.

Duurzaam en innovatief schoonmaakbedrijf in Zwolle

Hoewel wij als multi service dienstverlener verschillende diensten aanbieden, heeft onze focus altijd gelegen op schoonmaakdienstverlening. Dat is en blijft onze core business. Wij weten precies hoe wij uw werkomgeving hygiënisch en grondig reinigen, volgens de laatste technieken. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten binnen uw organisatie, kunt u putten uit bijna 30 jaar aan ervaring en kennis. En dat is te merken. Bovendien staan wij als jarenlange marktleider op het gebied van schoonmaakdienstverlening in de hotelbranche garant voor duurzame en innovatieve hospitality-concepten. Met ons hoge kwaliteitsniveau, de flexibiliteit die wij meebrengen en oplossingen op maat verhogen wij de beleving van uw medewerkers en gasten.

Hotel schoonmaak Zwolle

De focus op schoonmaakdienstverlening in al haar facetten betekent voor u in de eerste plaats natuurlijk hygiënisch schone ruimtes. Maar dat is niet het enige wat u van onze Housekeeping Teams in uw hotel kan verwachten. De Roomattendants zorgen er niet alleen voor dat alle kamers, de lobby en het restaurant gereinigd zijn, maar kijken ook of alles in de ruimte wel op de juiste plek staat of ligt. Door even door de ogen van uw gasten te kijken, en te zien wat zij zien wanneer zij voor het eerst een ruimte betreden, weten onze medewerkers precies waar ze op moeten letten. Is het bed op de hotelkamer bijvoorbeeld strak opgemaakt, en hangen de gordijnen recht? Liggen alle badkamerbenodigdheden op de juiste plek en de handdoeken niet scheef? Zij zetten net dat extra stapje, die ervoor zorgt dat uw gasten ultiem kunnen genieten van hun ervaring.

Facilitaire dienstverlening als onderdeel van de hotelervaring

Maar op het gebied van de gastbeleving in uw hotel dragen zij ook op een andere manier graag hun steentje bij. Wij weten dat een prettige hotelervaring valt of staat met hospitality, en dat uw gasten hun verblijf alleen als positief zullen ervaren wanneer zij de medewerkers in uw hotel als vriendelijk en behulpzaam zien. EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij met onze facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Niet alleen door hen te voorzien van een schone omgeving om in te overnachten, dineren, ontmoeten of werken, maar ook door zeven dagen per week, 24 uur per dag, gastbewust en vooral gastvrij te zijn.

Contact

Kantoor schoonmaak Zwolle

Ook voor kantoren en zorgomgevingen zijn wij uw schoonmaakbedrijf in Zwolle. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw medewerkers op een opgeruimde en hygiënisch gereinigde werkplek aan de slag kunnen met hun primaire doel: successen behalen voor uw organisatie of de beste zorg bieden aan uw cliënten. Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door het bieden van een belevingsomgeving, waarin iedereen zij-aan-zij aan eigen doelen werkt.

Specialistisch onderhoud

U kunt uiteraard ook voor specialistische onderhoudswerkzaamheden bij EW Facility Services terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle die de periodieke dieptereiniging van keukenapparatuur, medische apparatuur of sanitaire voorzieningen voor u kan uitvoeren? Onze VCA-gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat het voor elkaar komt, en uw apparatuur en voorzieningen weer aan de meest recente regelgeving voldoen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Aanvullende dienstverlening

Hoewel onze core business altijd de schoonmaakdienstverlening zal zijn, bieden wij inmiddels een breed pakket aan facilitaire dienstverlening aan, waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u dankzij onze Handyman Services bij ons terecht voor klein onderhoud en zelfs bouwkundige en technische installaties. Onze gecertificeerde medewerkers steken graag de handen uit de mouwen. Dat geldt ook voor onze stewarding- en (nacht)receptie-professionals. Zij zorgen ervoor dat zowel in de spoelkeuken als bij de receptie alles op rolletjes loopt. Met een Facility Host van EW Facility Services heeft u al helemaal geen omkijken meer naar de facilitaire dienstverlening. Deze host fungeert als eerste aanspreekpunt, en ondersteunt bij het managen van de klantbeleving.

EW Facility Servives inschakelen als uw schoonmaakbedrijf Zwolle

Wij starten graag samen met u de reis naar de ultieme gastbeleving. Bent u er ook klaar voor? Neem dan snel contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, en zouden graag ook voor u graag net dat stapje extra zetten. Ook wanneer u meer wilt weten over onze aanvullende dienstverlening kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of te bellen naar tel. 026-445 24 00.