Dagschoonmaak

Betrokken, gastbewust, professioneel, eigenzinnig en met oog voor detail; dat is de werkwijze van EW Facility Services. In elke situatie streven wij deze vijf kernwaarden na zodat we onze opdrachtgevers meer kunnen bieden dan alleen goede schoonmaaktechnieken en een uitstekende hygiëne. Wij zorgen ervoor dat de dagschoonmaak binnen uw organisatie of bedrijf gepaard gaat met een beleving voor uw medewerkers, gasten en bezoekers. Wij zijn ervan overtuigd dat facilitaire dienstverlening beleving moet hebben. Deze propositie en het waarmaken van onze beloften is onze sleutel tot succes.

De Filosofie van EW Facility Services

Het ontwikkelen van Onze Filosofie in de hospitality branche begon met onze allereerste opdrachtgever Sportcentrum Papendal. We onderscheidden ons destijds door schoon te maken op basis van bezettingsgraad. Vanaf dag één is onze gehele bedrijfsstrategie gericht op de volgende aspecten die centraal staan in de hospitality branche:

  • Gastvrijheid
  • Beleving
  • Representativiteit
  • Wisselend gebruik van ruimten
  • Flucturerende bezoekersaantallen
  • Performance van 7 dagen per week en 24 uur per dag

Hospitality expert in dagschoonmaak

Hospitality zit verankerd in het dna van EW Facility Services. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving en ontwikkelden vanuit de behoefte in de markt succesvolle en innovatieve belevingsconcepten die toepasbaar zijn in de kantoren-, leisure- en zorgmarkt. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze dienstverlening postief bijdragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en bezoekers en kunnen onszelf dan ook met recht dé hospitality expert in de schoonmaakbranche noemen.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Ontdek dan wat wij kunnen betekenen voor de dagschoonmaak binnen uw bedrijf of organistie en neem contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 026-445 24 00.

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Onderwijs

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Lees meer