Expect more social return

Bij EW Facility Services gaan we verder dan het bieden van schoonmaakdiensten. Wij zijn een voedingsbodem voor vooruitgang. We koesteren diversiteit en erkennen de kracht die dit met zich meebrengt. Daarom sluiten onze wereldse medewerkers naadloos aan bij de verschillende culturen en de daarbij behorende etiketten en talen. Zij creëren een omgeving waarin iedereen zich begrepen en gewaardeerd voelt.

Doe mee met vooruitgang en ontdek de voordelen van een werelds schoonmaakteam. In samenwerking maken we blijvend impact en zorgen voor een glimlach op het gezicht van de medewerkers van jouw organisatie!

Maak impact met jouw keuze

Sta je aan het begin van jouw carrière? Ben je van baan verwisselt? Of je nou werkzoekend bent of al wat ouder bent, bij ons vinden we de mogelijkheden voor iedereen en maken we een op maat gemaakt takenpakket. In 2020 werden we uitgeroepen tot het meest succesvolle schoonmaakbedrijf in het MVO-register, waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Onze schoonmaakcollega’s krijgen bij ons de kans om te groeien doordat zij verschillende opleidingsmogelijkheden aangeboden krijgen. Door samen te werken, maken we een verschil dat verder reikt dan grenzen van de bedrijfswereld.

#TROTS

Op deze vermelding in het MVO-Register

Bereik sociaal succes

In de bruisende stad Den Haag werken we samen met onze gewaardeerde opdrachtgever Amare om iedereen een eerlijke kans te bieden. En met groot succes! Maar liefst één op de vier collega’s in ons schoonmaakteam is een trotse ‘social returner’. Wat maakt dit succesverhaal mogelijk? We hebben de zes cruciale factoren ontdekt:

Impact maken door middel van begeleiding: Onze toewijding aan leidinggeven zorgt voor een solide ondersteuningssysteem voor elke social returner. Wij zijn er voor hen, elke stap die we maken.

Ondersteuning: Door onze collega’s leiding te geven met de nodige tools en middelen om effectief te communiceren, weten onze collega’s om te gaan met diversiteit wat uiteindelijk social return met zich meebrengt. Wij ondersteunen hen door het geven van begrip en kennis.

Tijd, aandacht, geduld: Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd, aandacht en geduld te investeren. Onze social returners bloeien op doordat zij hun volledige potentieel benutten en hierdoor verbazingwekkende resultaten boeken.

Perfecte match: Wij koppelen talenten met hun specifieke vaardigheden aan de juiste taken en creëren hiermee een omgeving waarin onze schoonmaakcollega’s volop schitteren.

Gebruik je talent: Iedereen heeft andere capaciteiten en behoeften. Wij stemmen onze werkzaamheden af op deze individuele kwaliteiten, wat hen in staat stelt om vol vertrouwen hun taken uit te voeren.

Gemeenschap vol begrip: We creëren samen een omgeving waarin begrip en respect centraal staat. Dit bereiken we door onze collega’s te stimuleren om op te staan voor diversiteit en om te leren van elkaars ervaringen. Bij EW weten we dat sociale impact veel verder gaat dan succesvol zakendoen. Het gaat er met name om dat we mensen ondersteunen om hun volledige potentieel te benutten.

"We willen de verbinding en verankering in Den Haag aanjagen."

Lees hier het hele artikel met Marianne Havermans van Amare

Samenwerking vergroot de kansen op de arbeidsmarkt

Iedereen verdient een kans op een baan, ongeacht achtergrond. Daarom zijn we in 2019 een samenwerking aangegaan met het Schakelpunt Landelijke Werkgevers en het UWV. We maken in samenwerking uniforme afspraken die we vastleggen voor maar liefst 32 arbeidsregio’s, met als doel om werkzoekende een baan bij EW aan te bieden. Deze samenwerkingen brengt een hele nieuwe groep collega’s in beeld, denk hierbij aan mensen die voorheen een Wajong-uitkering, WW of een WIA ontvingen. Bij EW gunnen we iedereen gelijke kansen en een nieuwe start op de arbeidsmarkt.

Meer weten over deze samenwerking?

Lees het hier

Past social return ook bij jouw doelstellingen? Impact maken we samen.

Ontmoet ons team

Banenmarkten voor Oekraïeners

Bij EW koesteren we de diversiteit van onze collega’s en bundelen de krachten om vluchtelingen uit Oekraïne de kans te geven zich te integreren. We bieden hen niet alleen een helpende hand, maar openen ook deuren naar nieuwe kansen die hen een veelbelovende toekomst bieden.

"We bieden ze een warme ontvangst en een kans. Maar voor ons is het ook plezierig."

Lees het in dit Volkskrant artikel

Hartverwarmend zijn de acties van collega Roman

Hij helpt waar hij kan

Bij ons mag je altijd iets extra’s verwachten.

Expect more sustainability

Voor en met onze opdrachtgevers én met behulp van de talenten van onze mensen, willen wij bijdragen aan een betere wereld voor morgen voor onze mensen, ons milieu en onze maatschappij.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more hospitality

Onze eerste opdrachtgever, Papendal, koos voor ons omdat wij als eerste organisatie binnen de schoonmaakbranche hospitality concepten toepasten en werkten op basis van bezetting, in plaats van een vast aantal uren. Dat doen we vandaag de dag nog steeds en vertalen we succesvol door binnen sectoren als de zorg, kantoren en het onderwijs.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more smiles

Wij zijn betrokken bij al onze mensen en willen positief bijdragen aan hun leven, door werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. En dan is het belangrijk dat je plezier hebt met elkaar! Zo pakten we flink uit met onze 250 managers en staf collega’s om onze nieuwe branding te lanceren.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more flexibility

Veel schoonmaakorganisaties zetten data in om flexibel te worden. Gelukkig zijn wij dit al! Wij zijn marktleider in de hotelbranche. Voor ons is het niet nieuw om continu vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Deze jarenlang opgebouwde ervaring zorgt ervoor dat wij perfect kunnen inschatten welke capaciteit jij nodig hebt.

Wat je van ons mag verwachten

Expect more growth

Op 22 april plantten wij tijdens ‘Earth Day’ als blijk van waardering voor al onze opdrachtgevers een boom. Een symbolisch gebaar om ze te bedanken. Want zonder hen zouden wij deze nieuwe stap niet kunnen zetten. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar.

Certificaat Trees for All

Ontmoet ons team

Commercieel Directeur Sjoerd Dijkstra
Sjoerd Dijkstra Commercieel Directeur
Albert van Schooneveld Key Account Directeur | Kantoren, Zorg, Onderwijs, Travel en Leisure
Foto Frans
Frans de Beer Directeur New Business | Hotels
Directeur Zorg Onno Smit
Onno Smit Directeur Zorg
Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare
Caspar Vijverberg Manager New Business | Kantoren & Vastgoed en Leisure
Manager New Business Rutger Verstegen
Rutger Verstegen Manager New Business | Kantoren en Leisure
Robert van Woerkom - Portretfoto
Robert van Woerkom New Business Manager Care
Manager New Business Rob Janse
Rob Janse New Business Manager
Margot van Leijen Strategisch adviseur Zorg

Ons laatste nieuws

FD
19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
19 juni 2024

José’s eerste opdracht voor EW Expert Direct

Elke dag weer draait het bij EW Facility Services om het aangaan van nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Voor…

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer