Schoonmaakbedrijf Arnhem

Schoonmaken is veel meer dan alleen de schoonmaak zelf. Dat weet EW Facility Services als geen ander. Wij zijn ons ervan bewust dat gastvrijheid minstens zo belangrijk zijn als het reinigen van de ruimtes. Daar dragen wij als schoonmaakbedrijf in Arnhem graag aan bij. Onze medewerkers blinken uit in gastvrijheid, betrokkenheid en professionaliteit en worden gekarakteriseerd door hun oog voor detail. Daarmee hebben onze schoonmakers alles in huis om schoonmaakwerkzaamheden te combineren met perfecte gastvrijheid. Niet alleen maken wij alles schoon volgens de meest hoogwaardige schoonmaaktechnieken, onze medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zij gaan net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden perfect uitgevoerd worden.

Verzorgd tot in de puntjes

Wij weten precies hoe we u kunnen ontzorgen. Onze teams nemen als uw zorgen betreft de schoonmaak uit handen. De dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook de planning en de controle wordt voor u geregeld. De objectleiders op locatie vormen de spil van het team. Zij sturen de medewerkers aan, zorgen voor de nodige begeleiding en coachen waar nodig. Al onze medewerkers weten precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit vooropstaan en weten 24 uur per dag, 7 dagen per week te presteren.

Contact

Schoonmaak als onderdeel de beleving

De combinatie van tot in de puntjes verzorgde schoonmaak en onze gastvrije medewerkers maakt ons als schoonmaakbedrijf in Arnhem dé partner voor als uw werkzaamheden. Facilitaire dienstverlening draait om beleving, dat is onze overtuiging. Een schone omgeving, keurig tot in de puntjes verzorgd, is essentieel voor een prettige ervaring. Dit heeft een positieve bijdrage op de beleving van gasten en bezoekers, maar ook op de beleving van medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening positief bijdraagt aan de totaalervaring wat betreft schoonmaak, op onmisbare wijze.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Heeft u naast facilitaire dienstverlening op het gebied van reguliere schoonmaakactiviteiten ook behoeften op het gebied van specialistisch onderhoud, bijvoorbeeld voor uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen? Wij kunnen de periodieke dieptereiniging voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook de technische achteruitgang van uw apparatuur wordt voorkomen.

Een breed pakket aan dienstverlening

Onze service stopt niet bij de schoonmaak. EW Facility Services biedt een breed pakket aan diensten, waarbij hospitality en flexibiliteit altijd voorop staan. Zo bieden wij ook dienstverlening op het gebied van stewarding. Perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen: onze stewarding medewerkers zorgen vanuit de spoelkeuken voor een perfect afgewerkte gastenbeleving. Het primaire doel van een organisatie is om successen te behalen. En dat begrijpen we bij EW Facility Services maar al te goed. Wij staan garant voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Arnhem. Om de mogelijkheden te bespreken die passen bij uw wensen en behoeften, gaan we graag met u in gesprek.

Uw schoonmaakwerkzaamheden in Arnhem uit handen geven

Bent u benieuwd hoe wij samen de reis van facility kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u besluit ons als schoonmaakbedrijf in Arnhem in te schakelen bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje meer doen, en dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.