Schoonmaakbedrijf Zwolle

Of u nu werkzaam bent in het hotelwezen, een zakelijke omgeving of een zorglocatie: uw professionele schoonmaakbedrijf in Zwolle is EW Facility Services. Doordat onze oorsprong in de hotelbranche ligt, weten wij precies hoe wij hygiënische reiniging kunnen combineren met een flinke dosis hospitality. Gastvrijheid is al vanaf onze start als kernwaarde verankerd in ons DNA, en dat betekent dat wij de beleving van de eindgebruiker, of het nu uw hotelgasten, kantoormedewerkers of cliënten zijn, altijd centraal stellen. Dit maakt ons tot het meest gastvrije en mensgerichte schoonmaakbedrijf in Zwolle. Met een oog voor detail en een glimlach op het gezicht, maken onze medewerkers uw werkomgeving grondig schoon. Bovendien heeft u met een partner als EW Facility Services ook naar de planning en controle geen omkijken meer.

Dus bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Lees dan snel verder!

Duurzaam en innovatief schoonmaakbedrijf in Zwolle

Naast gastvrij en mensgericht zijn wij ook een duurzaam schoonmaakbedrijf in Zwolle dat nadenkt over de invloed van ons werk op het milieu. Hoewel wij als multi service dienstverlener verschillende diensten aanbieden, heeft onze focus altijd gelegen op schoonmaakdienstverlening. Dat is en blijft onze hoofdzaak. Wij weten precies hoe wij uw werkomgeving hygiënisch en grondig reinigen, volgens de laatste technieken. Door het gebruik van de nieuwste technieken, wordt ons werk niet alleen duurzamer, maar ook telkens verder geoptimaliseerd.

Schoonmaakbedrijf in Zwolle met 30 jaar ervaring

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten binnen uw organisatie, kunt u putten uit bijna 30 jaar aan ervaring en kennis. EW Facility Services is als schoonmaakbedrijf een begrip in Zwolle. Bovendien staan wij als jarenlange marktleider op het gebied van schoonmaakdienstverlening garant voor duurzame en innovatieve hospitality-concepten. Met ons hoge kwaliteitsniveau, de flexibiliteit die wij meebrengen en oplossingen op maat, verhogen wij de beleving van uw medewerkers en gasten.

Hotel schoonmaak Zwolle

De focus van Hotel schoonmaak in Zwolle in al haar facetten betekent voor u in de eerste plaats natuurlijk hygiënische omgevingen. Dit is iets wat ons schoonmaakbedrijf in Zwolle al 30 jaar tot in perfectie uitvoert binnen diverse branches. Onze medewerkers zien alles doordat zij zich goed in kunnen leven in de gasten. Zo weten zij precies waar uw gasten tegenaan lopen wanneer zij voor het eerst een ruimte betreden. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers niets over het hoofd zullen zien. Wij zetten net dat extra stapje, die ervoor zorgt dat uw gasten ultiem kunnen genieten van hun ervaring.

Contact

Schoonmaakbedrijven in Zwolle

U kunt, net als bij ‘gewone’ schoonmaakbedrijven in Zwolle, bij ons terecht voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter houdt onze dienstverlening hier niet op! Onze medewerkers zijn getraind op basis van de hospitality mentaliteit. Hierdoor dragen zij in uw hotel ook op een andere manier graag hun steentje bij. Wij weten dat een prettige hotelervaring valt of staat met hospitality, en dat uw gasten hun verblijf alleen als positief zullen ervaren wanneer zij de medewerkers in uw hotel als vriendelijk en behulpzaam hebben ervaren. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zwolle die begrijpt hoe belangrijk gastvrijheid is? Dan kunt u bij ons terecht.

EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij met onze facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Wij doen dit door te zorgen voor een schone omgeving om in te overnachten, dineren, ontmoeten of werken. Zo onderscheiden wij ons als schoonmaakbedrijf in Zwolle.

Kantoor schoonmaak Zwolle

Ook voor kantoren en zorginstellingen zijn wij uw schoonmaakbedrijf in Zwolle. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw medewerkers op een opgeruimde en hygiënisch gereinigde werkplek aan de slag kunnen met hun primaire doel: successen behalen voor uw organisatie of de beste zorg bieden aan uw cliënten. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Zwolle uniek door het bieden van een belevingsomgeving, waarin iedereen zij-aan-zij streeft naar het allerbeste resultaat.

Schoonmaakbedrijf in Zwolle specialistisch onderhoud

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle voor specialistisch onderhoud? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle die de periodieke dieptereiniging van keukenapparatuur, medische apparatuur of sanitaire voorzieningen voor u kan uitvoeren? Onze VCA-gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat het voor elkaar komt, en uw apparatuur en voorzieningen weer aan de meest recente regelgeving voldoen.

Uw schoonmaakbedrijf in Zwolle

Start samen met hét schoonmaakbedrijf in Zwolle de reis naar de ultieme gastbeleving. Bent u er ook klaar voor? Neem dan snel contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, en zullen ook voor u net dat stapje extra zetten. Ook wanneer u meer wilt weten over onze aanvullende dienstverlening kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of te bellen naar het volgende telefoonnummer: 026-445 24 00.