Expect more social return

Kansen voor iedereen. Hier maken wij ons sterk voor.

Als top vijf-schoonmaakorganisatie in Nederland maken wij ons sterk voor het bieden van eerlijke en gelijke kansen aan iedereen die dit wil. We willen ieders eigen talent ontdekken en benutten en onze facilitaire diensten vormen hier een uitstekend werkveld voor. Het resultaat ? Teams die zorgen voor de beste prestaties. Want, diverse en inclusieve teams zorgen voor de meest happy mensen. In zo’n team mag iedereen zichzelf zijn en voelt iedereen zich thuis. En dát zorgt weer voor een glimlach op de gezichten van jouw medewerkers en gasten.

We doen goede zaken

Dat bevestigt het MVO-register.

Het maakt niet uit of iemand net start, wisselt van baan, een WW’er, bijstandsgerechtigde of 56-plusser is, we kijken naar de mogelijkheden die iemand heeft en bieden hier een passend takenpakket voor aan. Dat we hierin goede zaken doen, bevestigt het MVO-register. In 2020 werden wij uitgeroepen tot het hoogst scorende schoonmaakbedrijf in het MVO-Register. Volgens het register laten we zien dat we ons onderscheiden. “Medewerkers die door willen groeien kunnen uit verschillende opleidingen kiezen én EW Facility Services draagt met verschillende samenwerkingsprojecten bij aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.”

#TROTS

Op deze vermelding in het MVO-Register

Social return in de praktijk

Zo maak je er een succes van.

Samen met opdrachtgever Amare in Den Haag doen we hard ons best om iedereen die dat wil een kans te bieden. En met succes! Eén op de vier schoonmaakcollega’s daar is een zogenaamde ‘social returner’. Welke factoren bepalend zijn voor dit succes? Wij onderscheiden er zes:

  1. Goede begeleiding door de leidinggevende
  2. Ondersteuning voor leidinggevende in omgang met een social returner
  3. Tijd, aandacht en geduld
  4. Selecteren van de juiste persoon op de juiste plek
  5. Werkzaamheden afstemmen op de persoon
  6. Begrip creëren bij collega’s, medewerkers en gasten

"We willen de verbinding en verankering in Den Haag aanjagen."

Lees hier het hele artikel met Marianne Havermans van Amare

Een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Dat regelen we samen met het UWV.

In 2019 ondertekenden wij een samenwerkingsverband met het UWV en Schakelpunt Landelijke Werkgevers. Hierin staan uniforme afspraken om in 32 arbeidsregio’s mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan aan te bieden bij EW. Door de samenwerking komt er een grotere groep werkzoekenden die moeilijk aan het werk kan beter in beeld. Denk aan mensen met een Wajong, WW, WIA uitkering of mensen die vallen onder de Participatiewet.

Meer weten over deze samenwerking?

Lees het hier

Past social return ook bij jouw doelstellingen? Impact maken we samen.

Ontmoet ons team

Banenmarkten voor Oekraïeners

Samen maken we er het beste van

We zijn blij als we vluchtelingen uit Oekraïne een kans kunnen geven binnen onze organisatie. Onze schoonmaakteams bieden een uitstekende start voor integratie; teams die bestaan uit collega’s van vele nationaliteiten, die mensen op weg helpen en waar onderlinge vriendschappen ontstaan. Dat wij op deze manier in een krappe arbeidsmarkt goede collega’s kunnen vinden is natuurlijk ook heel fijn.

"We bieden ze een warme ontvangst en een kans. Maar voor ons is het ook plezierig."

Lees het in dit Volkskrant artikel

Hartverwarmend zijn de acties van collega Roman

Hij helpt waar hij kan

Bij ons mag je altijd iets extra’s verwachten.

Expect more sustainability

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more hospitality

Onze eerste opdrachtgever, Papendal, koos voor ons omdat wij als eerste organisatie binnen de schoonmaakbranche hospitality concepten toepasten en werkten op basis van bezetting, in plaats van een vast aantal uren. Dat doen we vandaag de dag nog steeds en vertalen we succesvol door binnen sectoren als de zorg, kantoren en het onderwijs.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more smiles

Wij zijn betrokken bij al onze mensen en willen positief bijdragen aan hun leven, door werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. En dan is het belangrijk dat je plezier hebt met elkaar! Zo pakten we flink uit met onze 250 managers en staf collega’s om onze nieuwe branding te lanceren.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more flexibility

Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al! Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Deze jarenlang opgebouwde ervaring zorgt ervoor dat wij perfect kunnen inschatten welke capaciteit jij nodig hebt.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more growth

Op 22 april plantten wij tijdens ‘Earth Day’ als blijk van waardering voor al onze opdrachtgevers een boom. Een symbolisch gebaar om ze te bedanken. Want zonder hen zouden wij deze nieuwe stap niet kunnen zetten. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar.

Certificaat Trees for All

Ontmoet ons team

Albert van Schooneveld Key Account Directeur | Kantoren, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure
Margot van Leijen Directeur Zorg
Frans de Beer Directeur New Business | Hotels
Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare
Caspar Vijverberg Manager New Business | Kantoren & Vastgoed en Leisure
Rutger Verstegen Manager New Business | Kantoren en Leisure
Fenna van Ginkel Sales Consultant Onderwijs
Kim Smithuis Marketing en innovatiespecialist

Ons laatste nieuws

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer