Over ons

Creating Hospitality zit in ons DNA

Bij EW Facility Services zetten wij alles op alles voor de ultieme gastbeleving. Hospitality is al ruim 25 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Elke dag opnieuw. Ons marktleiderschap in de hotelbranche staat daarbij garant voor innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen.

 

 

Over ons

Elke situatie biedt nieuwe kansen.

Medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Daar zijn wij ons te allen tijde bewust van. Gedrag en uitstraling vormen een essentieel onderdeel van de totale beleving. Dat is ook precies de reden dat wij blijven trainen en ontwikkelen. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier van de mensen in het werk maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever.

Dit maakt ons bijzonder

Ruim 3700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor het creëren van een ultieme beleving. Dit doen wij door altijd een glimlach achter te laten, dagelijks meer dan 10.500 kamers perfect voor te bereiden voor nieuwe hotelgasten, duizenden kantoormedewerkers te begroeten, tientallen bloemetjes op het water te zetten en door vooral met opgeheven hoofd en een tevreden gevoel de dag af te sluiten.

EW Facility Services is flexibel, respectvol naar de gasten en zeer gastvrij.
Alice Abrahamse - Topaz Revitel

Unieke mix op het snijvlak van hotel en zorg. Het comfort van een hotel gecombineerd met 24 uurs zorgverlening. Topaz Revitel opende in 2014 haar deuren…

Gezamenlijk streven wij naar de ultieme gastbeleving.
Wouter van Poppel - Koninklijk Concertgebouw

Een samenwerking waar muziek in zit. Het Koninklijk Concertgebouw was op zoek naar een partner die de beleving van haar 700.000 gasten centraal zou zetten. Tijdens…

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?