Expect more smiles

In de wereld van bloeiende werkomgevingen is ‘Expect more smiles’ ons leidende mantra. Wij geloven dat echte werktevredenheid begint met het koesteren van een cultuur die zowel gezondheid als geluk bevordert. Stel je een werkomgeving voor waar kwetsbaarheid wordt omarmd, veiligheid voorop staat, en in een ondersteunende omgeving groei bevordert, verwachtingen overtreft, en vooral echte verbindingen tot stand brengt. Hier zijn lachen en plezier net zo essentieel als het behalen van doelen.

Voor jou, onze gewaardeerde opdrachtgever, vertaalt dit zich naar solide teams die zorgen voor onwankelbare consistentie, het leveren van eersteklas kwaliteit, en schoonmaakmedewerkers die oprecht genieten van hun werk. Het gevolg? Glimlachen op de gezichten van jouw medewerkers en gasten. Doe mee met ons in het creëren van een werkomgeving die verwachtingen overstijgt.

We zitten nooit stil en zijn altijd in beweging om jou een vijfsterren beleving te geven.

Bij EW staan we nooit stil, we zijn altijd in beweging om jou een vijfsterren ervaring te bezorgen. Hoe we dat bereiken? Door verbinding te creëren, niet alleen met elkaar, maar ook met jou.

Onze gedreven collega’s zijn de drijvende kracht achter de ambitie van EW. Ze zijn uniek, ondernemend, durven keuzes te maken, stralen enthousiasme uit, zijn flexibel, betrouwbaar en blinken uit in samenwerking met opdrachtgevers en collega’s. Plezier hebben in wat we doen is daarbij essentieel. Een bijzonder voorbeeld? Onze 250 managers en stafcollega’s hebben groots uitgepakt bij de lancering van onze nieuwe branding. Met een indrukwekkende chain reaction, waarin we elk een cruciale schakel vormden, onthulden we gezamenlijk onze nieuwe pay-off. De verbluffende resultaten zie je in onze video!

Onze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur

5 kernwaarden die wij nastreven

Diversiteit

Diversiteit in actie: bouwen aan succes en samenwerking

Bij ons draait het om diversiteit, want diverse en inclusieve teams leveren topprestaties. Maar waarom is dat zo? Eenvoudigweg omdat deze teams de gelukkigste mensen voortbrengen. In zo’n team mag iedereen zichzelf zijn, voelt men zich thuis en wordt respectvol de verbinding met elkaar gezocht.

Binnen onze organisatie werken dagelijks collega’s van maar liefst 103 nationaliteiten zij aan zij. Deze teams zijn niet alleen divers in nationaliteit, maar ook gebalanceerd in de aanwezigheid van vrouwelijk leiderschap op alle managementniveaus, met een verdeling van 83/17% man/vrouw.

Wij zetten onze mensen in hun kracht

Iedereen krijgt een kans

Mensen verbinden: dat geeft energie!

Collega Jacqueline creëert graag smiles binnen haar team. Lees het in haar blog.

Connect met H.appy

Connect met H.appy: het digitale platform voor onze EW-Cultuur

H.appy, ons interne communicatiekanaal, vormt de brug tussen al onze collega’s en de unieke cultuur van EW. Voor nieuwe teamleden is het de ideale start om ondergedompeld te worden in onze bedrijfscultuur. Van organisatienieuws tot roosters en toegang tot het personeelsdossier via MijnEW, H.appy heeft het allemaal.

Maar dat is nog niet alles. H.appy herbergt ook een Social Wall, een soort digitale ontmoetingsplaats waar iedereen berichten kan delen. Naast ontspanning en informatie delen, fungeert deze wall als een interne netwerkhub. Hier komen we samen, delen we humor en ondersteunen we elkaar om elke dag voor jou als opdrachtgever nog beter te maken.

Ontdek meer over onze app H.appy

Via deze link

Hospitality helden

Bouw aan jouw toekomst: de kracht van continu leren bij EW

Bij EW geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Elke dag biedt kansen om te leren en te evolueren, zowel individueel als samen met collega’s. Onze benadering van leren is allesomvattend: van klassikale sessies en on-the-job training tot coaching en digitale leermogelijkheden zoals e-learning.

In regelmatige gesprekscycli espreken we de ontwikkelingsdoelen van onze medewerkers en onderzoeken we wat ze nodig hebben om deze doelen te bereiken.

Ontdek de volgende ontwikkelingsprogramma’s binnen EW:

– Hospitality Academy

– Management Development Programma

– Management Traineeships

 

You're the best

Lees hier het nieuwsbericht

MijnEW

Boost jouw zekerheid en vertrouwen met mijn EW

Bij EW begrijpen we dat tijdige en correcte loonbetaling zorgt voor vertrouwen en gemoedsrust. Daarom hebben we ‘Mijn EW’ in het leven geroepen: een online omgeving met inzicht in belangrijke correspondentie, loonstroken en jaaropgaven. Via ‘Mijn EW,’ een persoonlijk afgeschermde omgeving met behulp van AFAS-software, hebben onze collega’s toegang tot alles wat te maken heeft met hun arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan planning, urenregistratie en meer. Door deze digitale aanpak kunnen wij een tijdige en correcte salarisbetaling garanderen, wat onze collega’s rust en vertrouwen geeft. Zo kunnen zij zich concentreren op waar ze goed in zijn: het creëren van een vijfsterren gastbeleving, elke dag opnieuw.

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen streven naar een vijfsterren gastvrijheid?

Ontmoet ons team

EW Service Award

Bij EW vieren we jaarlijks topprestaties met onze eigen awardshow, de EW Service Award. De best scorende locaties per segment worden na een grondige beoordeling door onze interne jury beloond met deze prestigieuze prijs. Winnen is een teamprestatie, en als beloning staat er een fantastisch teamuitje op het programma. Onze directie interviewt het hele team op locatie, waarbij ook jij als gewaardeerde opdrachtgever wordt betrokken. Zo wordt het een gezamenlijke teamprestatie, omdat jullie je samen inzetten voor succes. Stel je voor, het beste team is aan het werk bij jouw locatie – een gedeelde prestatie waar we samen trots op kunnen zijn. Dit succes is niet alleen een bron van werkgeluk, maar ook het ultieme bewijs van ons motto: ‘Happy people make happy customers.’

 

 

Benieuwd naar de winnaars van afgelopen jaar?

EW Service Awards opnieuw uitgereikt

Create your own future

Ontwikkeling is wat ons betreft een continu proces. Iedere dag kun je groeien, meer leren, zelf, maar ook niet in de laatste plaats van elkaar als collega’s. De wijze van leren is binnen EW  integraal: klassikaal, op de werkvloer, via coaching en digitaal via onder andere e-learning.
Aan ontwikkeling wordt aandacht gegeven in periodieke gesprekken in een vaste cyclus. Met onze mensen bespreken we waar ambities liggen en bekijken we wat onze collega’s nodig hebben om deze ambities te halen.

We kennen binnen EW de volgende ontwikkelprogramma’s:

  • Hospitality Academy
  • Management Development Programma
  • Management Traineeships

Hoe wij mensen in hun kracht zetten

Je kiest zelf jouw carrièrepad

Bij ons mag je altijd iets extra’s verwachten.

Expect more social return

Het maakt niet uit of iemand net start, wisselt van baan, een WW’er, bijstandsgerechtigde of 56-plusser is, we kijken naar de mogelijkheden die iemand heeft. Als top vijf-schoonmaakorganisatie in Nederland maken wij ons namelijk sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen die dit wil.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more sustainability

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more hospitality

Onze eerste opdrachtgever, Papendal, koos voor ons omdat wij als eerste organisatie binnen de schoonmaakbranche hospitality concepten toepasten en werkten op basis van bezetting, in plaats van een vast aantal uren. Dat doen we vandaag de dag nog steeds en vertalen we succesvol door binnen sectoren als de zorg, kantoren en het onderwijs.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more flexibility

Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al! Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Deze jarenlang opgebouwde ervaring zorgt ervoor dat wij perfect kunnen inschatten welke capaciteit jij nodig hebt.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more growth

Op 22 april plantten wij tijdens ‘Earth Day’ als blijk van waardering voor al onze opdrachtgevers een boom. Een symbolisch gebaar om ze te bedanken. Want zonder hen zouden wij deze nieuwe stap niet kunnen zetten. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar.

Certificaat Trees for All

Ontmoet ons team

Commercieel Directeur Sjoerd Dijkstra
Sjoerd Dijkstra Commercieel Directeur
Albert van Schooneveld Key Account Directeur | Kantoren, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure
Foto Frans
Frans de Beer Directeur New Business | Hotels
Directeur Zorg Onno Smit
Onno Smit Directeur Zorg
Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare
Caspar Vijverberg Manager New Business | Kantoren en Leisure
Manager New Business Rutger Verstegen
Rutger Verstegen Manager New Business | Kantoren en Leisure
Robert van Woerkom - Portretfoto
Robert van Woerkom New Business Manager Care
Manager New Business Rob Janse
Rob Janse New Business Manager
Margot van Leijen Strategisch Adviseur

Ons laatste nieuws

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
19 juni 2024

José’s eerste opdracht voor EW Expert Direct

Elke dag weer draait het bij EW Facility Services om het aangaan van nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Voor…

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer