Flexpool

Ben jij toe aan zekerheid en wil jij flexibel werken? Als flex schoonmaker bij EW Facility Services ben jij verzekerd van uren en kun je jouw weekrooster in overleg met onze planner maken.
Jij vindt het een uitdaging om diverse werkzaamheden uit te voeren in verschillende hotels want jij bent flexibel!
Jij en jouw collega’s zijn echte aanpakkers, jullie kunnen niet goed stil zitten. Je bent collegiaal en vindt het zeker ook belangrijk dat de gast tevreden weer vertrekt.

  • Je vindt het leuk om schoon te maken;
  • Je bent de redder in nood in verschillende ad hoc situaties, dus je bent stressbestendig;
  • Je kunt goed samenwerken met jouw collega’s en waar mogelijk ook alleen;
  • Je spreekt redelijk / goed Nederlands en/of Engels.

Wat bieden wij jou?

  • Je bent verzekerd van minimaal aantal uren per week. Bijvoorbeeld minimaal 25 uur;
  • Een wekelijks rooster wat in overleg met jou gemaakt wordt;
  • De kans om ervaring op te doen in verschillende 4* hotels, Appartementen en Hostels in Amsterdam;
  • Een bonus van €200,- netto voor elke nieuwe collega die jij aanbrengt;
  • Een prima beloning volgens de schoonmaak cao.

Interesse?
Heb je vragen of wil je snel op gesprek? Stuur mij, Nienke Snelting een WhatsApp berichtje via 06-19667031. Ik ben maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.
Je kunt ook reageren via de sollicitatiebutton. Je hoeft alleen je contactgegevens in te vullen. Een cv of motivatie toevoegen is niet nodig. Ik bel je binnen 24 uur en dan bespreken we jouw wensen en wat wij je kunnen bieden.

Flex schoonmaker - Gianna

Gianna is vanaf 2 mei 2018 bij ons aan het werk als flex schoonmaker. Zij geeft aan dat zij het naar haar zin heeft omdat zij verschillende hotels ziet en veel mensen ontmoet. ‘Het is wel pittig werk, ieder hotel is anders. Dit vraagt daarom veel flexibiliteit. Wel is het leuk en afwisselend werk, geen dag is hetzelfde. Momenteel reis ik met het openbaar vervoer en alle locaties zijn goed te bereiken.’

Omdat Gianna in verschillende hotels werkt, ontmoet zij ook veel collega’s van EW Facility Services. Toch heeft Gianna één favoriete locatie, namelijk Yays. Bij Yays maakt zij kleine appartementen schoon die aan de Amsterdamse grachten zijn gevestigd. Samen met een klein team aan collega’s zorgen zij ervoor dat alles weer helemaal schoon is voor de gasten. ‘Ik heb hier leuke collega’s en voel me hier zeker gewaardeerd. Ik heb een hele leuke Supervisor die mij ook de ruimte geeft en mij helpt waar het nodig is.’

Nienke Snelting - Recruiter / Planner

Onze planner bij EW Facility Services is Nienke Snelting. ‘Ik ben nu ruim 1.5 jaar met plezier aan het werk. Ik wil graag dat onze medewerkers tevreden zijn op hun werkplek. Om die reden blijf ik altijd in contact met de flex schoonmakers zodat ik weet wat er speelt en zij blij zijn met hun werk. Natuurlijk heb je dagen dat het even tegen zit maar dit zorgt dan ook voor mooie uitdagingen. Samen met de flex schoonmakers zorgen wij ervoor dat verschillende hotels in Amsterdam geholpen zijn met extra hulp. De extra hulp kan inhouden dat je zelfstandig kamers gaat schoonmaken. Het kan ook inhouden dat je het extra werk op de hotels gaat uitvoeren.’

Wekelijks maak ik een een rooster zodat de flexers weten waar zij de week erop gaan werken. Vaak werk je in 1 week op twee verschillende locaties.

‘Wanneer je op tijd laat weten wanneer jij graag een dag of een periode vrij wilt, zijn wij hier ook heel flexibel in. In goed overleg is er veel mogelijk.’

Ik heb hier leuke collega's en voel me hier zeker gewaardeerd

Flex schoonmaker - Gianna

Ik wil graag dat onze medewerkers tevreden zijn met hun werkplek

Nienke Snelting - Recruiter / Planner

Jouw training
Je start bij EW Facility Services met een centrale training op een van onze trainingslocaties. Hier zal je drie dagen de tijd krijgen om een goede basis te leren.

Dag 1: Hoe maak je op de juiste manier met de juiste houding mooi bed op.
Dag 2:  In welke volgorde kun je  het beste door een hotelkamer werken.
Dag 3: Hoe maak je een kamer schoon waar nog spullen van de gast liggen, een Stay-over kamer.

Na deze drie dagen weet je wat er van jou verwacht word aan werkzaamheden en hoe je het best kunt werken. 

Jouw planner
Onze planner neemt regelmatig contact met jou op. Zij blijft graag up-to-date over wat er bij jou speelt, wat je een leuke locatie vind of welke misschien wat minder! Hier gaan wij dan samen rekening mee houden in het rooster. Iedere donderdag middag ontvang je jouw rooster via een e-mail. Wanneer jij een dag vrij wilt en dit op tijd laat weten kan dit altijd in overleg met onze planner.

Bring a Friend
Wij hebben bij EW Facility Services een bonus van €200,- netto voor onze medewerkers. Voor elke collega die jij aanbrengt kom je in aanmerking voor deze bonus. Klik op de button Bring a Friend voor meer informatie.