Specialistisch onderhoud

Bijzondere ruimtes vragen om bijzonder onderhoud.

In onze samenwerking zorgen we voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van ruimtes en apparatuur. In sommige gevallen is dit niet voldoende. Keukenapparatuur, medisch apparatuur en sanitaire voorzieningen zijn daar een belangrijk voorbeeld van. De medewerkers die het specialistisch onderhoud voor hun rekening nemen zijn in het bezit van een VCA-diploma. Door de uitgevoerde periodieke dieptereiniging voldoet uw apparatuur weer aan de scherpste en meest recente regelgeving. Bijkomend voordeel is dat de technische achteruitgang van uw apparatuur hiermee ook kan worden voorkomen.

Specialistisch onderhoud

Wat houdt specialistisch onderhoud in?

De naam zegt het al; onderhoud waarbij een bepaald specialisme van toepassing is. Denk hierbij aan de schoonmaak van medisch apparatuur of professionele keukens, maar ook aan raambewassing of het schoonmaken van bepaalde, natuurlijke materialen.

Hoe zetten wij specialistische onderhoud in?

Een sanitaire ruimte heeft een andere vervuilingsgraad dan een vergaderruimte. Een grootkeuken wordt anders gebruikt dan een reguliere werkplek op kantoor. Daarom trainen wij onze schoonmaakmedewerkers, zowel in onze Hospitality Academy als op de werkvloer, in het juist onderhouden van deze speciale ruimten. Onze VCA-gecertificeerde specialisten zetten wij in voor de periodieke dieptereiniging van uw keukenapparatuur en sanitair. Zo voldoet u aan de scherpste regelgeving en verlengen wij de levensduur van uw apparatuur.

Ook oog hebben voor de kleine dingen zorgen voor een onverwachte ervaring.
Rutger Verstegen Manager New Business

Meer informatie nodig?