Specialistisch onderhoud

Bijzondere ruimtes vragen om bijzonder onderhoud.

In onze samenwerking zorgen we voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van ruimtes en apparatuur. In sommige gevallen is dit niet voldoende. Keukenapparatuur, medisch apparatuur en sanitaire voorzieningen zijn daar een belangrijk voorbeeld van. De medewerkers die het specialistisch onderhoud voor hun rekening nemen zijn in het bezit van een VCA-diploma. Door de uitgevoerde periodieke dieptereiniging voldoet uw apparatuur weer aan de scherpste en meest recente regelgeving. Bijkomend voordeel is dat de technische achteruitgang van uw apparatuur hiermee ook kan worden voorkomen.

Specialistisch onderhoud
Ook oog hebben voor de kleine dingen zorgen voor een onverwachte ervaring.
Rutger Verstegen Salesmanager

Wat houdt specialistisch onderhoud in?

De naam zegt het al; onderhoud waarbij een bepaald specialisme van toepassing is. Denk hierbij aan de schoonmaak van medisch apparatuur of professionele keukens, maar ook aan raambewassing of het schoonmaken van bepaalde, natuurlijke materialen.

Hoe zetten wij specialistische onderhoud in?

Na zorgvuldige inventarisatie van de schoon te maken elementen bekijken wij intern of de juiste specialistische schoonmakers beschikbaar zijn. Wanneer dit het geval is worden zij ingezet. Ook kan het zijn dat wij een partner inzetten. Onze partners bepalen wij aan de hand van certificering, toetsing en of de filosofie aansluit op die van ons. Bovenal vinden wij het belangrijk dat onze partners de beleving en oog voor de omgeving hoog in het vaandel hebben staan.

Meer informatie nodig?

    Tijd om te laten zien waar uw organisatie echt voor staat?