17 december 2021

Optimaal samenwerken vanuit datagestuurd schoonmaken

Alle sectoren ervaren inmiddels de impact van de wereld om ons heen, die continu en in een rap tempo verandert. Het brengt onzekerheid met zich mee en de ‘nieuwe wereld’ laat zich nog moeilijk voorspellen. Veel facilitaire professionals stoeien met de vraag hoe zij met hun faciliteiten kunnen zorgen voor een optimale beleving, zonder onnodig tijd en geld te verspillen. Hoe sluiten deze ambities op elkaar aan?

Optimaal samenwerken vanuit datagestuurd schoonmaken

Optimale beleving en maximale flexibiliteit

De strenge hospitality-eisen zijn de afgelopen jaren gedachtegoed geworden binnen verschillende sectoren. En dat vinden wij niet zo gek. Wij geloven ook dat organisaties hier het verschil mee kunnen maken. Daarnaast vragen organisaties om flexibiliteit, omdat er continu een wisselende bezetting is. Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al. Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Immers, in een hotel is de bezetting iedere dag anders. Hierdoor hebben wij jaarrond te maken met sterk wisselende bezettingsgraden. Daarnaast moeten de gastbeleving en kwaliteit áltijd goed zijn. Hospitality en het 24/7 inspelen op wisselende gebruikersaantallen zitten dan ook al ruim 30 jaar in het DNA van onze organisatie verankerd. Lees hier hoe onze opdrachtgever Kinepolis dit ervaart.

Samenwerken vanuit datagestuurd schoonmaken

Wij zetten onze sensordata in, om met feiten ondersteund te worden en om u te adviseren. Transparant zoals u van een betrouwbare partner mag verwachten. Zo kunnen we efficiënter werken door slimmere schoonmaakroutes, nóg beter resultaatgericht schoonmaken en aanwezig zijn op het juiste moment. Daarnaast kunnen we onze data ook inzetten voor de ketensamenwerking. Denk bijvoorbeeld aan uw cateraar die slimmer inkoopt. En we dragen ook nog eens bij aan uw duurzaamheidsuitdagingen en onze duurzaamheidsambities. Waarom zouden we het licht laten branden in lege ruimtes of op lege verdiepingen? En wist u dat onze sensoren meer kunnen dan alleen bewegingen meten? Zoals binnenklimaat, fijnstof, VOC (vluchtige organische stoffen), lichtintensiteit en barometrische druk. Ook deze data stellen we graag aan u beschikbaar in een handig dashboard. Dat is nog eens flexibiliteit en samenwerken!

Duurzame relatie

We zijn een trotse top-5 schoonmaakdienstverlener op de Nederlandse markt. Ondanks deze positie zijn we geen logge organisatie. EW Facility Services kenmerkt zich, naast haar wendbaarheid en hospitality expertrol, als strategisch partner met korte lijnen. Wij stemmen onze dienstverlening continu af op uw vraag en dragen graag bij aan een groter geheel. Door te blijven innoveren op belangrijke thema’s helpen we u op de onderdelen die voor u belangrijk zijn.

Verandert de behoefte in uw pand? Dan sluiten wij hier direct op aan, uiteraard met behoud van kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan het op- en afschalen van het schoonmaakteam en uw kosten die hier parallel aan lopen of het inzetten van een Facility Host die u extra ondersteunt tijdens georganiseerde activiteiten of bij onvoorziene calamiteiten. Altijd zichtbaar om dat veilige gevoel te geven voor die optimale beleving.

Onze medewerkers maken het verschil

Wij selecteren de medewerkers die het beste bij u passen en die kunnen werken met de digitale ontwikkelingen. We geloven dat onze medewerkers, vanuit hun ambitie en passie voor het vak, steeds beter kunnen worden in wat ze doen. Met elkaar als team én individueel. De ontwikkeling om beter te worden start tenslotte bij een ieder zelf. En ontwikkeling staat nooit stil, het is een continu proces. Iedere dag kan iemand groeien, meer leren. Zelf, maar ook niet in de laatste plaats van elkaar. Als organisatie ondersteunen we onze medewerkers graag in hun ontwikkeling. Lees meer over ons goed werkgeverschap en hoe we streven naar werkgeluk.

Meer weten?

We hebben hier een aantal stappen voor u op een rijtje gezet. Wilt u eens doorpraten over datagestuurd schoonmaken en welke mogelijkheden wij voor u hebben? Neemt u dan gerust contact op met één van onze teamleden. Wij helpen u graag!

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Benieuwd hoe digitalisering u kan helpen bij het creëren van hospitality?

Neem contact op met ons team